sultanım ❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️
Sevdoşumm nasılsın görüsmeyeli bebeler nasıl ne kadar oldular :)) ulan kalp koyamıyom
kuzey 6 yasa gircek şimoş 4 yasa gircek buyuttum bee seninkiler napiyo imren napiyo sen nassin sultanim ben sana kalp koyarim ❤️❤️💕❤️💕❤️💕
Masallah masallah büyüttün bebişleri canım ya Allah bagıslasın :)) benim imrende 6 bucuk yasında 1.sınıf annesıyım bu sene okuma yazma ögretıyom. Ünalda 2 yasında14 gün sonra canım :)
Gözüne patates üstüne sıcak çay birde ekmek kizart üstünde ohh mis
Hepsını yapıyoruz canım sagol :))
Ay çok güzel cok rahat görünüyor
Masallah cok huzurulu hatırlıyorum ben senı severdım canım :)
Sağol canım.
@İmren bebeğin annesi. Bende hatırlıyorum canım..bayadir yoktun
Gecen senede acmistin dimi post sicacik oh kemiklerine kadar isin insaAllah
Evet canım eskiden cok aktıftımde artık nedense hıc uygulamyı kullanasım gelmıyor fazla :)
Hep oyle oluyo ki eskiler ya gidiyo gelmiyo ya geri geliyo ayni lezzeti bulamiyo ya da gitmese de aktif olmuyo en fazla benim gibi girip 3 5 posg okuyup cogu zaman yorum yapmadan cikiyoruz
Sobanın yeri bambaşka annemde var keşke mutfak falan soğuk olmasa
Ben mersınde oturuyorum canım oyle cok spguk olmaz :)
en son 17-18 sene önce soba gördüm desem🥲 aynı seninki gibi kuzineli sobamız vardı. tamam aşırı soğuk bir yerde yaşamıyorum ama şu sobanın ısıttığı gibi de hiçbir şey ısıtmıyor
Sımdı sobanın fıırnda kek pişti üzerinde çay kaynıyor kos gel canım
Cok guzel ama karanlık fonlardan dolayı
Aslında cok aydınlık bı oda ama ögle sonu alsama dogru cekıldı resım canım
Güzel canım.. sobanın ısısını seviyorum ama kendisini hiç sevmiyorum.. bende bir kaç gün önce kurdu.
Ben oldum olası sevıyorım canım ya :)
Soba sıcaklığına bayılırım soba üstünde pişen yemegin kokusuna kaynayan suyun fokurtusun♥️
Kurması kaldırması doldurması temizlemesi işkencede olsa huzur kokuyor ,🥰
Ben alısık olunca bana yük olmuyor canım ya :)
Anladım Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin 🤲
1,485,994 soru
24,295,181 cevap
343,746 kullanıcı