0 oy
223 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (25 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

Kızlar yataklık yaptıracağım yüklük yorganları mi battaniyeleri mi koymak için yatak odasında 1 buçuk metre yer var gardırobun hizasında ama perdemin önünü biraz kapatıyor yani 1 fon perde görünmeyecek balkona nasıl olur sizce balkonda da oğlumun oyuncakları motoru falan var bide eşim balkona pek sıcak bakmıyor halı falan yıkama alanını kapatıyorsun balkonda dedi aslında yapsam balkona da olur hemde Boydan ama bilemedim sizce nerede yaptırayım yatak odasında yapınca da gardırobun boyunun uzunluk ölçüsüne göre yaptırmak lazım  bu aynalı dolabın yerine yaptıracağım ama perdenin bir kısmi görünmeyecek ama balkonda olsa uzunluk tavandan olur daha kullanışlı olur bilemedim sizce hangisi mantıklı 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (8,059 puan) tarafından

Balkonu oturma alanı olarak kullanmak gerekebilir bence yatak odası

önce (25 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim

-Reklam-
+1 oy
önce (777 puan) tarafından

Balkonda kiler dolabı falan tamam ama yatak için yüklük olmaz canım yaa yani yatak yorganın yeri yatak odasıdır balkondan ziyade ben olsam yatak odasına yapardım 

Anladım canım o Zaman perdenin bir kısmi görünmeyecek tek fon olarak kullanırım teşekkür ederim yorumun için 

önce (777 puan) tarafından

Rica ederim canım zaten yatak odası sana özel senin alanın 

0 oy
önce (158 puan) tarafından

Resim olsaydı daha iyi karar verilirdi

Yükledim canım şimdi aynalı dolabın yerine yüklük olsa perdenin önü kapanacak fon perdenin 

Bence burası olmaz. Sen yatak odasında 1.5 metre yer var deyince ben girintili çıkıntılı bir bölüm var sandım. Hiç böyle dusnmedim. Mobilyalarında siritacak yüklük kapağı vs .. O sebeple burasının olacağını dusnmuyorum. Balkon eğer on balkon değilse,, yada görmedim ama uygun sa eğer daha makul. Balkon cokmu kapanacak?. Ayakları yuksekbyaptirorsin su dokulunce de zarar vermez. 

Yatak odasının yan tarafında da yer var ama gardırobun önüne geliyor hoş bir görüntü olmaz diye orayı düşünmedim u taraf mantıklı geldi bilmiyorum bakalım artık yorumun için teşekkürler 

Dediğim gibi yatak odası bu fotoğraftaki yerde hiç olcagini dusnmuyorum fon perde bile sorun değil genel goruntunu çok bozacak. Yatak odasına değil koridora veya balkona en iyisi. Balkonada olursa ayak yaptır. Yüksek olsun. Yatak yorganlarını yerleştirdiğindede eski carsaflarla yataklarını birkat daha ötersin toz olmaz. Yağmur gelmeyecekse tamamdır.

0 oy
önce (7,547 puan) tarafından

En iyi yatak odasına olur yüklük balkona vs olmaz illa dolap boyundan olmasına gerek yok büyük olsun ne olavak ko oraya senden ve eşinden başkası girmiyo ve sen perdeye takılmışsın canım da birşey olmaz sonuçta yatak odası yani orası kimse görmez ve ben yatak odasına fonu gereksiz görüyorum kayananmlar bana da yaptırmış çıkardım duruyo bazadq 

Anladım canım teşekkürler bakalım artık 

0 oy
önce (246 puan) tarafından

Bazanın altında yer yok mu bana yüklük hos gelmiyor balkona mantıklı yatak odasında olmaz bence değişiklik ıstesen yapamazsın bıde yapılan dolap la bu dolap aynı olmaz ve hoş görüntü olmaz çokmu yatak yorgan yastık 

Benim 5 yorganım 6 yastığım var toplam da ve baza altında  o yuzden dedim ben olsam balkona yaptırırdım

Benim 6 Yorgan 2 büyük döşek 8 tane battaniye 10 tane yastık bunlar gardırop üstü gardırop içi baza altı ama gerçekten yüklük olsa gardırobun içide rahatlar balkona da olur aslında ama oğlumun oyuncakları motoru arabası var bide eşim çok sıcak bakmıyor halı falan yikarsan dolap ıslanır diyor birşey anlamadım 

önce (246 puan) tarafından

Banyoda yıka halıcıya verırsın oğlun elbet büyüyecek ve 

O eşyalar elden çıkacak ama dolap kalıcı 10 battanıye mı kız hepsini kullanıyor musun benım 1 kendimin ıkıde çocuklarımın bırbtanede tv battaniyesi var hedıye geldi onlarda yoktu

Normalde haliciya veriyorum zaten bazen küçük yolluk tarzi olunca eşim yıkıyor balkonda o yüzden sıcak bakmıyor Yok tek 2 tane kullanıyorum misafir için hiç kutusunda açılmadı duruyor 

0 oy
önce (1,807 puan) tarafından

image

benim yeni aldığım evde böyle dolabın üstüne yapmışlar 

Senin ki kullanışlıymıs canım ben nereye yapsam hâlâ karar veremedim 

0 oy
önce (2,510 puan) tarafından

Canım balkonun camakenlimi yoksa acikmi açıksa olmaz hem şık durmaz hemde tozlanir falan 

Yatak odasida yerin kucuk birazda ya.muk duruyor güzel durcagini düşünmüyorum sen koridorda yerin varsa orda biyere yaptır vestiyer gibi bişey varsa 

Balkon kapalı filmli camlı 

önce (2,510 puan) tarafından

Balkona güzel ayaklı bi dolap yaptır bu tarafinada başka kullanmadığın şeyleri falan korsun

0 oy
önce (54,404 puan) tarafından

balkonda ayak koydur yikadiginda altina su gitmez

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
+1 oy
3 cevap 141 göst.
6 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Prensannesi.. (538 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.
+1 oy
13 cevap 430 göst.

Kategoriler

1,486,017 soru

24,295,369 cevap

343,759 kullanıcı

...