0 oy
105 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,010 puan) tarafından

Kızlar iyi geceler,23 aylık oğlum var. Hep uyku problemi vardı ama bugün yine coştuk. Öğlen biraz uzun uyudu. Öğle uykusundan sonra dışarı çıkardım yorulsun falan diye. Normalde 10 da yatmış olur ama bugün geç kalktı diye 22.40 da odaya geçtik uyumak için ve saat 12 oldu halen dalamıyor uykuya. Uyudu ama yanından kalkınca falan açıyor gözü, üç kez beşiğe koydum uyandı. Ayağımda salladım iki kez bıraktım uyandı. Ne yapacağım bilmiyorum. Sohbet edelim çok sıkıldım 

4 Cevaplar

0 oy
(2,038 puan) tarafından

Destekli uyudugu için evvela bu sorunu çözmelisiniz ek olarak uyku saatlerini mutlaka hep aynı saate denk getirin

(1,010 puan) tarafından

Destekli uykuyu ne yazık ki bırakamadım,ben hazır değilim. Haklısınız saati çok şaştı bugün. 

Nasıl keseceğim desteği bilmiyorum, kendime güvenmiyorum o konuda

(2,038 puan) tarafından

Yaşı dahada ilerlemeden halletmeniz gerek büyüdükçe dahada zor oluyor

(1,010 puan) tarafından

Haklısınız bir an önce Kendi başına uyumalı 

-Reklam-
0 oy
(7,368 puan) tarafından

Sabah kaçta kalkıyor? Geç uyanan çocuk geç uyur. 07:30'u geçmemeli sabah uyanması.

Gündüz uykusu da kaçta yatarsa yatsın 16:30 gibi bitmeli. 16:31'de uyanırsa o 1 dakikayı geceden çalar.

Sallanan bebek uyumayı öğrenemez. Sersemlediği için baygın düşer. 

(1,010 puan) tarafından

Sabah erken kalkıyor, öğlen 3 e kadar uyudu normalde iki gibi kalkardı. Bende işten geldim yorgundum uyandırmadım öğlen böyle oldu. :)) 

0 oy
(326 puan) tarafından

Uyku arkadaşı alın ama bunu şu an değil daha 3,4 aylıkken yapacaktın umarım düzelir destekli uyku ya alıştığı için uyuyamıyor onu güvende hissettirecek bir uyju arkadaşı al benim her iki cocugumun da bebeklikten bu yana uyku arkadaşı var bebek olur araba olur farketmez bence oğlum şu an 4 yaşında kırmızı arabasıni kucaklayip uyuyor birde öğle uykusu nasıl? Benimkiler sabah 7 buçuk sekiz uyanirlarsa Küçük kizimi (2) yaş öğle uykusuna muhaksk yatiririm tam 12 de oğlumuda yatırmam daha çabuk yorulup uykuya dalsin diye 

(1,010 puan) tarafından

Her gün böyle değil aslında. Uyku saati gelince 10 dk sallarim uyurdu, bugün ekstra zorladı. Uyuyor ama benden ayrılmak istemiyor. Yerde bıraktım babası koydu beşiğe şükür. Anlata anlata kendi uyumasını öğretmeye çalışayım 

(326 puan) tarafından

İnşallah hemen alışır dert etme adım adım o da anlayacak  birde odasını sevdirin biz yıllar önce Yıldız alıp tavana asmıştık çok seviniyor 🤗🌟

(1,010 puan) tarafından

Teşekkür ederim deneyeceğim ☺️☺️☺️

0 oy
(415 puan) tarafından

Benim oğlum da 23 aylık biz de de uyku problemi var bu aralar en geç akşam 10 da yatıyor sabah 9 10 gibi uyanıyor salıncaktan yatağına alınca uyanıyor hemen gece birkaç kez kalkıyor arada gece 1 saat ağlaması oluyor napcam inan bilmiyorum 

(1,010 puan) tarafından

Çok iyi anlıyorum canım. Bana göre şansın şu, oğlun geç kalkıyor,biz 8 olmadan ayaktayız. Sabah erken uyandırsan sende belki faydası olur mu ? 

(415 puan) tarafından

Çok istiyorum aslında erken uyanmasını ama bu sefer de ben uykumu alamadığım için yorgun olduğum için erken kalkamıyorum ayrıyeten bi tane daha oglum var 4 yasına girecek o da ayrı yoruyor 

(1,010 puan) tarafından

Anlıyorum canım, kolay gelsin 🫠 

(415 puan) tarafından

Saol canım Allah razı olsun 🥰

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 191 göst.
0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
2 cevap 123 göst.
0 oy