Yılbaşı gelmeden hediyesi geldi😊 eltim geldi 1 haftalığına gelirken getirmiş atlasada çok güzel geyikli pelus tulum ve şapka oyuncak getirmiş bu kız çok düşünceli ya 😊
Bende hediye alayım eltime gitmedende yemege dışarı götürmeyi planlıyorum 😊
Ve yine geldi yılbaşı değil mi 😱
Açılsın postlar başlasın tantanalar yargılamalar kavgalar kaoslar 🤦 şimdi yazarım herkes birbirinin fikrine saygıli olsun diye ama boş yazarım ki bilirim 🤷🤷🤷🤷
Yorum uçmuş 😃 7 tane cevap vardı göremedim😃😃😃
Gizledim çünkü 🙈
Neden yorumumu gizlediniz ki anlamadım.
@Pisupisu tartışma içerikli olduğu için
Şapşal gibi noelde verilmek üzere noel baba alıp hediye pakedi yaptırdıktan sonra noelin kutlama değil dinî rütel olduğunu yıllar sonra öğrenip rezil olan ben bu blog şapşallığımı çok güzel hatırlattı😂😂😂 güle güle kullanın hediyelerinizi
Aynen oyle ..
Teşekkürler
Rezil oluşuma mı aynen öyle dediniz orasını anlayamadımda
Ben de küçük bir ağaç alıcam . Kızım çok seviyor görünce . Bir de hediye alıcam. Bakalım daha düşünüyorum kızıma nasıl bir hediye alsam diye
Kızlara güzel şeyler var 😉
Ay masa örtümüz aynı 😄 güle güle kullanın canım hediyelerinizi biz ağacımızı kurduk bile yılbaşına hazırız 😊
Biz hiç ağaç kurmadık ya hep kurnaz deyip kaliyoruz😂
Bende çok seviyorum Işıl Işıl oluyor her yer çok seviyorum bende küçük bir ağaç almayı düşünüyorum oğluma sevinsin heves ediyor
Bu sene bendemi yapsam atlas baksin hem diye bakalim.niyetine gireceğim sanirkm
Güzel olur Işıl Işıl yansın ben bile çok seviyorum hoşuma gidiyor
Benim eltim de alt katımda oturuyor bırak hediye almayı yüzünü görmüyoruz 😂😂😂 hamileyim ona ihtiyacım olur diye korkuyor sanırım 🤪
Ay ben hamileyekende dünya şey almislardi birden doguma gittim suyum geldi beni eltimkayjim kayinvalidem götürdü ertesi gün eve geldim heryer tertemizdi eltimle kaynim eve girip hwreyeri silip supurmuslerdi valla alah tazı olsun onlardan iksinide çok seviyorum
Çok yanliş post şimdi toplanacaklar yılbaşı gavur işi diye linç edileceksin epeyden beri burdasın öğrenmiş olman lazım sırf ben burdaki zihniyetten sıkıldığım için 3-4 ay girmedim buraya şimdi yeni yeni bakıyorum güle güle kullan değer vermiş hedıye almış ince düşünce
Teşekkür ederiz varlar yapacak birsey yok bu var diye Müslümanlık yok sanıyorlar millet çok biliyor biz gerizekaliyiz
Kimseyi umursamayışını seviyorum 😶malesef varlar özelikle de bu konu dışı sohbette
Aynen bende karakterimi seviyorum neysem oyum 😊
Güzel günlerde kullan çok sevimli aaa aklima ne geldi bu ara tekrar epoksi yapmaya başlamaya karar verdim hemen bir Noel konsepti mi yapsam :)
Super olur hazir yılbaşında geliyorken
O ara danteller sipariş etmiştim kahve sorumlulukları yapmayı düşünüyorum önce onları yapayım da bunlara kahve ve yılbaşı dekorları da ekleyebilirim güzel fikir oldu
Olur çok güzel.olur hemde
Yılbaşının ışıltısını çok seviyorum. Noel babayı da severim ne güzel çocukları mutlu etmeyi amaç edinmiş adamcağız. Güzel günlerde kullanın.
Teşekkürler 😊
Aaa noyal buba kız geyikide var mı? Ben çok seviyorum ya yılbaşı olayını
Geyikli geldi😂
az once actiondaydim gordum bu noel dedeyi alsammi diye dusundum almadim bak guzel durmus evinde
Aynen güzel boyuda iyi hem
1,490,131 soru
24,353,738 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın