0 oy
422 göst.
Diziler & Filmler kategorisinde (153 puan) tarafından

Kizlar alt kattayiz misafir cagirsan beni niye cagirmadin diye küsen eltisinden tut her fırsatta kapıyı çalan kayınvalide özel hayat sıfır baş başa bir şey yapalım desen anında yanında bitiyorlar kayinvalidem eşimin evde olduğu gün sürekli kapıyı çalar yanımıza gelir birinin yanına bir hafta gitmesen neden gelmedin neden kapımı calmadin hastaydım neden sormadin tribi görevmis gibi görüyorlar kendilerine herkesin kendi hayat koşuşturması var kimse kimsenin peşinde koşamaz  bir de alt katta yaşayanlar bilir bağırsan sesin yukarı ya da dışarıya gider özel hayat sıfır aile apartmaninda mutlu olan varmı ya eş ailesiyle olmuyor her cumartesi gelen görümceler ve kayınvalidene her hafta sonu çıkmak zorunda olduğunuzu düşünün bir de

10 Cevaplar

+5 oy
(5,407 puan) tarafından

Kızım sen sorumlusun aile senden sorunlu sen tek yasasında sorun bulursun sende kaos eksilmiyor

-Reklam-
+1 oy
(2,327 puan) tarafından

7 yıl yaşadım canm kurtuldum ben valla tamda dedıgın gıbı özel hayat 0 dı huzur yoktu ya 

+1 oy
(554 puan) tarafından

Evlenirken bunu hesap etmeniz lazımdı en başta böyle bir şeyi kabul etmeyecektiniz

(1,821 puan) tarafından

birkac defami oha zz ayipsa ayip. ozaman eltine diyeceksin siz de rahatca takilin bizde kimse kimsenin gununu baltalamadin. arada bi helip gidelim bu ayibi aramizda halledelim.:) madem esleriniz bi vins ayip olarka goruo siz anlasin. gelmeyin gtmeyin zirt birt. herkes kendi aleminde gezsin ciksin. eslerinize soylemeyin eltinede de bana gelip eve tikilacagina gidin gezin bizde rahat kalalim bizde gezekim. sizde gdin rahatca cumartesileri gezin cikin bizde cikalim

(1,821 puan) tarafından

siz ayri sehirlerde olsaniz bile ikinizin esi de boyle dusunuyorsa got le don gibi sutyenle meme gibi bitisik yasamak zorunda kalirsiniz. dehset sacma. herkesin kendi hayati var. eltinle konus bizim kocalar kafayi yemiz surekli dio dibe olmak istioarda herkesinde bi isi gucu ozel yasam alani var. siz bize gelceksiniz diye kendinizi mecbur hissetmeyin biz size gelcez diye sizi enlhellemeyelim. eltinle konus anlas . kaynanan kayinpeder zaten oturaun kicinin ustune assa 

bence eltinde bu durumdan sikayetcidir . biz zirt birt gorusmek zorundamiyiz her cumartesi farz mi diyordur. onunda esi ayni sacmalikla ayip diyordur. eltin musait degillermis desin esine. sende esine de onlar musait degilmis bu hafta . herkes ozgur kalsin ay vok komik . sanki kainatta baska insan yokmus gibi niye surekli goruselimki

(554 puan) tarafından

@casperiye11 kahkaha attım 😁

(153 puan) tarafından

Yok canım kocalar olmak istiyor değil eltilerim her cumartesi gelsin isterler geçe kadar otururlar bebekli biri de oturun ne işiniz var derler benim bebeğim ondan büyük ama ben iki dakika uyuyayım da gece uyuyamadim diyorum dinleneyim pijamalarım ayaklarımı uzatayim tv izliyeyim diyorum anlayabiliyorum dur umarım kendi evinde insan daha rahat olur ya onlar da böyle düşünüyor ama eltilerim içinden geçiriyor eminim 

(1,821 puan) tarafından
+1

ozaman dicen sen eltine ayip mayip diye bir olay yok. siz oturun ben cok yorgunum valla ayakda zor duruyorum   hic bir yere gelemem gidemem ben diye . . ayip diye bir olay yok ana bacisina sövmuyorsun neticede. esler islemiosa kendi kendine kaşinanlar birbirine gtsin gelsin sen karisma sana gelecekleri zamanda musait degilim de . cok basit bunu demek. bu hafta biz gelemicez isimiz var demek cok basit. eltin cagiriosa isimiz var musait degiliz demek.  

+1 oy
(7,291 puan) tarafından

Kendi ailenle bile yüz göz olursun böyle bir düzende. En başında kabul etmemeniz lazımdı.

(7,291 puan) tarafından

Sen görerek bilerek gitmişsin. Ailesinden bağımsız düzen kuramayan adamı sen seçmişsin. En başında ayrı ev diye restini çekmeliydin. Ben eşimi, ailesini tanımak için 4 sene verdim. Yoksa bilirdim ilk seneden evlenelim diye uçmayı.

Dünya iyisi bir aile ile bile bu kadar yakın oturulmaz. İnsan kendi ailesiyle yüz göz oluyor, eşinin ailesiyle 40 kere olursun. Tanımadan etmeden evlenmişsin. Maalesef kader değil tercih.

(153 puan) tarafından

Canım ben ailesiyle olmaya karşı değildim hatta yanlizken daha kötü sıkılmam dedim evlendikten sonra farkettim zorluğunu aile apartmanında olmak her zaman evliliğin kendi kurduğun ailenin ikinci planda olması demek olduğunu evlendikten sonra gordum

(7,800 puan) tarafından

işte bu olgunluğa erişmek için illa o apartmanda olmaya gerek yok. birazcık çevreden duyduğun gördüğün şeyleri anlamak gerekiyor.

şahsen ben öyle yaptım, aile apartmanında yaşayan arkadaşlarımın dertlerini dinlemek yetti de arttı. 

iyi insanlar gibi görünüyor, herkes uzaktan iyidir. kimse yoğurdum ekşi demez ama 2+2 =4 diye de bir şey var. benim kaynanam da iyi, Allah var kötü demem az biraz karışma huyu dışında. ama olmaz, aşkımdan ölsem gitmezdim, gitmedim de. 

üniversitede tanıştık biz hadi o yılları geç, okurken evliliği düşünmedim de sonrasında 5-6 yıl bekledim. kendi evimiz, ayrı kapımız olsun diye. çok şükür de oldu. 

hem kim mutlu olmuş aile apartmanından? ha kira vermezsin, aile yakın olur çocuk olursa rahat edersin gibi gibi olumlu yanların yanı sıra en büyük sıkıntı aile içi huzurun kaçar.

işte bu yüzden bu kader değil, tercih. bile isteye yapılan şeye kaderimde bu varmış denmez, nasip denmez. 

(153 puan) tarafından

Aile apartmanında yaşadığı sorunları birbir birinin yüzüne anlatabilen biri yoktu malesef herkeste onlar gibi olacak diye düşünmedim olanlar da

(7,291 puan) tarafından
+1

Ben de hiç aile apartmanı hayatı tecrübe etmedim ama evlilikte bir mahrem, bir sınır olması gerektiğini bilerek tercihlerimi yaptım. Bahsettiğimiz olgunluk bu. İsterse hepsi kanatsız melek olsun, evlilik dip dibe OL-MAZ. Bunu bilmek için tecrübeye gerek yok. Feraset sahibi herkes bilir. Sanki biz 10 sene eşimizin ailesiyle oturup deneyip evlendik. Gözünü açacaktın. EV ÜSTÜNE EV OLMAZ. Ben bu lafı 19-20 yaşımdan beri bilirim. Senin daha anca anlaman da senin olgunlaşmamış oluşundan. 

+1 oy
(4,822 puan) tarafından

Aile apartmanında oturuyorum 4 yildir baştan sınır koymak cok onemli. Sınırlarımı  en baştan acik acik konuştum ben oyle gidilsin gelinsin sevmem beni aramadan da kapıma gelip kimse vurmasın dedim esim de uyum sağladı hic sorun yasamadik

+1 oy
(2,792 puan) tarafından

Sınır koyarsanız herkes yerini bilir herşey sizde bitiyor tepki koyup iradeli olun k

(153 puan) tarafından

Nasıl koyacağım ya eşim asla izin vermez öyle şeylere istediği yere gider gelirler evi diyor ya 

+1 oy
(107 puan) tarafından

bunun aile apartmaniyla hiç alakası yok bizimkiler hepsi birbirinden farklı mahalledeler ona rağmen sicmaya giderken bana niye demedin kavgaları oluyor o yüzden kişinin kendi elinde herşey mesela onu bana yapamiyorlar ama diğer eltilerim gorumcelerim birbirine yapıyor 

0 oy
(5,536 puan) tarafından

7 yıldır kaynanamla aynı apartmanda yaşıyorum . Bu durum sen de bitiyor. Canım isterse kaynanamın yanına çıkarım canım isterse çıkmam. Kaynanama gelen misafirden benim haberim olmaz, bana gelenden de onu haberi olmaz. Ben onun evden çıktığını bilmem o benim evden çıktığımı bilmez. Başta sınırları kesin koymadığınız için böyle oluyor. Ben eşime evlenmeden önce dedim; Ben kimseyi mutlu etmek için değil kendim mutlu olmak için evleniyorum, annenlerle aynı bina da oturuyoruz diye sakın benimle ilgili beklentiye girmeyin , eğer böyle bir beklentiniz varsa evlenmeyelim dedim oda yok dedi. Tabi ki ilk evlendiğimiz de kaynanamların benden iş beklentileri oldu ama ben bu beklentileri hiç karşılamadım.  Bunu bana söylediklerinde açık açık dedim yapamam diye. Küsen küser umrumda değil. Kavga etmek gerekiyorsa eşimle tabi ederim sesi duyacaklar diye kendimi durdurmam. Oğlunu çok seven evlendirmesin.

(5,536 puan) tarafından

Kızım 3 yaşında dün babaannesinin yanına çıktı 3 saat gelmedi . Ben o 3 saatte evimin işini hallettim ,yemek yaptım . İyi oluyor benim için . 1 gün bile pişman olmadım aynı apartmanda oturduğumuza. 

(5,407 puan) tarafından

Aynen oyle bende şimdi aldim 1 saattir yikardaydi öğleden sonra yine birakacagim aşıya gidecegimg

(153 puan) tarafından

42 yaşında mi evlnedin ben senin fotoğrafını görmüştüm kaç yaşındasın ki baya genç duruyorsun 

(5,407 puan) tarafından

47 girdim 😁😁 o fotoda yeniydi genç duruyorum evt etli butlu olmama rahmen 😚

(153 puan) tarafından

Yok valla gencecik duruyorsun

0 oy
(5,282 puan) tarafından

Niye en basta kabul ediyorsunuz be canlar... yani yeni birsey degil bu hic mi cevrenizde uyaran olmadi. Tabi ki pismanliktir icice yasamak. Cizgininnet koyacaksin. Gelmeden mesaj atin arayin de, esimle basbasa belki keuif yapiyoruz de. Biraz konuşun, anlamiyor mu, kapi calinca bornozla ac bakalim bi gun kayinvalidene, musait degilim, bidahakien haber et gelmeden de. Veya giy ceketini, disari cikiyorum isim var de.

(153 puan) tarafından

Türk milletinin yüzde 50 si aile apartmaninda

(5,282 puan) tarafından

Bu hesaba gore de diger yuzde 50si kendi evinde... yani çizginizi en bastan cizmeyince maalesef böyle dertler.cikiyor ortaya.

0 oy
(377 puan) tarafından

Ya özel hayatınızın olmamasını anlarım evden çıksan görürler ,girsen görürler aldığını görürler verdiğini görürler engelleyemezsin ama bu Kaynanam yanıma gelmedi desin eltim beni çağırmadın dedin görümcem geldim gelmedi yanıma desin bunlar sizde bitiyor . Valla ne kaynanamın bakıcısıyım ne eltimi sürekli her yere yanımda getirdiririm götürürüm ne de görümcem ağa değil paşa değil geldiyse geldi banane.  Gelsin o beni görsün o zaman derim geçerim . Sanırım bazen gelinler kendilerini ilk başta sevdirmek için mi utandıkları için mi her dediklerini kabul ediyorlar ses çıkarmıyorlar sonra sınır koyamadıkları için pişman oluyorlar . 

(153 puan) tarafından

Valla eltilerim de gelin aman özledik gitmeyin saat oluyor 10 oturun ne işiniz var bebekleri var çocukları var hepsinin gidip yatmak istemiyorlar mi her gün yeri geliyor disaridalar biri evimde oturayım bu hafta demiyor mu hepsi utanıyor keşke sihirli değnek olsa da herkesin içindekini ortaya cikarsak

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 389 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Evlatlarimherseyim (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 905 göst.
26 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 107 göst.
+2 oy
13 cevap 370 göst.

Kategoriler

1,487,282 soru

24,313,772 cevap

344,900 kullanıcı

...