0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hello kızlar Saat 03:19  uyku yok  Uyuyamıyorum zaten Sigaramı Kahvemi almışım Balkona çıktım Oturuyorum öyle Havalar soğuk Çocuklarım Başındayım Hem sıkıntı Hem Korku kaygı Daha hayla var Kızlar annem ablam diyor Sen niye böylesin nefes nefese kalmışsın Böyle yapiyon diyorlar 27 Ekimi hiç unutmuyorum unutamıyorum 2 çocukla kaynanamın ordayım  Eşim derseniz cezaevinde Annem Babam Köydeler Depremler yağmur Şimşek gök gürültülü Elektirik kesintisi çocuklarım O ses den aglayışı korkuları Bi görseniz içiniz parçalancak o derecede Görümcemle ikimiz çocuklarımızı zar zor sakinlestirerek uyuttuk Sabahlar oldu uyuyamadım O gün Nöbet tuttuk Ve o günden sonra ne olduysa Bende korku kaygısı Ve nefes nefese Başladı ve geçecek diyorum ama geçeceğini sanmıyorum ve Acaba sallanıyorum diyerek Lambaya kapılara bakıyorum ve megersem kendim kendime Sallanıyor muşum ama size en fazla 1 hafta diyelim tam unuttum derken Gene gece saat 1 de Gene sallanmaya başladık ve 3 de sallandik sabaha kadar 6 da sallandik hissettim gene 27 Ekimi aklıma geliyor Ve geldikçe ben icimdekini patlıcam resmen o derecedeydim Ve Şimdide geceleri uyuyamıyorum Eşimin gelmesini bekliyorum gelse Evimi gecsem diyorum annemler 3 bina kat 2 inci kata oturuyor yüksek ben Hayata burda duramam Ama köyde evim kira Müstakil bahçeli Olduğu için rahatım iyi Hem güvenli Bir evim olduğu için o yüzden kızlar Böyle benim hayat İş yapmaz oldum yemek yapmaz oldum Uykuya yatmaz oldum Çocuklari pek ilgilenmez oldum ve Sırt ve bel ağrılarım var o günden sonra ne olduysa Bende böyle böyle olmaya Başladı En kısa zamanda Piskolaya Gidicem Doktorumla görüşücem İnşallah Bana iyi gelir bu korku kaygısı geçer ve eskisi gibi De işlerimi yemeklerimi Yaparım 🙏🙏🥺🥺 ve çok uzun Oldu içimi dökmek için yazdım Hem Ağlaya ağlaya yazdım Buraya siz lincliceksiniz biliyorum Ama Olsun Benim için sorun yoktur kızlar okuduğunuz için teşekkürler ♥️♥️

4 Cevaplar

0 oy
(1,729 puan) tarafından

Öncelikle geçmiş olsun linç edilecek bir durum yok anladığım kadarı ile Balıkesir'desin bende bursadayim siz her sallandiginizda biz de sallaniyoruz tabi sizin orası değil nezaman sallansak kesin anamerkez orası diyoruz rabbim yardım etsin endişe etmen kaygı duymn normal evlatların var ve başlarında baba yok birşey olsa neyaparim korkusu var uyursam ve yine deprem olursa çocuklarıma yetisemezsem korkusu var bunlar bir anne için normal davranış ve korkular ama uykusuz ve mutsuz bir annenin çocuklarına bir faydası olmaz bunu da unutma olurmu piskolokla görüş konuş mutlaka bir destek almalisin İnşallah herşey güzel olacak 

tarafından

Öncelikle teşekkür Ederim Evet tam anlatmak istediğim bu ve Balıkesir de oturmuyorum Soma'da oturuyorum Balıkesir ile arası 30 dakikalık yolumuz var orda sallandikca burda da hissediliyor çok Ve Gerçekten Piskolaya ihtiyacım var Gidicem İyi gelir inşallah 🙏♥️

-Reklam-
0 oy
(10,325 puan) tarafından

Canım senin psikolojik destek alman lazım. Yaşadıkların normal değil ve belli ki altından kalkamıyorsun. 

0 oy
tarafından

Canim benim acini taaaa icimde hissettim o kadar haklisin ki zaten ulke olarak basimiza bi tas yagmadigi kaldi bi de senin basina gelenler olmus o kadar haklisin ki 

Ben ankarada yasiyorum zaman zaman hafif sallantilar oluyo ama ben hicbirini hissetmedim elhamdülillah ama 6 subattan o kadar etkilendim ki aylarca uzerimi kat kat giyinip basimi ortup yattim yanimda deprem cantasiyla gezdim bekarligimda cok deprem gordum de cocuk olduktan sonra etkilendigim kadar hic etkilenmemistim cocugumu koruyamayacagim gibi geldi hep hala da etkileri var esim gece donse yatagin kipirtisina uyaniyorum deprem oldu saniyorum kolumu kulagimin altina denk getirip yatimisim kolumdaki atar damara sicrayip uyandigimi biliyorum deprem oluyo diyerek cunku tam bitti hersey yoluna girdi derken hop tekrarliyo depremler afetler sehitler kadin cinayetleri cocuk istirmarlari hayvan iskenceleri biri bitse biri basliyo hangisine yurek dayansin senin kendi imtihanin daha agirmis zaten baskasinin evinde duzeninde esin yaninda yok cok haklisin yani 

O yuzden hal care baktir biran once anliyorum sigara seni sakinlestiriyo saniyodun ama inan olaylar karsisindaki gucunu azaltiyo daha fazla tepkiler veriyosun daha cok etkileniyosun bunu sigara tetikliyo 7 yil kullanmis biri olarak soyluyorum icmemek olum demek degil tiksinmen lazim artik icmek istemiyorum demen lazim eger bunu birakirsan buyuk oranda sakinleyeceksin tek suclu sigara mi hayir degil bi yandan da destek alman lazim durumu yonetemiyosun ki cok haklisin kim olsa yonetemez Rabbim yar ve yardimcin olsun 

0 oy
tarafından

Canım benim ya o korku çok zor geçiyor aylarca gözüm avizede kaldı benim hala daha sallanıyor muyum hissi geliyor bazen bende Şubat depremini bebekle geçirdim Allah bidaha yaşatmasın zilzal suresiydi sanırım onu oku

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 150 göst.
20 Şubat 2026 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Amnhsn (3 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 219 göst.
0 oy
8 cevap 211 göst.
23 Nisan 2026 Diğer kategorisinde yigitmira (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.

Kategoriler