3 SENE ARAYLA 2 BEBEĞİMİ KAYBETTİM COK ÖZLÜYORUM AKLIMI KAYBETMEK ÜZEREYİM KURBAN OLDUĞUM GÜZEL RABBİM EVLAT HASRETİYLE SINIYOR ARANIZDA BENİM GİBİ YAŞAYAN VAR MI
DESTEK OLUR MUSUNUZ NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM
YAZARKEN BİLE ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA AĞLIYORUM
Basın sağolsun Allah yardımcın olsun ölüm sebebleri ne doğduktan sonrmi yoksa hamileyken mi kaybettin
Sağolun ilk bebeğim karnimda melek olmuştu 2. Bebeğimde doğumdan 1 hafta sonra melek oldu ne yapsam ne etsem 1 sn bile aklımdan çıkmıyor bir ortama girince yarım yamalak hissediyorum
Çok üzüldüm rabbim kalbine ferahlık versin inşallah 🤲umarım sağ salim bir bebek nasip eder
Sağolun teşekkür ederim
Başın sağ olsun, ağır acılar.
Psikolojik destek aldın mı?
Kimden alcam
Kayınvalidem çocuklarını bile bile öldürmekle suçladı beni
Acım yetmiyormuş gibi onun lafını da yedim neymiş ben onlara torun veremezmisim
Psikoloğa gideceksin tabii ki. Böyle bir ortamda senin iyi olman imkansız.
Bende 17 haftalıkken bebeğimi kaybettim. Çok zor ve hiç geçmeyen bir kalp sızısı. Benim tutanacak bir oğlum var inşallah Allah sizin kucağınızı da doldurur hasretinize özleminize kederinize iyi gelir. Genetik test yaptırmadıysanız genetik test yaptırın bu kayıpların nedenini öğrenin bilmiyorsanız şayet. En kısa zaman da sağlıklı bebeğinize kavuşursunuz inşallah
Gereken bütün testleri yaptim herhangi bir sorun çıkmadı
Erken doğum riskim vardı her ihtimale karşı oksapar 4000 progestan kullandim kontrole gideceğim gün 33+6 sezeryanla bebeği aldılar haftasına göre kilosu iyiydi 2.750 gramdi
sadece prematüre Bebek olduğu için küvöze aldılar
Elhamdülillah cennette şefaatçi olacaklar bize
Herşey nasip kısmet biz sağ salim çıkarmayı düşünürken bez parçasına sarılı verdiler
Yarın ne olacağını bilemeyiz
Canım benim öncelikle rabbim sana şefaatçi eyleyecek kendini toparla güçlü dur rabbimden gelen ona geri döndü
Bak iyi güvenilir hocalara git çünkü bilmem bilgin varmı ama kadınların bebeklerini götürüyorlar derler bizde karnında olsun doğduğu zaman olsun iyş bir hpca allahın izniyle seni korumaya alavak bir muska vs yapacak birde mesela bizim burda seyit bilal türbesi var batman yolunda birebir dir allahın izniyle muradına sende çevrende araştır
Ha ben böyle şeylere inanmam dersen
Tıbbı destek al araştırın canm benm
Git cnm ihmal etme ama sakın psikolojik olarak kendini kaptırıp düşünme çünkü korku da iyi deil allahın izniyle bişey olmicak bu arada ssdece bu da deil kansulandırıcı bebek kaybında birebir önemli birdaha gebe kaldığında dr dsha önce düşük yaptığını söyle kan sulandırını ihmal etmesinler
Progestanı 7 ay içtim
Gittim muskam da vardı ama yine olmadi genetik testleri de yaptım hiçbir sorun çıkmadı
Bende progestan kullandim ayrıca kan sulandırıcı iğne de kullanıyordum vitaminler ve daha çok ilaç
Nasıl yani anlamadım
Kusura bakmayın
1,487,304 soru
24,314,254 cevap
344,926 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın