Kızlar bir tanıdığım yemin ederek 15 kilo vermiş 4-5 ayda . Her ay 15 gün boyunca hamur işi,abur cubur, tatlı,kek pasta börek gibi şeyler yemeyecegim diye yemin edip kendini tutuyormus . Tabi hareket de dahil . Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Şişko olduğum yetmiyor bir de günahkar mı olayım tövbeler olsun 😅😅
Boyum kisa canim benim🫠
59 da idare edio ya oyle aman aman siritmaz nekadar boy kisa olursada. bende 63 sonrasi asiri goruntum degisio. bende 57.3 du dun baya karbonhifrat ve cikolata yedim hemen 57.6 almis😂 bugun dengeleme gunu verdi chatgpt .
Casperia bende chetcpt yle ilerliyorum 29 ekimden bu yana 4 kilo verdim 1.5 kilosu yağdan gitmiş
Canan ben ozembıc almak ıstıyorm
vay helal sanada . aynen chtgpt guzel ya ben sevdim bu olayi.
esmosum ozempik iyi guzel zayiflatio istahi baskiliyir baya ama biraktiginda dehset istahin acik oluyormus. nerde bisey gorsem saldirip yiyesim geliyor kodunda oluomus kullanan. saxenda yada mounjoro ikadar asiri degilmis yani biraktiginda birden komple istahlandirmiyous. kullanacaksan doktora bunuda sor bakalim ne der.
Ben yemin etsemde yerim 😂
Kefaret ödeyecek kadar durumum iyi değil bu sıralar ondan yemine hiç gerek yok yemeye devam 😂😂
Yerım sonra orucu tutarım ama bu sefer de yıyemıcen yıne yememek en ıyısıne
Zayıflamam lazım Esma ya doğum kilolarım gitmişti ama gene kilo aldım çok 😭
Bende basladım bugun artık :(( nefret ediyorum dıyettennnn
Çok sinir bozucu da ondan, sevmediğim herşey var 😅 bende başlayacağım da nasip bakalım, Sporda yapacağım 😁
Bi arkadaşım yeminim olmasa çok yerim demişti 😃ben işe yaradığını düşünüyorum
Evet ise yaramış gerçekten. Artık son çare olmuş yemin etmek 120 kilo ile sağlık problemleri yaşayınca.
Yaptığı şeyi duydumda diyetin ismini ilk defa duydum,😂 aralıklı oruç diyeti duymuştum bunu ilk defa duydum
Bende ilk defa duydum faydasını gördüğünü görünce bir aklıma düşmedi değil.
Sesli güldüm çok iyi taktik 😁😁😁
😂😂 Hemde nasıl -15 ne demek
Bu isimde bir diyet hiç duymadım yani normalde durduk yere yemin etmemek gerek ama işe yarıyorsa bu konuda nefsini bu şekilde durdurabiliyorsa neden olmasın ben bile denemek isterim 🤭
120 kiloydu , gerçekten ihtiyacı var şahidim . Tabi yemin ile bunu yapmanın dini boyutunu bilemiyorum
yemin etmek dini bir konu boyle dandirik bisi icin yemin etmem edenlede pek muhattap olmam
yok gormedim sevdos eskisi gibi girmiyorum ki mailine gelmiyor mu bildirim ordan bak nicke
ozelden foto atma isi cikali ozel mesajlar maile dusmuyo bende
bu müko postu ben kacirmis olamam😂😂
ozelden resim mi atiliyor
Eski üyeydi baya yazdan kalma postları vardı daha önce
bana bundan lazım galiba 😅
Benim ağzımı yapıştırmam lazım başka türlüsü zor bende 😂
iradesi sağlam ki yemiyor yemine ne gerek var
Münafıkliktan başka bir şey degil
1,499,819 soru
24,496,153 cevap
357,990 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin: