0 oy
41 göst.
önce Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

Kızlar şimdi ben en son 7 ekimde adet gördüm sonra adetim bitti 1 hafta sonra doğum kontrol hapına başladım ilk 1 hafta korundu eşim sonra korunmayı bıraktı bende hapı tam saatinde hiç aksatmadan kullandım şimdi hap 4 gün oldu biteli adetim gelmiyor gecikti 6 gün hicbi hamilelik belirtim yok bugün kadın doğuma gittim karnimdan bakti hamilelik görünmedi kan verdim sonucu 2 de cikcak acaba hamile olabilirmiyim ya kafama çok takıldı doktor ilk ay korunmaniz gerekirdi dedi aranizda hapa yeni başlayıp ilk günden itibaren korunmayan varmı içimi rahatlatın lütfen kızım 30 aylık şuan istemiyoruz çocuk 

3 Cevaplar

0 oy
önce (6 puan) tarafından

Kızlar cevap verin lütfen ya

-Reklam-
0 oy
önce (6,385 puan) tarafından

Hamilelikde olabilir gecikmede hap gecikme yapar hangi marka kullandin 

Evet onu kullanirken 1 ay ek kofunma gerekliydi 1 hafta korunup tam yumurtlama zamani esin birakmis gebelik ihtimali de yuksek ama ilacda yapmis olabilir kan sonucunda belli olacak mecbur 

önce (6 puan) tarafından

Şimdi e nabizdan baktım da anlayamadım pek hamilelik varmı 

image

Yoo gebelik yok 0.5 cikmis en az 5.0 olmasi lazimdi demekki hap geciktirdi birakma aynen devam et zamanla duzene girer ara kanama bas agrisi donmesi falan herhangi bi yan etki yapmazsa bi kac sya adetin duzene girer komsumda da oldu aynisi 1 ay olmadi kac test yapti hepsi negatif sonraki ay gununde oldu 

önce (6 puan) tarafından

Ayy şuan çok mutlu oldum ya içim rahatladı 

Yok yok bisey yok korkma aynen devam et artik korumaya da baslamistir ek korunma yalmana gerek yok 

0 oy
önce (762 puan) tarafından

Tavsiye etmiyorum tam 5 ay adet görmedim hâlâ da düzensiz sancılar da cabası

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 382 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Btl. (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
0 oy
0 cevap 127 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Fatmaaa43 (112 puan) tarafından soruldu