0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (1,812 puan) tarafından

Merhaba

Kizim su an 2.5 yasinda ama.2026 da 3 yasina girecek.Devlet okullarinda kreşe yollayabiliyor muyum?Yollayabiliyorsam nereye basvuracagim ve şartları nelerdir?Nette hic dogru duzgun bilgi bulamadim,yazdiracagimiz devlet okulunu biz mi belirliyoruz vs vs.Cok arada kaldim yasi yakin olup bu asamalari yasayan anneler desteginize ve bilginize cok ihtiyacim var.Simdiden tesekkurler.

7 Cevaplar

0 oy
(14,229 puan) tarafından

36.ayını tamamlayan çocuğnuu istediğin gibi gidip yazdırabılırsın nakil veriyor ikametgahının düştüğü okul yazdıracağın okula. 

(1,812 puan) tarafından

Tesekkur ederim 🙏🏻

-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim oğlum 4 yaşında Kreşe vermeye düşünüyorum Ve Aralık veya Ocak ayı başvurular baslicak Ve 2 dönem bı kere para vericem Ve 4 ay gidecek okula çok istiyorum vermeye Ama Ben ailemin yanındayım Eşim cezaevinde Yasa Bişi çıkarsa gelirse Ve Köye taşınırsam oğlumun kresi kalacak diye Arada kalıyorum Napsam bilemedim O yüzden pek de heveslenmek de istemiyorum Annemle babamla konusucam olmadı Su yasaya kadar beklicem Ondan sonra karar vericem Kreşe verip vermecegini kreşe gidemezse bile anaokulu var ama Çoğu herkes bana söyleyenler var söyledikleri su Çok faydalı hem başarılı olur diyorlar bakalım bekliyorum sonuç Ne olacak ☺️🤦🤷

(1,812 puan) tarafından

Bende yasitlari ile vakit gecirsin diye istiyorum baska sebebi yok malum apartman cocugu simdikiler hep

tarafından

Valla Göndersem daha İyi Ama Eşim gelirse taşıma vs olursa Oğlumun kreşi kalır diye aklım gidiyor annem çalışıyor o çalışmazsa ona bırakırım o götürür getirir ben evimde dururum Ama Annemde çalışıyor 

0 oy
(10 puan) tarafından

Oğlum 4 yaşındayken, Mayıs ayı gibi Yuvamız İstanbul kreşine başvuru yaptım ve bize çıktı. 2026 yılında siz de Google’dan “Yuvamız İstanbul” sitesine girip başvurabilirsiniz. Ancak saatleri uzun diyorsanız, devlet okullarında 3 yaşında öğrenci alan yerler de var. İsterseniz okullardan da bilgi alabilirsiniz.

0 oy
(2,551 puan) tarafından

Benim kızımda 2 buçuk yaşında ama ben kiyamiyorum çok küçük diye eğer siz calisiyorsaniz neden olmasin

(1,812 puan) tarafından

Calismiyorum,herkes yazdiriyor geri mi kaldim acaba dedim erkenmis zaten vazgectim.

0 oy
(5,486 puan) tarafından

Benim kızımı almadılar 3 yaşında küçük diye. Önümüzdeki ki yıl göndericem. Hangi okula göndereceksen git görüş gerekli bilgiyi veriyorlar. 

(1,812 puan) tarafından

Tesekkur ederim erkenmis zaten bilmiyordum.

0 oy
(1,662 puan) tarafından

Bulunduğunuz ilçenin milli eğitimini ararsanız size okul ismi veriyorlar çünkü her okul 36 ayı kabul etmiyor birde kayıt dönemlerinde okula gidip sürekli sorun size tavsiyem çünkü biz Ankara'da sincan ilçesinde yaşıyoruz 4 yaşı binbir zorlukla tanıdıkla vs kaydettirdik

(1,812 puan) tarafından

Tesekkur ederim 🙏🏻

0 oy
(1,913 puan) tarafından

O kadar küçük okula verme sebebiniz nedir peki. Ben oğlumu 4 yaşında tam zamanlı kreşe 5 yaşındada yarım gün anaokuluna vermiştim çalışmasam 4 yaşında vermezdim çünkü çok uyumlu bi çocuk olmasına rağmen 2 sene gittiği için sıkıldı. 4 yaşında verdiğimde hele çok zorlanmıştık. Çok zorunlu değilseniz 3 yaş okul için erken. Kayıtlarla ilgili bilgim yok bizim otomatik olarak çıkmıştı

(1,812 puan) tarafından

Ben aslinda biraz bilgisizlikten sordum,herkes yazdiriyor geri mi kaldim acaba dedim ilk cocugum cunku.Ama dediginiz gibi bencede cok erken genel yorumlar öyle yazdirmayacagim bu yuzden.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 178 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
3 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yrn33 (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
28 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,559 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 169 göst.

Kategoriler

1,486,735 soru

24,305,718 cevap

344,375 kullanıcı

...