0 oy
789 göst.
önce Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Bence ölürsem vicdan azabı çekerler biz ona rahat vermedik o rahat görmeden gitti derler biraz yikilsinlar istiyorum ölmek istiyorum kurtulurym evimin kara kara lekelerini çatıdan damlayan suyun nabzını buzdolabimin o motor sesini hatta yan penceremden duvara vuran şiş sesini ezberledim sabah olur oturur yeşil duvarlarda iz kalan soba kirine bakarım kendi kendime sabaha kadar on kitap yazarım sahi benim amacım ne idi ben neden böyleyim bunun çözümünü doğduğum gundwn beri düşünüyorum ben çok mu sorumluluk gerektiriyordum ceza mıydım aileme iyi bir insanım fakat iyiligimi vuramiyorum dışarıya pencelerim çıkmış fakat ben kimseye geciremiyorum bı geçirsem beş dakika sonra pişman olurum hatayim dogmam hata yaşamam ve belki şuan nefes almam bile bir hata ben kendime cezayim ölüp rahatlamak istiyorum vücudumu evimin soğuk betonuna yaymak istiyorum soğuk betonun nemi vücuduma işlesin başlayan yerde bitsin kafama da sobanın üstünde duran sıcak su dökülsun de sadece onun acısını hisedeyim istiyorum onun sıcaklığı beynimi kavursun o soğuk da bedenime işlesin haksız değilim 

23 Cevaplar

0 oy
önce (46 puan) tarafından

Canım Allah yardımcın olsun. Ama çözüm kendine kıymakta değil, Allahın verdiği canı bir tek Allah alabilir. Sen ölünce kimse senin düşündüğün gibi düşünmeyecek. Lütfen kendine yazık etme kalk ve toparlan Allaha sığın inan ondan uzaklaştıkça dertler ağır gelmeye başlıyor. Öteki dünyada bu şekilde rahat etmeyeceksin. Bu dünyada huzur yok! Huzur isteyen Allaha sığınsın! 

-Reklam-
0 oy
önce (8,034 puan) tarafından

Neden bu karamsarlık

0 oy
önce (1,669 puan) tarafından

hadi aldigin nefes bile aci verirken neden ölürken boyle betimleyerek aci cekmek ister insan bu baska bisey hic bi kadin aci cekerek olmek istemez

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 970 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Seray_ (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 826 göst.
12 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Seray_ (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,022 göst.
+1 oy
11 cevap 572 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Hirammm (76 puan) tarafından soruldu