9 ay aşısı yaptırdınız mı öğleden sonra oluyor mu
Ben öğleden sonra yaptırdım
Anladım cnm sorun olmaz o zaman,
Farketmiyorki ben ilk defe sağlık ocağında yaptirdim 9. Ay aşısini öğleden sonra sormaya diye gittim hemşire yapalım dedi ateş falanda yapmadi
İşte bende ondan korkuyorum zaten huysuz bir bebek benimkisi aşıdan sonra kötü olacak diye korkuyorum
Ya yorumun tam ihtiyaca binaen oldu yarin yaptircam ve baya tirsiyorum su an. İnsallah bizim kuzu da etkilenmez
Yok etkilenmez canim hicbirsey olmuyor genelde aşılar sonrasi ateş yapar bizde maa 9.ay asisi yapmadi
En son asi uc gun uzdu bizi cok agladi atesi yukseldi baya. Cok sagol canim,canlari asidan da olsa acimasin istiyor iste insan
Arayın sorun çünkü bizim burda hemşire 11e kadar gelin diyordu hep ondan sonra yapmıyorlar sabah yapıyoruz demişti
Biz 9 ay aşısını yaptırmadık, bu aşı 12. ayda mecbur olacak zaten. Her bölge ve şehirde de yok 9 ay aşısı. Ülkemiz aldığı göçlerden dolayı iki doz yaptırabilirsiniz diye sunuyor size. Yaptırıp, yaptırmamak sizin elinizde. Yanlış anlaşılmasın aşıya karşı değilim, devletin bütün aşıları yanında özel aşıları da yaptırdım. Bunu iki doz almasına gerek yok diye yaptırmadım
Balim ben aradim zorunlu dedi artik ben de senin gibi dusundum cunku
1,487,548 soru
24,317,475 cevap
345,143 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın