Kızlar spirali taktirirken adetliyken taktırmıştim yıllar önce. Şimdi çıkarmak istiyorum. Yine aynı şekilde adetli olmak mı gerekir. Siz ne zaman cikarttirdiniz
Adetli değildim taktırdım. Adetliyken çıkardım ama Dr değil ebe çıkardı Dr adetli olmadığını dusunuyordu yani adetli olup olmamak sorun değil tabi bunda bazı drlarinda kararı önemli
Benim dizlerim çok ağrıyor cqnım ya sende böyle bi sorun varmı spiral yüzünden olduğunu düşünüyorum
Yok ben aşırı derecede enfeksiyon geçirdim çıkardım rahatladım canım
Ben gynefix taktım canım dünya para verdim çıkarmaya içim el vermiyor yoksa t ucuz spiralden olsaydı çıkarırdım
Kızlar çıkarırken Ağrı oluyor mu acaba bende randevu aldım Çarşamba günü çıkaracağım ama korkuyorum yaktırırken baya ağrım olmuştu
Canm korkma T spiral ağrısız ipinden tutup çekiyor
Ama benim taktığım rahime sabitlenen Gynefix marka biraz ağrı yapıyor çıkarırken
Adetli değilken çıkartırdım ama adetli iken daha kolay oluyor takmakta çıkartmakta
Spiral diz ağrısı yapıyor diye düşünüyorum çıkarmaya korkuyorum sende böyle bi sorun oldu mu bacım
Yok bende sadece arada lekelenme oluyordu tekrar çocuk istediğimiz için çıkarttık
Ben çıkarmak istiyorum ama asla çocuk istemiyorum dizlerim bacağım aşırı ağrıyor ben spiral yüzündne diyorum post açmıştım ama net bi cevap olmamıştı sende böyle bi etki yaptımı
Anladım hakkınızda hayırlisi olsun inşallah ondan dolayı ise de çıkarırsanız da doktordan başka alternatifler isteyebilirsiniz
Herşey denedim iğne berbat asla yapmam
İlaç almak istemiyorum kullandım çok yanetkili
Bağlatmak da yaşım tutmuyor ve oda malesef hastalık yapıyor işte çaresizim biz kadınlae çok çekiyoruz yarabbi ya
Öyle gerçekten varsa başka bir çözüm eşiniz yapsın
Riske atamam ki güvenli deil eşler
En iyisi doktorla konuşup fikir almak bence
1,485,587 soru
24,290,655 cevap
343,382 kullanıcı