Kızlar tokiye başvurmuştm , Darıca ilçesinde oturuyorum, fakat Gebze ilçesine başvurdum 2 gün oldu başvuralı, tesadüfen bir baktım rededildi açıklama ise ikametgah adresiniz değil diyor, emlak katılım bankasına iletşiim kurun demiş.
Bu banka her yerde var mı? Yani hiç görmedim yerini. Arayıp bilgi alabileceğim irtibat numarası var mı?
Canım bulunduğun ikamette kaç senedir oturumun var?
2021 den beri canım yaa
Peki başvuru yaparken sizin orada da TOKİ konut projesi varken başka bir yere mi başvuru yaptın ?
Resmi olarak 2021 değil mi canım ?
Aslında Darıca da zaten proje yoktu, burası küçük diye ama neden böyle yaptı anlamadım
Yani bulunduğun ilçede TOKİ projesi yoksa otomatik bulunduğun şehire başvuru yapılıyor , ablam yaptı hiç bir sorun yaşamadı ondan sordum bu soruları normalde red vermemesi gerekiyordu, kaç yaşındasın canım ? Anne babanın üzerine mülk var mı aynı şekilde eşin kaç yaşında onun ailesinin üzerinde mülk var mı ?
İlçemde yoktu diye en yakın ilçeye başvurdum, aynı şekilde burda oturanlar direk ile başvurunca red yemediler.
Evet benim 2021 de tayinle geldik eşim memur.
Üzerimizde hiç mülk yok, 33 yaş
Çok garip ya red yememesi gerekiyordu
0850 222 26 26 veya 444 26 26 numaralı Emlak Katılım Müşteri İletişim Merkezini 7 gün 24 saat arayabilirsiniz.
Buradan iletişim kur anlat durumu bakalım canım
Veya eşine söyle eşin başvuru yapsın
Kaç saattir arıyorum TOKİ için 4448654 arayın dedi. Ama hep meşgül.
Eşim il dışında ona söyledim bakalım o şimdi başvurcak
Teşekkür ederim size yaaa
Oldu mu canım ?
Kaç kere aradımsa olmadı, eşim başvurdu
Canım dün ben de baktım benimki de reddedilmiş neden olduğunu bilmiyorum ama
Açıklama kısmı boş
Halla halla demek başkalarında da öyle olmuş
Evet canım malesef red geldi bende tekrar basvuru yapmadım esım bugun yatı onun adına cıktı
Bizimde aynısı oldu hatta ablamlarında aynısı bizimde ikametgahtan eşim bankaya giderek başvuracak yoğunluktan öyle yapıyırlarmış eşin bankaya gitsin halletsin
Aaa ciddi mi, diyorum sanırım benim sadece öyle oldu
Yok canım bizim buradakilerin geneli bu şekilde iptal oldu bankadan hallediliyormış
Senin diyorki orda oturum yerin ikametgahin başka yerde şartı vardi sanirim.bir yerde 2 3 senemi ne sabit oturmanın gerekiyordu sizdede o yok
Amasben 2021 den beri burda resmi olarak kalıyorum
1,486,284 soru
24,299,019 cevap
343,943 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın