0 oy
315 göst.
önce Diğer kategorisinde (110 puan) tarafından

Evlenmeden önce ağdaya gidiyordum kızlar çokta memnumdum bu arada evde kendim beceremiyorum hep kılları kırarak alıyordum evlendim eşimin yaşadığı şehre geldim bir süre kendim yaptım ama sonra hamilelik doğum derken jilet vurdum bikini bölgesine koltuk altını kendim ağda ile alıyorum ama bikini bölgesi aldı başını gitti siz nasıl yapıyorsunuz tek başınıza acaba ya asla yapamıyorum kuaföre ğit diyceksiniz tanımadığım için korkuyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (256 puan) tarafından

Ay travmam tetiklendi sjsjsjsjsjs bende ağdayla denemek isterken batirdım öyle kalakaldim ağlaya ağlaya açmaya çalıştım 😫🤦🏼‍♀️her duş alışımda permatik kullanıyorum hiç şikayet ci değilim 

-Reklam-
0 oy
önce (52 puan) tarafından

Ben ağdayı sadece çok çok gençken kullanıyordum  şimdi 26 yaşındayım çokta yaşlı değilim de 😂hele özel bölge çok acıyor ağdayla. En en en iyisi lazer yaptırmak . Ben hamile kalmadan önce lazer seanslarına giderdim sonra gidemedim hamilelikte de hormonlardan çoğaldı ama şimdi yine azaldı . Lazer imkanın varsa öyle yap  

0 oy
önce (13,608 puan) tarafından

Valla kendim yapıyorum ağda bandıyla caaart cuuurrt 🤣

0 oy
önce (17 puan) tarafından

Lazere git gidebiliyorsan 2 seans gittim gercekten çok konforlu buz baslıklı gidiyorum

0 oy
önce (109 puan) tarafından

Asla ağda acısı çektirme hele yabancıya yaptırma vala derini yüzerler lazere git bacım 

0 oy
önce (50 puan) tarafından

Lazer tek çözümü 

0 oy
önce (6,255 puan) tarafından

Ben en bastan beri hic jilet kullanmadim. Annem agda yapmayi ogretmisti. Sonra sonra azaldi. 20li yaslarimda da lazere gittim. En iyisi lazer.

0 oy
önce (799 puan) tarafından

Ben normalde epilasyon aletiyle alıyorum ama diğer kizlarimda osandim jiletle aldım çok arttiydi doğumdan sonra lazere gittim mecbur azaldı sonra seansim bitince fiyat arttı bida gitmedim şimdi ki  hamilelikten dolayı da epilasyon kullanıyorum ama karnım büyüdükçe görmezsem  Hamam otu tozuna başlarim  rahat oluyo 

0 oy
önce (60 puan) tarafından

Tek çare iyi bir lazer düzenli kullanımda 8 seansdan sonra bitiyor üç 4 ayda bir kontrol 2 yıl kadarda sıfır kalıyor iki hamileliğimde gayet rahatım hormon ilaçları kullanmama rağmen yok diyecek kadar çıkar doğum sonrası iki üç defada tekrar biter

0 oy
önce (2,441 puan) tarafından

Ben genital bölgeyi eldivenle alıyorum. Diğer yerleri epilatör ağda bandı değişiyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
6 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Aysegul&20 (7,364 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 579 göst.
25 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,485 soru

24,301,713 cevap

344,073 kullanıcı

...