0 oy
440 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,149 puan) tarafından

Bir önceki konularda bahsettiğim sebeplerden ötürü ve yaşadığım bazı sıkıntılı süreçlerden ötürü duygusal boşlukta hissediyorum kendimi. Olması gerektiği gibi mutlu olamadığımı ve çok fazla kafaya taktığımı düşünüyorum. Bu da beni yıpratıyor ve bazı hastalıklara neden olur. Bu sebepten ötürü psikiyatri ilaçlarını denesem belirli bi süreç için. İyi gelir mi sizce. Bağımlılık yapar diye korkuyorum. Bi yandan da destekleyici şeylere ihtiyacım var. Serotonin hormonu salgılıyo diye duydum. Bi fikirlerinizi alayım dedim

6 Cevaplar

0 oy
(3,149 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bugün doktora gittim O da 10 miligramlık Sabahları kullanmak şartı ile Citoles yazdı. Bakalım faydasını görürüz inşallah bağımlılık yapmaz.

-Reklam-
0 oy
(1,182 puan) tarafından

Bağımlılık yapacak dozda değilse birşey olmuyor kendini iyi hissedince doktor zaten ayarlayıp düşürüyor dozunu kimsenin lafına bakma doktorunu dinle bu ilaçlar senin kendini dinlemeni sağlıyor 

(3,518 puan) tarafından

Doktor yazmadan alamazsın zaten reçeteli ilaçlar 

(3,149 puan) tarafından

Yok canım reçetesiz satılanlar da varmış İşte o yüzden diyorum

(3,518 puan) tarafından

Reçetesiz duymadm kız ne acaba 

(1,182 puan) tarafından

Ne olduğunu bilmeden nasıl kullanacaksın cnm Googleden bakarak alınmaz onlar doktora gidersin seni dinler ve sana uygun yazar neyse

(3,149 puan) tarafından

Anladım canım . Bakalım inşallah doğru karar alırız 

0 oy
(13,647 puan) tarafından

bence senin yapman gereken. eşinle bir terapi almak. önce bunu deneyin. 

(3,149 puan) tarafından

Gidiyoruz canım ama söylediği çözümler eşimin işine gelmiyor beğenmedi.  Ama bana iyi geliyor da ben tek olunca bi işe yaramaz hatta ilacı bile eşimde denesemi acaba 

0 oy
(9,142 puan) tarafından

Ben bağımlı olmadıysa.kimse olmaz😂😂

(3,149 puan) tarafından

Nasıl yani canım biraz detaylı söyler misin almayı düşünüyorum da geçici süreçli.

(9,142 puan) tarafından

Valla 2 senede kullandığım.oldu ara arada tekrarlayinca kullandım zanaxs mesela bağımlılık yapar diyorlar günde 3 defa alirdim.bagimli olmadim3

0 oy
(6,347 puan) tarafından

Ben üç ay gibi bi süre kullandım,insanlığımı geri kazandım. Resmen kafamın içindeki bütün sesler,olasılıklar,takıntılar yok oldu. Eger doktorun gerek görüyorsa mutlaka kullan.

(3,149 puan) tarafından

Ha işte canım bu konu ile ilgili bir doktorum yok yani Gitme gereği duymuyorum zaten reçetesiz satılanlar oluyormuş ya eczacı'ya danışıp durumu anlatıp o şekilde almak istiyorum Bir de çalıştığım için zamanım da yok takviye edici gıda olarak Ocean falan satılıyormuş ama bana söylenilen ilaç (lustral)

(6,347 puan) tarafından

Talviye yetersiz kalabilir, ilaç daha hızlı ve kesin çözüm olur. O zaman eczacı ile görüşebilirsin. Misol kullanmıştım ben en düşük dozundan.

0 oy
(945 puan) tarafından

Yanlış anlamayın ama Türkiye'nin ve bir sürü insanın genel sorunu yaşadığınız etrafim da psikolojik haplar kullanan biri ona bağımlı oldu o olmadan olmuyor birinin de ciğerlerini patlattı ağır psikolojik ilaçlar vefat etti siz bilirsiniz yine de mutlu olacağınız şeyler yapın Kur'an okuyun hayır dağıtın gezmeye çıkın sevdiğiniz insanlarla olun negatif şeyleri hayatınızdan çıkarmaya çalışın şükür edin namaz kılın rahatlatır emin olun dertsiz kimse yok dünya üzerinde 

(3,149 puan) tarafından

Evet bunun farkındayım Dertsiz kimse yok Herkesin ayrı ayrı derdi var aslında dediğin gibi kur'an-ı Kerim okusak ibadetlerimizi de düzenli yapsak o da iyi gelir ama yani 8 yıldır Direniyorum Direniyorum direniyorum artık bu stres üzüntü kendini boşluktaymış gibi hissetme duygusu vesaire benim nörolojik hastalıklarıma sebep oluyor o yüzden kriz geçirdikten sonra daha da çareler aramaya başladım belki dediğiniz gibi ilaca Hiç gerek olmayacak birkaç gün daha bekleyeyim doktorun yazdığı ilaç elimin altında zaten baktım olmuyor başlarım Tek çare Aslında eşimin biraz kendini düzeltmesi de bakacağız haklısınız Yoksa sizi çok iyi anlıyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 129 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 686 göst.
4 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (902 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
11 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cane21 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 402 göst.

Kategoriler

1,508,078 soru

24,614,601 cevap

364,263 kullanıcı

...