Ya kızlar cumartesi günü biz otele gideceğiz eşimle bir de iki bebişle otelde hani hiç gitmedim aslında hayatımda otele de sıcak su varmış germav diyorlar bizde. Eşime dedim iki kız Bir de ben sen gidelim bir buçuk gün kalıp gelelim o da iki gün önce tamam dedi biraz önce beni aradı diyor ki beyefendi abimlere de söyledim abimlerde gelecek bu arada eltim Gül eltim kaynım ve 5 çocuğu var hepsi de büyük bir şey diyemedim eve gel konuşacağız dedim ne yapmalıyım sizce bence tek gidersek daha rahat oluruz ne işi var kaynımızın yanımızda.
derdi ne ki kuyruk takio pesine. gitmek isteyen zaten gider . ille bizle gelin bizle gelin yalvar yakar olmaya gerek yokki. abisi gtmek istese alir karisini cocugunu gider zaten senin esin niye karistirmis kuyruk takmiski pesine
Ailesi cok önemli annesi yok diye abisi büyütmüş o yuxden o abisi cok seviyor diyoki coculklarıda onlara verırız onlar bakarlar r zaten odalar ayrı biz daha rahat ederız dedım cocukları bırakmak isteseydım anneme bırakardım benn çocuklarıma gitmek istiyorum cocukları büyük hepsi
madem cocuklara bakici ario cocuklari hoturmeyin verin baksinlar. okadar kisiyi goturmekden daha mantikli😂😂 bide kadin gelecek gezmeye kendide insan sonucta niye baksin sizin cocuklara. kendi cocuklarina bakar. buyuklerse rahatca takilir. sizin cocuklari nieya baksinki tatilde akil var mantik var😂😂😂
Ya ben de dedim eğer çocukları götürmek isteseydim küçüğünü götürür büyüğünü anneme veririm ama ben ikisini de götürmek istiyorum bu arada kadın bakmayacak çocukları hepsi Büyük zaten kızları benim yaşımda evli değiller 22-23 yaşındalar yani çocukları en küçüğü 12 yaşında o yüzden yani çocuklar bakacak ben istemesem de alıyorlar benden
tamamda tatile gtmisler genc genc cocuklar . niye coluk cocuk derdi ceksin keyf yapmaya gtmisler sonucta😂
Germav Kürtçe, Türkçesi kaplıca.
Onlar zaten ayrı ayrı, ya aile için tutacaksınız ya da kadınlar ayrı erkekler ayrı şekilde. Ve evet kaynınin yanında rahat olamazsin
Vanda öyle degül villa ev herkedın ayrı kadın erkek olanı da var biz onu tutmuyavaz benle esımın ayrı eltım gilinde ayrı olucsk odaları
Diyet adını bilmiyordum tesekkur ederim
Ben germav diye biliyordum
Ya sabır ailecek gitseniz daha iyi değilmi 5 çocuk nedir abiside gitmek istiyorsa sizden ayrı gitsin ailecek oda 2 çocuğun üstüne bide eltinin çoluğu çocuğuylemı uğraşıcaksın tatilmi eziyetmi ilk defa gidiyormuşsgn bide konuş eşinle akşam ailecek plan yapamicekmıyız biz de
Canım odalarımız ayrı olucakmıs eltımın cocukları büyük hepsi en kğcügğ 12 yasında
Bende dedim ışık defa gidiyoruz bide balayı yapmadık diye nerde aman
Ben gelmiyorum sen abinle git der gitmezdim.
Öyle nirsey diyemem ki vay
Efendim sen benim ailem oldugu için der kendi ailem olsa öyle demezdın annesi olmadıhı için o abisi büuütmüş
Bir şey diyemez yada yapamayacaksan hiç sesini çıkarma. Git tadını çıkar. Yapacak bir şey yok o zaman.
Öyle olacak maalesef ne yapayım
Gideceğiniz olan hangi il
Van canım
Ailecek gidelim demene rağmen niye söylüyor ki yani ilk önce ni ailenle git ondan sonra onlarla gidersiniz başka zaman. En sinir olduğum şey
Evet zaten dedim cocuklarla beraber gidelim balayına gitmedik diye vay efendim onlarda gelsın
Kardeşlerini de al sektir git
Kız ben hiç o lafı söyleyebilir miyim beni keser
Kocanın aklına...gitmezdim. ertelerdim, buyuk trip atardim
Yer ayırtış yaa dedım zaten beraber gidicektık balayına gitmedik diye nerde beni dinleyen
Ayırtsın, gidene kdr trip at biaha ayni hatayinyapmasin, hic minozel anınız olmayacak.... ah su erkekler
Öyle yapıyorum zaten dün akşam gidip erkenden yattı ben çocuklarla saat 12.00'de 12.00'ye kadar salonda kaldım ondan sonra gittim odaya
Germav diye bi şey hiç duymadım termal mi demek istedin acaba
Kuzum eşinle önce şu sorunu halletmelisin .Aile olmak demek bir karar almadan önce eşinle bu konuyu konuşmak demek .Tek başına bir karar veriyorsa zaten aile kavramını oturtamamış ve abisini aile olarak görüyor demek .Ama evlendikten sonra kendi ailen ön plandadır .Kök aile yani anne ,baba ,kardeş ikinci planda kalır .
Kalmazsa zaten evleneinin anlamı yoktur .
Bunu bu şekilde konuş eşinle .önceliğin ben olmalıyım beraber karar vermeliyiz de.
Ya canım zaten önceden beraber karar verdik cumartesi günü beraber gidelim çocuklarla beraber hafta o da tamam dedi dündü beni aradı diyor ki vay efendim abimler de gelecek ben dedim ki abilere nereden haberi oldu bizim gideceğim ben dedim gideceğiz dedim abimin de arabası var biz bu ay para alacağız abinin arabasını ben alacağım o yüzden onlara dedim erkenden Arabayı bana ver gidelim o da dedi var efendim biz de geldicez
Zaten otel diyorsun herkes kendi takılır odalar ayri olur bir yemek yerken denk gelirsiniz eğlenceli bile olabilir bence sıkma canini
Ya tamam da zaten ayrıldı odalarımız ayrı olacak ona kendi ailesi ben iki kızım eşim olacak yine hani sadece biz olsaydık daha iyiydi. Vallahi canım gelecekler artık elimizden bir şey gelmiyor çünkü yer ayırttık
Eger daha oncede benzer seyler yaptiysa plani bozma iptal etme habersiz davet etme gibi durumlar olduysa o plani iptal ederim ben gitmiyorum cocuklarimi da gondermiyorum git abingille derdim esim zaten durumdan rahatsiz oldugumu bile bile bunu yapmistir bende bu tepkiyi koyunca ciddiyetimi ve yaptiginin yanlis oldugunu daha iyi idrak eder bi daha yapmaya ds cesaret edemez
Daha önceden biryere gitmefigiimz için bilemiyorum canım yemek alışveriş falan beraber gideriz ama daha onceden otele falan gitmedik
Otel olmasi sart degil bas basa yapmak istediginiz biseye baska birini dahil etti mi
Etti vallahi hem de öyle etti Bir yandan da içine etti
Iste ben olsam bu tatili iptal ederdim gelmoyorum ben iyi gitsen derdim
Vallahi bakalım canım cumartesi gününe kadar da karar değiştirmeseler
Germavı bir ülke vs zanneden sadece ben miyim 🙋
🤣 kız benim bildiğim gelmez sıcak su yeri demek burada biri de yazmış Türkçesi de kaplıca
Çocukları doyuralım derken tatil yapamayacaksınız anlaşıldı.
Kız yok benim büyük kız biraz yaramaz diğer türlü Küçük kızın varlığı varlığı var mı yok mu belli değil vallahi
1,487,282 soru
24,313,772 cevap
344,900 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın