0 oy
81 göst.
önce Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından

kızlar daha öncede post açmıştım bu konuyla ilgili nerdeyse 1 buçuk ay oldu her gün üst komşum dan matkap sesi sabah onda başlıyor ve sanki evimin içinde inşaat var gibi o kadar ses çocuğu gündüz hiç uyutamiyorum uyutuncada sesten irkiliyo hani bir hafta olsa iki olsa neyse ama 1 buçuk aydan fazla oldu ben mi abartiyorum artık hicbirsey yapamıyorum çocuk uykusunu alamayınca da bana günü zehir ediyor acaba ben çok mu abartiyorum normal mi yani başınıza gelse napardnz fikrinize ihtiyacım var

4 Cevaplar

+2 oy
önce (1,698 puan) tarafından

Sinir bozucu ama sabah 10 akşam 18.00 arası kanunen bişey yapamazsınız anca rica edebilirsiniz yapmazsa kızamazsınız şikayet edemezsiniz

önce (104 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

yok tabi yasal olarak bişey demeye hakkım yok ama 1 buçuk ay oldu ve hazır TOKİ evleri yeniden bina dikmiyor ki ben bir iki hafta sürer sandım ama neredeyse iki ay olck hadi dolaptir vestiyerdir taktı diyelim taş çatlasın bir hafta bile sürmüyor takması hiç birşey anlamadım 

önce (254 puan) tarafından

Bende aynı durumu yasdım ve sikayet etmek durumunda kaldım polisler 11 sen önce yasak dediler 

önce (1,698 puan) tarafından

En fazla 1 saat ileri atabilir ama adam tadilatı bitirmediği sürece bu durumu yaşayacak maalesef

-Reklam-
+1 oy
önce (254 puan) tarafından

Gidip kendileri ile konuştunuz mu

İlk taşındıklarında evi hortumla yikadiklarinda mutfakta gider olmamasına rağmen tüm su mutfağıma akinca gidip konuştum ama ben arkamı döndükten sonra devam ettiler ve mutfağım halılarım battı üstelik hamileyim tek başıma temizledim yani bu konuda gidip konuşsam da fayda sağlayacağını sanmıyorum çünkü anlayışsz insanlar 

0 oy
önce (246 puan) tarafından

Valla bende de var aynı dert ama ev sahibi diye ses çıkaramıyorum 🙄

yetişkin olunca yine dersin en azından bir yerlere gideyim çalışma bitene kadar ama evde küçücük çocuk var napabilirsin ki ne uyku düzeni kalıyor ne bişey ve gerçekten matkap sesi psikolojik olarak ta beyni mahfediyor Keşke anlayışli olsalar 

0 oy
önce (7,031 puan) tarafından

Önceki apartmanımız eski bir apartmandı. Hemen herkes evini yeniliyordu ve ortalama 2 ay sürüyordu. Bebeğim de küçüktü o zaman ama anlayışla karşılıyorduk 

şöyle bişey bu evler sıfır evler en fazla ekstra bı vestiyer ve mutfağa kahve köşesi tarzı bişey yaparsan odur o da iki ay sürmez burda bı sürü ev taşındı hiçbiri onlar kadar sürmedi 

önce (7,031 puan) tarafından

Sıfır da olsa gönlünce yaptırmak istiyordur. Maalesef uzun sürer bunlar da 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 644 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 403 göst.
26 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yanliz (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 298 göst.
8 Nisan 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,708 puan) tarafından soruldu