0 oy
719 göst.
önce Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Bence ölürsem vicdan azabı çekerler biz ona rahat vermedik o rahat görmeden gitti derler biraz yikilsinlar istiyorum ölmek istiyorum kurtulurym evimin kara kara lekelerini çatıdan damlayan suyun nabzını buzdolabimin o motor sesini hatta yan penceremden duvara vuran şiş sesini ezberledim sabah olur oturur yeşil duvarlarda iz kalan soba kirine bakarım kendi kendime sabaha kadar on kitap yazarım sahi benim amacım ne idi ben neden böyleyim bunun çözümünü doğduğum gundwn beri düşünüyorum ben çok mu sorumluluk gerektiriyordum ceza mıydım aileme iyi bir insanım fakat iyiligimi vuramiyorum dışarıya pencelerim çıkmış fakat ben kimseye geciremiyorum bı geçirsem beş dakika sonra pişman olurum hatayim dogmam hata yaşamam ve belki şuan nefes almam bile bir hata ben kendime cezayim ölüp rahatlamak istiyorum vücudumu evimin soğuk betonuna yaymak istiyorum soğuk betonun nemi vücuduma işlesin başlayan yerde bitsin kafama da sobanın üstünde duran sıcak su dökülsun de sadece onun acısını hisedeyim istiyorum onun sıcaklığı beynimi kavursun o soğuk da bedenime işlesin haksız değilim 

24 Cevaplar

+4 oy
önce (527 puan) tarafından

Ya gerçekten bunu kaçıncı kişiye yazdım bilmiyorum siz cehennemi falan ne zannediyorsunuz ? Gerçekten bu dünyada yaşadıklarının yanında çok güzel şeyler yaşayacağını mı düşünüyorsun burası gelip geçici dünyaya gel şunu bir anlayın artık senin tuzun kuru oturduğun yerden konuştu ama belki ben rahat olduğum yerde günahkar bir insan olacağım senin mükafatını ben alamayacağım sen o çektiğin sınavla cennetlik olacaksın ya Allah aşkına biraz mantıklı düşünün ya git intihar et cehennemi böyle bütün ebedi yaşamını cehennemde geçiyor arkadaşım siz iyi misiniz bir silkelen evinde musluk suyu yok mu bir abdest al Bir kendine gel şu içindeki vesveseden kötü düşüncelerden bir kurtul 

-Reklam-
+3 oy
önce (267 puan) tarafından

Sana verebileceğim en güzel tavsiye destek almandır 183 ü ara yardımcı olurlar 

önce (3 puan) tarafından

Destek aldım psikolaga götürdüler beni boşanma için Dr anlattım bana ilaç verdi uyuttu hep onlarjn da istediği bu idi uyutmak ben aliskindim uyumaya fakat bu biraz ağır geldi

+3 oy
önce (5,847 puan) tarafından

Bu nasıl düşünceler Allah'ını seversen bi kalk abdest al otur estağfurullah Çek 100 tane 

Çıkmak istesen çıkarsın sende alışmışın heralde bu duruma 

Belkide kocan psikolojin bozuk die çıkmanı istemiyordur. 

Sen Rabbime dua edip istemezsen ne die seni kulu yerine koysun . Bu dünyada bitkiler ağaçlar hayvanlar bile ibadet ediyor. Senin onlardan daha fazla yapman lazım hani Akıl şuur vermiş ya Rabbim 

+2 oy
önce (1,697 puan) tarafından

Emin ol intihar edersen şuan olduğu gibi kimsenin umrunda olmaz senin gibi düşünmez olan sana olur

+2 oy
önce (16,808 puan) tarafından

Şu bir gerçektir ki can ve beden insana emanet olarak verilmiştir. İnsan bu emanetleri korumakla görevlidir. Aksi halde emanete hıyanetlik etmiş ve büyük bir vebal altına girmiş olur. Allah, her hangi bir cana kıymayı bütün insanlığın canına kıymak olarak ifade buyurduğu gibi (bk. Maide, 5/32), “Kendinizi öldürmeyin.” (Nisa, 4/29) ayetiyle insanın kendi canına kıymasını da kesinlikle yasaklamıştır. Şeytanın vesvesesinden kurtul. 

Sabrederek kazanmak varken, bir anlık öfkemize yenilip intihar gibi olaylara teşebbüs ederek hem bu dünyamızı, hem de ahiretimizi kaybetmeyelim...

+2 oy
önce (8,689 puan) tarafından

Çokmu kitap okuyorsun? Bana hiç inandırıcı gelmedi postların 

+1 oy
önce (5,431 puan) tarafından

Bacım kitap mi yazıcaksın yada bir toplumsal olay üzerine tez mi yapacaksın da  burayı da araştırma için kullanıyorsun? Ben böyle saçma sapan postlar görmedim. Gel Antalayaya , değiştir kimliğini, reddet soyunu ,boşan, gir bir otelin kat hizmetleri bölümüne bahşişle beraber 50.000tl üzerinde maraş alırsın. Çok da güzel geçinir gidersin. Ne bu ayol yok zincirim var yok intihar edicem eee zıkkımın kökü derler adama. Melankolik misin nesin. 

+1 oy
önce (24,045 puan) tarafından

Ölmeyi bayılmak zannetme bacım. Trol değilsen eğer git tedavi ol. Antidepresan uyutuyor diye kullanmak istemiyorsun . Ama ölmek gözlerini sonsuza kadar kapatmaya razisin. 

0 oy
önce (26,229 puan) tarafından

Ne okudum ben ya

önce (26,229 puan) tarafından

Cocugunda yokmuş. İntihar etme dusuncesini bir kenara birakip hayatini yeniden sıfırdan kurmayk denesen. 

Bu dünyanın acısı cehennem ateşinden dahamı zor sanıyorsun?

önce (32,644 puan) tarafından

Ne yaşarsan yaşa intihar etmek buna çözüm mü sanıyorsun Allahın verdiği cana kıyınca ahiretin çok mu güzel olacak sanıyosun

önce (3 puan) tarafından

Eminim orası daha zor Allah beni bıraktı beni bu dertlerle baş başa bıraktı şimdi ben bişey olunca neden bana azab versin emanet veridgi bu can sağ ama içindeki değil önemli olan kalb değil midir Allah'ı vücudum ile değil kalbim ile hissederim fakat kalbi sağ olmayanın canı sağ olsa ne fayda 

önce (3 puan) tarafından

Allahin verdiği kalbim sağ değil kardeşim canım sağ olsa ne Allah biliyor kalbim katledilmiş oda biliyor vücudumun bir önemi yok

önce (8 puan) tarafından
+1

Allah mi seni bıraktı yoksa İntihar düşündüğüne göre sen mi Allah'ı bıraktın? 

Kendi kaderini değiştirmeye çalışmayan insanların kaderini Allah değiştirmez bacım. Git kitap yerine bir iki kere Kur'an-ı Kerim'in mealini oku akillanirsin.

"Bunu bilin ki ben kullarima çok yakınım " ( bakara suresi)

0 oy
önce (30 puan) tarafından

Kız saçma saçma konuşma boklu bir erkek için seni saymayan bir ana baba için değer mi hayata sıfırdan baslamak senin elinde boş düşüncelerden çık saçma işler yapma nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama Bursa da isen gel ben sana kardeş olurum

önce (3 puan) tarafından

Utanıyorum onlar yaşadıklarımı bir nebze olsun biliyor mutluymusum gibi yapamam güzel bir evim yok ki kahveye cagirsyim

önce (30 puan) tarafından

Sacmalama evini sen guzellestireceksin esyan kötü olabilir yeter ki temiz olsun seni seven arkadaş koşulsuz sever asla öyle düşünme ve utanma ben neler yaşadım neler ama hala dimdik ayaktayim

önce (3 puan) tarafından

Koşulsuz seven bir arkadaş mi Allah bile ibadet edersen cennete koyuyor kaldı ki kulu 

önce (224 puan) tarafından
+1

Böyle şeyler var söylersen heö din'in zarar görür heöde aşlah muhâfaza daha cok cezalandırdır rabb'im

önce (8 puan) tarafından

Kız Allah'ın senin ibadetine ihtiyacı mı var? Allah sana ibadet et demiyor iyi insan ol diyor. Ha sen intihar ile cehennemi seçiyorsan senin bileceğin iş ama öbür taraftaki cehennem senin buradaki cehennemine benzemez haberin olsun

0 oy
önce (3,790 puan) tarafından

İntihar çözümmü sence.bu dünyada yaşayacağın ömür maksimum 50 70 yaş.peki ölümden sonraki yaşantın nasıl olacak.bu dünya için ahiretini yakma.intihar çözüm olsaydı intihar vakaları öldürülen kadın sayılarını geçerdi.kendine güvrn ve oradan kurtulmaya bak.

önce (3 puan) tarafından

Allah görüyor kulunun iyi olmadığını bana yardım edebilir 

önce (8 puan) tarafından

daha sen kendine yardım etmiyorsun. Allah niye yardım edecek. Kendin kaderini değiştirmeyenin kaderini Allah da değiştirmez haberin yok mu bacım? Ayrıca bana hiç inandırıcı gelmiyorsun

önce (527 puan) tarafından

Sen bu yazdıklarında gerçekten ciddiysen bizimle kafa bulmuyorsan ciddi bir maneviyat eksikliğin var içindeki vesveselerden kurtulmazsan da imanın gidecek

0 oy
önce (795 puan) tarafından

Seni bu kadar hayattan soğutan ne bilemem ama yine de yaşama kadar değerli bir şey olmadığını söylerim hayat zor teselli etmek de zor herkes kendi yaşadığını bilir ama her yaşadıklarının bir sonu vardır illaki bu son ölümde değil yaşamakla olur sabretmekle ve en önemlisi dua ile içindeki sıkıntılar için bol bol dua et sabret Rabb'im illaki bu hayatın dikenlerin sana gösterdiyse elbet gülünü de gösterecektir

önce (3 puan) tarafından

Rabbim gülü gösteriyor görüyorum ama dikenleri batıyor sabır işi değil bı kız kardeşim keşke sabır işi olsa nefessiz kalıp boğulmak istiyorum 

0 oy
önce (224 puan) tarafından

Yorumları okudum ve merak ettim nasıl bır evin varki kahveyr bıle misafir çağıramıyor sun 

0 oy
önce (8,998 puan) tarafından

Canım çalışma durumun yok mu bir market bile olur işe gir çalış anlayamadim ben seni afedersin ama sakat mısın bir engelin falan mı var ondan mı çocuk olmadığı halde eve takılıp kalıyorsun evin güzel değilse eşinin elinden bu kadar geliyordur belki sende destek ol 

0 oy
önce (3,588 puan) tarafından

Sen kendine değer vermezsen kimse vermez! Ailenide eşinide sil biran önce kendini uzaklaştır çocuğunun olmaması büyük bir artı sana çünkü sadece kendinden mesulsün kaç ordan kurtul sığınma evlerine git gerekirse sonra işe gir çalış kendi ayakların üzerinde dur psikolojik destek al sıfırdan başla bak yarın öbürgün çocuğun olur o zaman prangada hiç kurtulamazsın hemde o çocuğa yazık olur 🤲🤲lütfen kurtul ordan bu düşünceleri sil ve şuan emin ol sen öldükten sonra hiç kimse yas tutmayacak rahat battı diyecekler yada kaba tabirle deliydi ne yaptığını bilmiyordu diyecekler. Senin dimdik ayakta durman onlara en büyük cevap ve ceza olur kimseye ihtiyacın yok direk kaç

0 oy
önce (86 puan) tarafından

Bir an olur dersin zaman dursun hayat geçmesin çnkğ hayat devam ederken sen aynı yerde dönüüp durursun. Sanki hiç geçmeyecek hiç bitmeyecek gibi gelir. Ama her günün bir sabahı var. Unutma her şey gelir geçer geçmesi acıtsa bile. Ama bir gün  gelir hiç beklemedik bir anda cok güzel kapılar açılır. Şer sandıgımız şeylerde oyle gğzel hayırlar vardırki biz bilmeyiz. Hemen olsun isteriz bazı şeyleri ama bilmeyiz ki Bazen o hayırlar gec gelir ama cok güzel gelir. Sakın kendinden Rabbinden umudunu kesme. Güzel şeyler elbet olck hayat hep böyle olmaz. 

0 oy
önce (204 puan) tarafından

Lütfen kendine gelmelisin bir an önce ne yaşadın bilmiyorum ama inan saçma sapan kişiler için değmez ömür boyu cehennem de yanmaya baksana hem kitap yazıyorum diyorsun çocuğunda yokmuş kendine bir iyilik yap eğer ölursem üzülür ler dersen yanliyorsun sevdigin koca 40 ın dolmadan baskasina gidecek ve 3 . gün az ağlamaya başlayacak 4.gun ise sana kinleyecek geberdi de gitti dicek acı ama doğru bir an önce kendine gel eve ek iş al ara bul birikim yap gizliden,

0 oy
önce (103 puan) tarafından

Canım hangi sehirdesin bilmiyorum ama benim yaşım 44 7 yıllık evliyim 6 yaşında bir oğlum var 

İstersen sana anne olayım istersen abla istersen arkadas sende ki yerimi kalbin belirlesin.

Hayat çok güzel kızım ve inan bana yasamaya değer 

Bosver aileni 

Bosver esini 

Cocuk yapma korun korunma cesitleri var 

Kimliğini adresini gizleyip baska sehirde kadın sığınma evine git kızım zamanla girersin bi işe çalışırsın sonra baktın maaşın iyi ev tutarsın sonra eşyanı alırsın.

Kendin icin yap bunları 

Kendini sev kendini say 

Aklından çıkar o düşünceleri seytan seninle çelik comak oynuyor inanma ona.

önce (3 puan) tarafından

Başka şehire gönderirler mi keyiflerine göre 

önce (103 puan) tarafından

Sen adres kimlik bilgisi gizlenir ve baska sehir istersen 

önce (1,130 puan) tarafından

@@Necladir o bacım sen yeterki polise başvur direk kadın sığınma evine yerleştirirler herşeyini gizli tutarlar intihar asla çözüm değil 

0 oy
önce (790 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ölünce kurtulacan mi munker nekirle norecen bacım bide onu düşün herkesin çıkmazı olur ama ölümü isteyecek kadar noldun yani ölünce herşey bitiyor mu iki gün ah vah derler diğer gün başka avrat getirir el bebek gül bebek gecinirler sen öldüğünle kalırsın. Herkesin bir imtihanı vardır sende bu acilara katlanarak cenneti kazaniyorsun sabrederek bilemezsin ki cennette köşkün olsun boşver dünyayı Dünya malı gelip geçici kime kalmış ki bize kalsın Düzelmek istiyorsan elini yüzünü yıka İnşirah suresi oku için ferahlarsin bı su insan oğlunun çenesi var susturamazsin görmezden gelecen duymazdan gelecen bosvermislik sendromuyla yasayacan zamanla iyilesirsin 

0 oy
önce (8,429 puan) tarafından

Sen ölünce yerine başkasını bulurlar belki üç gün bile aglamazlar olan senin ahiretine olur . Bu dünyanı cehenneme çevirenler yüzünden ahiretini de ebedi cehenneme çevirme . Rabbim sabredenler ile beraber . Kimse hiç bir şeyden pişman olmaz . Sen kendin için yaşamayı seçeceksin. Rabbimin biricik kulusun o görmüyor mu halini ? Belki de tüm bu yaşadıkların yarın ahirette alacağın yüksek mertebe içindir bunu ziyan etme . Hepimiz nefes sayımız bitince öleceğiz zTen sen intihar edince bunu öne almış olmayacaksın sadece kendini , ahiretini yakmış olacaksn . O gün geldiğinde Rabbime temiz cikmani tavsiye ederim . Allah sevmediği kuluna dert tasa vermezmis ki sesini duymamak için.  Demek ki sen onun Nazlı kulusun . Sabırlı ol bu günler de geçecek . Hayatın için kendin için farklı uğraşlar bul . Sürekli kafanda kurma . Kimse dünyada kalıcı değil 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 963 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Seray_ (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 824 göst.
12 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Seray_ (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,020 göst.
+1 oy
11 cevap 569 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Hirammm (76 puan) tarafından soruldu