0 oy
301 göst.
önce Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından

Oğlum Aralığın 7 ‘sinde tam 3 yaşına girecek. Kızlar yaklaşık 1.5 aydır yaşamıyorum gibi hissediyorum . O kadar yorucu ki her şeye ağlıyor ağlayarak, küserek tepki veriyor . Bana öyle yapıştı ki kendi kendine oyun kurmuyor sürekli babasını veya beni yanında istiyor . İş yapamıyorum gel otur  gel otur . Biriyle telefonda dahi zor konuşamıyorum . Dışarı çıkıyoruz içeriye zor giriyor  dışarıda da bir anda durduk yere küsüyor gidiyor ağaçların dibine oturuyor yaklaşmama izin vermiyor ne oldu diyorum sadece bağırıyor ben de kimseyle konuşamıyorum dışarıda mesela gurbette olunca belki arkadaş edinirim şöyle böyle diye bazı kafama uyan annelerle sohbet ediyorum konuşturmuyor oyunu kesiyor ben başkasıyla konuştum diye bana küsüyor kendini yere atıp ağlıyor . Yemek yemiyor neler neler yapıyorum yok sevdiği şeyleri bile yemiyor açlıktan yine bize sarıyor  Ne olur  bu durumların geçici olduğunu söyleyin gerçekten 1.5 2 aydır ne yaşadığımı veya yaşıyor muyum bilmiyorum öyle yorgunum ki … Tv kırıldı mesela iyice düştü dışarısı ayrı dert ev ayrı dert oldu sürekli uyumak istiyorum gün bitsin diye yemin ederim 

16 Cevaplar

0 oy
önce (3,577 puan) tarafından

Benin oglanda öyle herseye ağlıyor huysuz   düz duvara tirmanacak yemek zor yediriyorum saniye oturmuyor  oyucak dışı herseyi karıştırıyor  çamaşır katalrim katadığımı  bozar sabah erkenden ayağa kalkar  uyuturken ayrı dert senn dediklerini bende yaşıyorum 28 aylık benimkide 

önce (14 puan) tarafından

Valla aynı … 

Bakam bu durum ne zman geçecek hayırlısi🤷‍♀️🤷‍♀️

Valla bir an önce geçse fena olmaz ya bunaldım yeminle elim ayağıma dolaşıyor 

önce (106 puan) tarafından

21:aylıktan selamlar bizimkide aynı böyle herhlde fragmanı daha 🥺🤣bnmkibkiz nide

Valla bnde bunalıyorum bi yere gitmeye korkar oldum

-Reklam-
0 oy
önce (223 puan) tarafından

😒 benim 8 yaşındaki kızım böyle ☹️

O kadar sürmesin ya 💆🏻‍♀️

önce (39 puan) tarafından

Ay benim de öyle ya çok kuduruyor hiç durmuyor 8 yaşında ve birde 25 aylık var haaa diğer iki büyüğü hiç hesaba bile katmiyorum

0 oy
önce (17,556 puan) tarafından

Benim kizimda 22 kasimda 3 yaşina giriyor. Genel olarak uyumlu bir çocuk. Evde durmayı pek sevmiyor. Sürekli gezmek istiyor. Sosyalleşmesinde de bir sorun yok. Parkta falan hemen arkadaş bulur kendine. 

Benim oğlumda evi sevmez dışarıya sürekli çıkarız kendine arkadaş bulur saatlerce oynar ama bana gelince her şey yasak anlamıyorum bu durumu herkesle iyi eziyeti bana benimle uyumlu olmak istemiyor galiba 

önce (17,556 puan) tarafından

Benim kizimda babasinin bana temas etmesinden hiç hoşlanmaz. Sırtım ağrıyor diye masaj yapiyordu eşim sabah. Çek elini annemden diye olay çıkardı. 

Bende bu erkeklere özel sanıyordum benim oğlum da babasıyla rekabet halinde acaba diyorduk biz mi yanlış davrandık böyle oldu 

0 oy
önce (8,023 puan) tarafından

Benim kızım da 26 aylık bu aralar mızmız ve her istediği olsun istiyor. İnşaAllah geçicidir diye kendimi avutuyorum 

Ne yapılabilir böyle durumlarda bilmiyorum. Ben her istediğini yapmıyorum bazı şeyler olur bazı şeyler olmaz dünya onun etrafında dönmüyor

En doğrusunu yapıyorsun biz 35 aylık oldu o zamanları çok hatırlamıyorum ama bu kadar ağır olmadığını biliyorum 

önce (8,023 puan) tarafından

İnşaAllah bizim de ağırlaşmaz zira ben pek sabırlı biri değilim delleniyorum hemen😁

Valla inan ki bende değilim bazen nevrim dönmüyor dersem yalan olur 😂

0 oy
önce (163,885 puan) tarafından

martta 4 yas olcak şimoş ayni tas ayni hamam hafta ici super ama hafta sonu migren krizim tutuyo tam kendime geliyom bi bakmisim gene hafta somu gelmis bugun yasadiklarimi yazsam şok olursun malesef duzelmiyo @Meryy

Bizde işte haftaya teyzem gelecek yılbaşında da annemler gelecek onlarla dönecegim konya da 2 ay kalacağım yoksa kafayı yiyeceğim yakındır 

benim oyle imkanimda yok🥺

O psikolojide çok kötü  haklısın 😩 

Kıyamam sana 🫶🏻

0 oy
önce (7,532 puan) tarafından

Dönem atakları oluyo ben sinir krizi geçirmeme için zor tutuyordum kendimi Allah yardımcın olsun bu dönemlerde sabırlı olmak çok büyük birşey 

Burada ketem var devletin çocuk gelişimi bölümü var işte oraya gideceğim oğlumdan çok kendim için belki ben yanlış yaklaşıyorum davranışlarını tetikliyorum diye sabır işi çok zor gerçekten sağlıklı bir şekilde atlatırız inşallah 

0 oy
önce (50 puan) tarafından

Aileniz yok mu. Babaanneye anneanneye bırakın ağlasa da. Allah yardımcınız olsun. Benim kızım yedi yaşında bana çok bağımlı ama hiç ağlaması küsmesi olmazdı hala klozete oturayım kapıyı açar benimle konuşur. Hayal edebiliyor musunuz özelim yok. Kızım rahat olmak istiyorum diyorum kapatıyor geri açıyor ama sizinki kadar yorucu değildir. Sizden biraz ayrılması gerekiyor. İlerde okula başlayacağı zaman çok zorlanırsınız. Ben apartman çocuklarını eve dolduruyorum evi alt üst ediyorlar ama ben rahatım siz de arkadaş çağırın. Ama biraz uzaklaştırın. 

Canım ben gurbette yaşıyorum . Kimsem yok buralarda . Bir kaç kişiyle tanışmıştım ama iletişim kopukluğu oldu . Birde evimi o kadar toplu ve temiz tutamıyorum insanları çağıramıyorum bu yüzden yalan söyleyemeceğim … söylediğin şeyde çok haklısın sosyalleşme önemli ama oğlumun hayatı ben olmuşum öyle kapalı ki inşallah bu durumu da çözeriz 

önce (50 puan) tarafından

Ben de gurbette yaşıyorum o yüzden apartman çocuklarını topladım hep. Görmelisiniz ev alt üst oluyor. 

Apartman da hiç çocuk yok maalesef ah olsa işte bir büyük alan var çocukların geldiği oğlumu oralara götürüyorum kaynaşsın diye kaynaşıyorda   Ama benim kimseyle kaynaşmama izin vermiyor o ayrı 

0 oy
önce (541 puan) tarafından

Geçiyor çiçeğim ya

Ah sevgi ah geberiyorum 💆🏻‍♀️

önce (541 puan) tarafından

Huni aldıysan bir takım da bana gönder 😁😱 ben de bir haftadır küçük ergen'le uğraşıyorum 

0 oy
önce (7,462 puan) tarafından

oyun grubu falan yok mu götürsen? vallahi seneye 3 olunca anaokuluna göndereceğim ben. bu aralar daha yapışık yaşıyoruz 🤦🏼‍♀️

Yaaa çok geçmiş olsun hiç instagramda da görmedim 🙏🏻

Tabi niye olmasın nefes aldıkça kendimiz için hala bir şeyler yapma şansımız var bende bir başlarsa kendi mesleğimi yapıcam butik açıcam inşallah 🤲🏻

önce tarafından düzenlendi

palyaço gibi geziyordu 😂 atmadım foto😅

önce tarafından düzenlendi

Anovvv sarı papatyama nazar değdirmişler anneeeesiiiii 

düşüşünü de bir güzel anlatıyor ki 

ağaç yeşil (ağacın köküne takıldı), ben düştüm (burada kendini yere atıyor 😅), anne aldı, yıkadı, ben tükürdüm 😂

Bilirim o anlatmaları birde heyecanlı heyecanlı anlatırlar 😂😂😂 kıyamam ama cidden iyi düşmüş Allah korumuş çok geçmiş olsun 

0 oy
önce (5,172 puan) tarafından

Kızım 4 yaşında küçüğü 16 aylık yazdığın hiç bir şey tuhafıma gitmedi. Inan hepimizin çocukları aynı

Valla bilmiyorum bazen kendimi suçluyorum ben mi yanlış davrandım da böyle oldu diye 

0 oy
önce (856 puan) tarafından

Ay az kalmış az 3 yaştan sonra daha uysal daha aklı başında oluyolar ama 3e girmeden önce fena cozutuyolar böyle 

Yaa inşallah yaşına girince uysallaşır biraz bizi de çok zorluyor artık tahammül seviyem azalıyor 

0 oy
önce (11,907 puan) tarafından

Şubatta 4 olacak küçüğüm anlattıklarının fazlası var eksiği yok 😂 evde hepimize hayatı zehir ediyor abisine bana babasına. Birde hırslı ve sinirli biri ondan önce birşey yaparsa vay halimize

Of deme ya yeminle ben her büyüdükçe kendimi avutuyorum daha beteri oluyor valla . 

0 oy
önce (2,092 puan) tarafından

28 aylık benimki ben senden gerideyim benimki çok da mızmız değil ama kendi yapmak istiyor her şeyi, mesela tyvaletteyim zaten araz sürekli yanimda, sifonu bile o çekiyor düşünebiliyor musun😁 yemekleri o karıştırıyor , ayakkabılarımı o giydiriyor , yumurtayı bile kendi kirmak istiyir. bir şeyi ben yapsam geri bozup kendi yapıyor.  Ya da kıyametler kopuyor işte. 

Evet bunlar zaten eziyetin küçük bölümleri bak ulaş ın aylarına gelsin nasıl kafa yiyeceksin ben yedim mesela sabah kargo geldi tamam mı üstüm giyinikmiş o ara pijamalarımı değiştiriyordum sonradan aklıma dank etti benim pantolonum varmıydı öyle mi açtım kapıyı diye evde ağla ağla ağla eşim diyor taytın vardı ya altında kargo geldi giydin denedin ya kafam uçtu resmen ya adama kapıyı çıplak açtım sandım düşün aklım yok 

önce (2,092 puan) tarafından

Ahahahah ayy Allah yardımcın olsun, bundan daha zoru varsa ben bittim o zaman

Çok zor çok pazartesi psikologdan randevu alıcam  

0 oy
önce (2,027 puan) tarafından

Benim kızım da aralığın 11 de 3 yaşına girecek aynı durumdayız yemek yemiyor kendi kendine oynamıyor sürekli mız mız özellikle evde biri olduğu zaman dışarı çıksak daha çok yoruluyorum ne elimi tutuyor ne sözümü dinliyor 

Öyle gerçekten orda doğrusun biz küçükken akşam ezanı okunsa bile eve girmezdik oynamaya devam ederdik ama şimdi ki çocuklar bı araya gelseler de birlikte oynamiyorlar kuzenimin oğlu geliyor misal kızım oyuncaklar benim diyor vermiyor evde bir sürü oyuncak var oynasın diye alıyoruz da dönüp bakmıyor bile ben normal de çok sabırlı bir insandım ama kızım sayesinde o sabır kalmadı saçlarımın her yeri beyazladi 

Ben zaten hiç sabırlı bir insan değilim sen avantajlısın bak … çocuk sesi de hiç sevmezdim böyle oğlum ağladı mı tüylerim diken diken oluyor 😂 e çocuk tabi ağlayacakta işte aman bilmiyorum valla bir bıkkınlık var işte … benimde aynı 26 yaşındayım saçlarım öyle beyaz ki inşallah hayırlı evlatlar olurda değer  her şeyimize 

Bende 27 yaşındayım yok bide kızımda akillanmamis gibi 2 çocuğu da yaptım yakında hunileri takar gezerim artık 🤣

İnsaAllah tek duam o 

Ne diyorsun dostum 😂 Allah ım beni sınamasın ya 2. Çocuk düşünmüyorum düşünmek istemiyorum 😂

🤣🤣🤣 beraber büyürler diye umut ediyorum delirmezsem insaAllah 🤣

0 oy
önce (3,596 puan) tarafından

Ahh ahh kendimi soyutladım birde benim çocuğun vurma huyu var aman kimseyi vurmasın diye eve kapandım geçen ellerini duvara yapıştırdı tırmanmaya çalışıyor oğlum napıyorsun düz duvara mı tırmanacaksın diyor evet diyor😅😅yani deyim yerine ulaştı bizde 😅 3 yaş bu arada 😅

Toprata çok küçükken vardı ısırma ve bırakmıyordu şükür ki yapmıyor kardeşi var şuan mahveder 😅 valla bende tv olunca rahat ediyorum. Bazen öyle uslu oluyır ki Allahım düzeldi mi diyorum sonra tekrar 5 gün yine haylaz böyle böyle geçecek bakalım yaşlandık ama olsun 😅

Valla bacım bak tv yi 6 da kurmaya geldiler kurdular mutfağımı topladım yemeğimi yaptım oturdum kalktık şimdi duşa giricem mesela açtık çizgi filmini sulu boya takımlarını çıkardı koydu masasına resim yapıyor dilime taş toprak ister kötü anne olayım tv izletiyorum diye ama maalesef olan bu 😂

Aman ne kötü annesi burda yok şöyle yok böyle yapıyorum diyenlerin çoğunu evinde görmek lazım 😅

Kız valla ben yapıyorlarsa da önlerinde saygı duruşunda duruyorum yani elendim ben 😂

Salla gitsin çevremdeki herkes izletiyor 😅

0 oy
önce (25 puan) tarafından

2,5la 4 yas arasi berbatti 4'ten sonra bi tik normallesir 

Ayy hadi inşallah her zaman iyi olacak derken daha baskın geliyor Osmanlı tokadı yemiş gibi hissediyorum 

önce (25 puan) tarafından

Ben hatirlamak bile istemiyorum o donemleri cok agladim psikolojim bozuldu hatirlauinca midem bulaniyo ama gecti biraz daha okula baslayinca

Evet benim de psikolojim çok bozuk pazartesi bir psikologdan randevu alıcam 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 247 göst.
+1 oy
5 cevap 163 göst.
0 oy
7 cevap 471 göst.
0 oy
15 cevap 628 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ozlem4141 (873 puan) tarafından soruldu