0 oy
496 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (458 puan) tarafından

Ya kızlar cumartesi günü biz otele gideceğiz eşimle bir de iki bebişle otelde hani hiç gitmedim aslında hayatımda otele de sıcak su varmış  germav  diyorlar bizde.  Eşime dedim iki kız Bir de ben sen gidelim bir buçuk gün kalıp gelelim o da iki gün önce tamam dedi biraz önce beni aradı diyor ki beyefendi abimlere de söyledim abimlerde gelecek bu arada eltim Gül eltim kaynım ve 5 çocuğu var hepsi de büyük bir şey diyemedim eve gel konuşacağız dedim ne yapmalıyım sizce bence tek gidersek daha rahat oluruz ne işi var kaynımızın yanımızda. 

14 Cevaplar

+5 oy
(1,821 puan) tarafından

derdi ne ki kuyruk takio pesine. gitmek isteyen zaten gider . ille bizle gelin bizle gelin yalvar yakar olmaya gerek yokki. abisi gtmek istese alir karisini cocugunu gider zaten senin esin niye karistirmis kuyruk takmiski pesine

(458 puan) tarafından

Ailesi cok önemli annesi yok diye abisi büyütmüş o yuxden o abisi cok seviyor diyoki coculklarıda onlara verırız onlar bakarlar r zaten odalar ayrı  biz daha rahat ederız dedım cocukları bırakmak isteseydım anneme bırakardım benn çocuklarıma gitmek istiyorum cocukları büyük hepsi 

(1,821 puan) tarafından

madem cocuklara bakici ario cocuklari hoturmeyin verin baksinlar. okadar kisiyi goturmekden daha mantikli😂😂 bide kadin gelecek gezmeye kendide insan sonucta niye baksin sizin cocuklara. kendi cocuklarina bakar. buyuklerse rahatca takilir. sizin cocuklari nieya baksinki tatilde akil var mantik var😂😂😂

(458 puan) tarafından

Ya ben de dedim eğer çocukları götürmek  isteseydim küçüğünü götürür büyüğünü anneme veririm ama ben ikisini de götürmek istiyorum bu arada kadın bakmayacak çocukları hepsi Büyük zaten kızları benim yaşımda evli değiller 22-23 yaşındalar yani çocukları en küçüğü 12 yaşında o yüzden yani çocuklar bakacak ben istemesem de alıyorlar benden

(1,821 puan) tarafından

tamamda tatile gtmisler genc genc cocuklar . niye coluk cocuk derdi ceksin keyf yapmaya gtmisler sonucta😂 

-Reklam-
+2 oy
(2,112 puan) tarafından

Germav Kürtçe, Türkçesi kaplıca.

Onlar zaten ayrı ayrı, ya aile için tutacaksınız ya da kadınlar ayrı erkekler ayrı şekilde. Ve evet kaynınin yanında rahat olamazsin

(458 puan) tarafından

Vanda öyle degül villa ev herkedın ayrı kadın erkek olanı da var biz onu tutmuyavaz  benle esımın ayrı eltım gilinde ayrı olucsk odaları 

(458 puan) tarafından

Diyet adını bilmiyordum tesekkur ederim 

(458 puan) tarafından

Ben germav diye biliyordum

+1 oy
(2,235 puan) tarafından

Ya sabır ailecek gitseniz daha iyi değilmi 5 çocuk nedir abiside gitmek istiyorsa sizden ayrı gitsin ailecek oda 2 çocuğun üstüne bide eltinin çoluğu çocuğuylemı uğraşıcaksın tatilmi eziyetmi ilk defa gidiyormuşsgn bide konuş eşinle akşam ailecek plan yapamicekmıyız biz de 

(458 puan) tarafından

Canım odalarımız ayrı olucakmıs  eltımın cocukları büyük hepsi en kğcügğ 12 yasında 

Bende dedim ışık defa gidiyoruz bide balayı yapmadık diye nerde aman 

+1 oy
(5,536 puan) tarafından

Ben gelmiyorum sen abinle git der gitmezdim. 

(458 puan) tarafından

Öyle nirsey diyemem ki vay 

Efendim sen benim ailem oldugu için der kendi ailem olsa öyle demezdın annesi olmadıhı için o abisi büuütmüş

(5,536 puan) tarafından

Bir şey diyemez yada yapamayacaksan hiç sesini çıkarma.  Git tadını çıkar. Yapacak bir şey yok o zaman.

(458 puan) tarafından

Öyle olacak maalesef ne yapayım 

+1 oy
(272 puan) tarafından

Gideceğiniz olan hangi il

(458 puan) tarafından

Van canım 

+1 oy
(554 puan) tarafından

Ailecek gidelim demene rağmen niye söylüyor ki yani ilk önce ni ailenle git ondan sonra onlarla gidersiniz başka zaman. En sinir olduğum şey

(458 puan) tarafından

Evet zaten dedim cocuklarla beraber gidelim balayına gitmedik diye vay efendim onlarda gelsın 

+1 oy
(25,523 puan) tarafından

Kardeşlerini de al sektir git 

(458 puan) tarafından

Kız ben hiç o lafı söyleyebilir miyim beni keser

+1 oy
(5,282 puan) tarafından

Kocanın aklına...gitmezdim. ertelerdim, buyuk trip atardim

(458 puan) tarafından

Yer ayırtış yaa dedım zaten beraber gidicektık balayına gitmedik diye nerde beni dinleyen 

(5,282 puan) tarafından

Ayırtsın, gidene kdr trip at biaha ayni hatayinyapmasin, hic minozel anınız olmayacak.... ah su erkekler

(458 puan) tarafından

Öyle yapıyorum zaten dün akşam gidip erkenden yattı ben çocuklarla saat 12.00'de 12.00'ye kadar salonda kaldım ondan sonra gittim odaya

+1 oy
(266 puan) tarafından

Germav diye bi şey hiç duymadım termal mi demek istedin acaba

+1 oy
(159 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kuzum eşinle önce şu sorunu halletmelisin .Aile olmak demek bir karar almadan önce eşinle bu konuyu konuşmak demek .Tek başına bir karar veriyorsa zaten aile kavramını oturtamamış ve abisini aile olarak görüyor demek .Ama evlendikten sonra kendi ailen ön plandadır .Kök aile yani anne ,baba ,kardeş ikinci planda kalır .

Kalmazsa zaten evleneinin anlamı yoktur .

Bunu bu şekilde konuş eşinle .önceliğin ben olmalıyım beraber karar vermeliyiz de.

(458 puan) tarafından

Ya canım zaten önceden beraber karar verdik cumartesi günü beraber gidelim çocuklarla beraber hafta o da tamam dedi dündü beni aradı diyor ki vay efendim abimler de gelecek ben dedim ki abilere nereden haberi oldu bizim gideceğim ben dedim gideceğiz dedim abimin de arabası var biz bu ay para alacağız abinin arabasını ben alacağım o yüzden onlara dedim erkenden Arabayı bana ver gidelim o da dedi var efendim biz de geldicez 

+1 oy
(4,822 puan) tarafından

Zaten otel diyorsun herkes kendi takılır odalar ayri olur bir yemek yerken denk gelirsiniz eğlenceli bile olabilir bence sıkma canini

(458 puan) tarafından

Ya tamam da zaten ayrıldı odalarımız ayrı olacak ona kendi ailesi ben iki kızım eşim olacak yine  hani sadece biz olsaydık daha iyiydi. Vallahi canım gelecekler artık elimizden bir şey gelmiyor çünkü yer ayırttık

+1 oy
tarafından

Eger daha oncede benzer seyler yaptiysa plani bozma iptal etme habersiz davet etme gibi durumlar olduysa o plani iptal ederim ben gitmiyorum cocuklarimi da gondermiyorum git abingille derdim esim zaten durumdan rahatsiz oldugumu bile bile bunu yapmistir bende bu tepkiyi koyunca ciddiyetimi ve yaptiginin yanlis oldugunu daha iyi idrak eder bi daha yapmaya ds cesaret edemez 

(458 puan) tarafından

Daha önceden biryere gitmefigiimz için bilemiyorum canım yemek alışveriş falan beraber gideriz ama daha onceden otele falan gitmedik 

tarafından

Otel olmasi sart degil bas basa yapmak istediginiz biseye baska birini dahil etti mi 

(458 puan) tarafından

Etti vallahi hem de öyle etti Bir yandan da içine etti

tarafından

Iste ben olsam bu tatili iptal ederdim gelmoyorum ben iyi gitsen derdim 

(458 puan) tarafından

Vallahi bakalım canım cumartesi gününe kadar da karar değiştirmeseler 

+1 oy
(2,792 puan) tarafından

Germavı bir ülke vs zanneden sadece ben miyim 🙋

(458 puan) tarafından

🤣 kız benim bildiğim gelmez sıcak su yeri demek burada biri de yazmış Türkçesi de kaplıca

+1 oy
(585 puan) tarafından

Çocukları doyuralım derken tatil yapamayacaksınız anlaşıldı.

(458 puan) tarafından

Kız yok benim büyük kız biraz yaramaz diğer türlü Küçük kızın varlığı varlığı var mı yok mu belli değil vallahi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 410 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,058 göst.
9 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 223 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 429 göst.