0 oy
69 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (377 puan) tarafından

Kizlar yaklaşık 3-4 gündür uyuyamıyorum dün gece uykusuzluktan aglayacaktim tam uykuya dalacakken nefesim kesiliyor kalkıyorum oturarak uyumayı denedim sonuç aynı başımı yükselttim aynı yanii çare bulamadım sizler de böyle misiniz ne yapmam lazım normal mi anormal bir durum mu

2 Cevaplar

0 oy
(7,349 puan) tarafından

Son haftalarda çok zordu bana da. Oğlum şişmandı ve benim vücut yapım dar olduğu için at doğuracak gibiydim. Sağımı solumu her yanımı yastıkla destekleyip yatardım

(377 puan) tarafından

Canım bende öyle 2 yastık la yatmaya calisiyorm ama özellikle 3-4 gündür kafayı yiyecem yatamiyorum en fazla 1-2 saat o da bölük bölük yatiyorum yanii

-Reklam-
0 oy
(5,290 puan) tarafından

Son ayimdayim. Arkama 2 3 yastik koyup yarı oturur halde uyuyorum. Magnezyum kullaniyorum oda uykuya dalmami bi nebze kolaylastiriyor

(377 puan) tarafından

Canım bende öyle 2 yastık la yatmaya calisiyorm ama özellikle 3-4 gündür kafayı yiyecem yatamiyorum en fazla 1-2 saat o da bölük bölük yatiyorum yanii magnezyum bitti ve almadım onun herhangi etkisi olur mu acaba 

(5,290 puan) tarafından

Ben uyusamda saat kurmus gibi gec 2 3 te uyanip sabaha kadar uyuyamiyordum. Magnezyuma basladigimdan beri sabah 6 7 ye kadar uyuyabiliyorum cok şükür 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 92 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.

Kategoriler

1,487,807 soru

24,320,908 cevap

345,309 kullanıcı

...