0 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde (5,660 puan) tarafından

Yılbaşı gelmeden hediyesi geldi😊 eltim geldi 1 haftalığına gelirken getirmiş atlasada çok güzel geyikli pelus tulum ve şapka oyuncak getirmiş bu kız çok düşünceli ya 😊

Bende hediye alayım eltime gitmedende yemege dışarı götürmeyi planlıyorum 😊

image

11 Cevaplar

+7 oy
(16,817 puan) tarafından

Ve yine geldi yılbaşı değil mi 😱 

Açılsın postlar başlasın tantanalar yargılamalar kavgalar kaoslar 🤦 şimdi yazarım herkes birbirinin fikrine saygıli olsun diye ama boş yazarım ki bilirim 🤷🤷🤷🤷

(6,605 puan) tarafından

Yorum uçmuş 😃 7 tane cevap vardı göremedim😃😃😃

(16,817 puan) tarafından

Gizledim çünkü 🙈

(753 puan) tarafından

Neden yorumumu gizlediniz ki anlamadım.

(16,817 puan) tarafından

@Pisupisu tartışma içerikli olduğu için 

-Reklam-
+3 oy
(2,267 puan) tarafından

Şapşal gibi noelde verilmek üzere noel baba alıp hediye pakedi yaptırdıktan sonra noelin kutlama değil dinî rütel olduğunu yıllar sonra öğrenip rezil olan ben bu blog şapşallığımı çok güzel hatırlattı😂😂😂 güle güle kullanın hediyelerinizi

(5,660 puan) tarafından

Aynen oyle ..

Teşekkürler 

(2,267 puan) tarafından

Rezil oluşuma mı aynen öyle dediniz orasını anlayamadımda

+1 oy
(5,685 puan) tarafından

Ben de küçük bir ağaç alıcam . Kızım çok seviyor görünce . Bir de hediye alıcam. Bakalım daha düşünüyorum kızıma nasıl bir hediye alsam diye 

(5,660 puan) tarafından

Kızlara güzel şeyler var 😉 

+1 oy
(2,682 puan) tarafından

Ay masa örtümüz aynı 😄 güle güle kullanın canım hediyelerinizi biz ağacımızı kurduk bile yılbaşına hazırız 😊

(5,660 puan) tarafından

Biz hiç ağaç kurmadık ya hep kurnaz deyip kaliyoruz😂

+1 oy
(264 puan) tarafından

Bende çok seviyorum Işıl Işıl oluyor her yer çok seviyorum bende küçük bir ağaç almayı düşünüyorum oğluma sevinsin heves ediyor 

(5,660 puan) tarafından

Bu sene bendemi yapsam atlas baksin hem diye bakalim.niyetine gireceğim sanirkm

(264 puan) tarafından

Güzel olur Işıl Işıl yansın ben bile çok seviyorum hoşuma gidiyor 

+1 oy
(9,035 puan) tarafından

Benim eltim de alt katımda oturuyor bırak hediye almayı yüzünü görmüyoruz 😂😂😂 hamileyim ona ihtiyacım olur diye korkuyor sanırım 🤪

(5,660 puan) tarafından

Ay ben hamileyekende dünya şey almislardi birden doguma gittim suyum geldi beni eltimkayjim kayinvalidem götürdü ertesi gün eve geldim heryer tertemizdi eltimle kaynim eve girip hwreyeri silip supurmuslerdi valla alah tazı olsun onlardan iksinide çok seviyorum 

0 oy
(3,162 puan) tarafından

Çok yanliş post şimdi toplanacaklar yılbaşı gavur işi diye linç edileceksin epeyden beri burdasın öğrenmiş olman lazım  sırf ben burdaki zihniyetten sıkıldığım için 3-4 ay girmedim buraya şimdi yeni yeni bakıyorum güle güle kullan değer vermiş hedıye almış ince düşünce

(5,660 puan) tarafından

Teşekkür ederiz varlar yapacak birsey yok bu var diye Müslümanlık yok sanıyorlar millet çok biliyor biz gerizekaliyiz

(3,162 puan) tarafından

Kimseyi umursamayışını seviyorum 😶malesef varlar özelikle de bu konu dışı sohbette

(5,660 puan) tarafından

Aynen bende karakterimi seviyorum neysem oyum 😊

0 oy
(806 puan) tarafından

Güzel günlerde kullan çok sevimli aaa aklima ne geldi bu ara tekrar epoksi yapmaya başlamaya karar verdim hemen bir Noel konsepti mi yapsam :)

(5,660 puan) tarafından

Super olur hazir yılbaşında geliyorken

(806 puan) tarafından

O ara danteller sipariş etmiştim kahve sorumlulukları yapmayı düşünüyorum önce onları yapayım da bunlara kahve ve yılbaşı dekorları da ekleyebilirim güzel fikir oldu

(5,660 puan) tarafından

Olur çok güzel.olur hemde

0 oy
(6,605 puan) tarafından

Yılbaşının ışıltısını çok seviyorum. Noel babayı da severim ne güzel çocukları mutlu etmeyi amaç edinmiş adamcağız. Güzel günlerde kullanın. 

(5,660 puan) tarafından

Teşekkürler 😊

0 oy
(454 puan) tarafından

Aaa noyal buba kız geyikide var mı? Ben çok seviyorum ya yılbaşı olayını 

(5,660 puan) tarafından

Geyikli geldi😂

0 oy
(164,039 puan) tarafından

az once actiondaydim gordum bu noel dedeyi alsammi diye dusundum almadim bak guzel durmus evinde

(5,660 puan) tarafından

Aynen güzel boyuda iyi hem

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 480 göst.
21 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 748 göst.
5 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Atlaskalbim (5,660 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 426 göst.
1 Aralık 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Atlaskalbim (5,660 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,034 göst.

Kategoriler

1,490,131 soru

24,353,738 cevap

346,620 kullanıcı

...