Kızlar ben eğitimleri izledim seti talep ettim. 10-14 kasim arasinda subeden alabilirsiniz diye mail gelmişti ama unutmuşum tatil telaşından. Tarihi geçince verirler mi pazartesi şubeye gitsem
Bnde bugün kaydoldum izliyorum. Sorunuzla ilgili bilgim yok ama umarım verirler
Umarım
Merhaba ne videosu seti
Yapı kredinin yarınlara kartopu diye bi projesi var. 60 tane eğitim videosu izleyince çocuğun için eğitim seti alabiliyorsun
Ya nereden izliyoruz ne yazmamız lazm
Google a yarınlara kartopu yaz sayfasindan kayıt ol
Sadece şubeden mi alınıyor. Adres soruyor da eve gelior mu
Bide çocuk eğitim paketi ekle diyo o ne oluyor
Adres istiyor ama seçeneklerde sadece şubeden teslim çıkıyordu bende şube seçmiştim.
Peki çocuk eğitim paketi ayrı bir şey mi.
Çocuk ekliyorsunuz ordan sadece
Ayrı bi paket sandım ben teşekkür ederim
Canım sen kaç video izledin toplam
61 falan izleyince seti talep edebiliyorsun
Baştan sona kadar izlemek mi gerekiyor o kadar internetimm yok ya :)
Benimde 10 ile 14 Kasım arasiydi bende gidemedim canım bu hafta gitmeyi düşünüyorum eğer pazartesi gidersen haber verir misin
Tamam gidersem yazarım buraya
Gittin mi
Merhabalar gittiniz mi acaba
Ben yeni aldım sadeece talep koduyla bir form doldurdum alırken umarım verirler sizede. Sanki tarih değişikliği gibi bir secenek vardı linke girip baktınız mı
Toplamda kaç adet kitap var acaba. Bende izliyorum da azsa boşa uğraşmayaym hiç:)
2 hikaye 2 etkinlik olmak üzere 4 kitap bir tanede peluş oyuncak var
Tabi benimki 3 -6 yaş 0-3 yaşı bilmiyorum
0 3 yada 3 6 olacaguni biz mi seçiyoruz yoksa sistem mi belirliyor acaba. 3 yaş 2 aylik benim de.
Biz seciyoruz
60 video diyor ama toplamda 300 küsur kadar video var eşim izliyor ama çokta kısa değil 3-5-7 dk lar da falan her biri
Hayır seçin 60 tane izleyin yeterli ben 44 videoyu full izledim sonra kısaları seçerek izledim 1-2 dakikalık olanları 300 izlemeniz gerek yok
Öyle mi süpermiş o zaman
Ama yine 5-6 saati buluyor tabi
1,488,983 soru
24,338,065 cevap
345,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın