0 oy
107 göst.
önce Özel Günler & Hijyen kategorisinde (68 puan) tarafından

Kızlar spirali taktirirken adetliyken taktırmıştim yıllar önce. Şimdi çıkarmak istiyorum. Yine aynı şekilde adetli olmak mı gerekir. Siz ne zaman cikarttirdiniz

3 Cevaplar

0 oy
önce (700 puan) tarafından

Adetli değildim taktırdım. Adetliyken çıkardım ama Dr değil ebe çıkardı Dr adetli olmadığını dusunuyordu yani adetli olup olmamak sorun değil tabi bunda bazı drlarinda kararı önemli 

önce (41 puan) tarafından

Benim dizlerim çok ağrıyor cqnım ya sende böyle bi sorun varmı spiral yüzünden olduğunu düşünüyorum

önce (700 puan) tarafından

Yok ben aşırı derecede enfeksiyon geçirdim çıkardım rahatladım canım 

Ben gynefix taktım canım dünya para verdim çıkarmaya içim el vermiyor yoksa t ucuz spiralden olsaydı çıkarırdım

önce (262 puan) tarafından

Kızlar çıkarırken Ağrı oluyor mu acaba bende randevu aldım Çarşamba günü çıkaracağım ama korkuyorum yaktırırken baya ağrım olmuştu 

Canm korkma  T spiral ağrısız ipinden tutup çekiyor

Ama benim taktığım rahime sabitlenen Gynefix marka biraz ağrı yapıyor çıkarırken

-Reklam-
0 oy
önce (25,303 puan) tarafından

Adetli değilken çıkartırdım ama adetli iken daha kolay oluyor takmakta çıkartmakta 

Spiral diz ağrısı yapıyor diye düşünüyorum çıkarmaya korkuyorum sende böyle bi sorun oldu mu bacım

önce (25,303 puan) tarafından

Yok bende sadece arada lekelenme oluyordu tekrar çocuk istediğimiz için çıkarttık 

0 oy

Ben çıkarmak istiyorum ama asla çocuk istemiyorum dizlerim bacağım aşırı ağrıyor ben spiral yüzündne diyorum post açmıştım ama net bi cevap olmamıştı sende böyle bi etki yaptımı

önce (153 puan) tarafından

Anladım hakkınızda hayırlisi olsun inşallah ondan dolayı ise de çıkarırsanız da doktordan başka alternatifler isteyebilirsiniz

Herşey denedim iğne berbat asla yapmam 

İlaç almak istemiyorum kullandım çok yanetkili 

Bağlatmak da yaşım tutmuyor ve oda malesef hastalık yapıyor işte çaresizim biz kadınlae çok çekiyoruz yarabbi ya

Öyle gerçekten varsa başka bir çözüm eşiniz yapsın 

Riske atamam ki güvenli deil eşler

En iyisi doktorla konuşup fikir almak bence 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
27 Ekim 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.