kahvem bu saate kaldı .Şekersiz kahve içiyorum diye övünürken yanına şekerli bulduğum her şeyi koyarken benim yüzsüzlük :D
O kadar yoruldum ki bugün anca bu saate kaldı kahvem .Sizler napıyorsunuz ?
Siz ogretmenmiydiniz yanlış mı hatırlıyorum afiyet şifa olsun bu arada
İngilizce kuzum .doğrudur ☺️ onlarla çok konuşurduk .uzun süredir yoktum hesabımı sildirmiştim .Sen de yeni misin ?
Yok bitanem yeni değilim bı problem oldu burda hesaplar başka başka kişilerde açıldı falan sildirip yeniden açtım belki beni de bilirsin kaynanayim ben aynı zamanda banane🤭🤪
Bilmiyodum nasıl oldu ki ooo
Tanıyorsun aslında emine abla sende
Evet bı aşinalık var zaten Esma da işte bnde akıl kalmadı ki cikarayim🤣
afiyet ola. benim apada uyumadi bugun. bu saate kaldi
Ay valla bizimki de uyumadı şu an müzikli itfaiye geziyo evin içinde arkasında da minik kaslım :D ama sesten çıldırmak üzereyim .sağ ol kuzum bu arada
İş çeviriyorum son beden bitsin yatıp uyuyacam 🥱 Afiyet olsun sizede
İş çeviriyorum iş yapıyorum mu demek istedin .nerenin ağzı bu bilemedim ☺️hangi yörenin yani
Ayyy ne güzel ya :D ben de diyorum ne diyo .maşallah ya
Benim overtink saati :/
Hepimizin overthink saati be kuzu :D
Ohhhh mis şifa olsun. Ben de cevizli tahinli kabak tatlısı eşliğinde çay içiyom. Kanıt izliyorum.
Yastık kılıflarımız aynı🫠
Canım çektiiii afiyet bal olsun ☺️💚 ayy cidden mi ? Bohem mi senin takım da ?
Ayyy hakkını helal et.
Bohem diye bir model yoktu ben evlenirken 10 sene önce:D ama tipi yakın. Mondiden almıştık Venüs koltuk takımı:D
Yastıkları makinede yırtıldı ben de bu kılıflardan aldım.
bu takım :d
Ben de yeni değiştirdim İskandinav model benimkeler tedy kumaş .kılıfları takımla beraber geldi ☺️ olsun seninkiler de zamana göre çok iyi modern duruyor .ben de 2018 de evlendim .2 sene sonra 10 yıl olcak :D
Nice senelerimiz olsun inşallah.
Nedense hala çok seviyorum takımımı :D herkes pembe alırken ben sarı yeşil almıştım.
Geçenlerde oğlum bıçakla delmiş ama üzüldüm.
Kızım tutturdu banyo yaptır diye sözde pislenmis pazar günü yaptı daha kalktım onu yaptırdım evi toparladim yarın misafirim var
Hahahah ya yerim ☺️ bizimki de hiç sevmiyo banyoyu
Benim Kızım çok takintilidir saçları çok uzun
Sinek gelmiş saçım pis ona geldi diye bir sürü ağladı anlatamadım :)
Çok hoşşş hepsi ellerini sağlık kuzum .geçmiş olsun bir de salgın var .halına da bayıldım ☺️💚
Ayy halının linki var mi ya
https://www.trendyol.com/vopteks/fusya-hali-otantik-hali-vintage-hali-salon-halisi-makinede-yikanabilir-yatak-odasi-halisi-p-732181078
Bir tane link atayım fakat bu halının deri tabanlı olanını bulursanız alın.
Annemdeyim başladığı işi bana kitledi sağolsun aflyet olsun canım
Maşallah kuzummm çok maharetlisin ben hiç beceremiyorum .keşke yapabilsem ☺️
Ay benimkinin bebekliğini hatırladım .kabus gibiydi .İnşallah uyur hemencik ya
Naptin da yoruldun afiyet olsun
Dun misafirim vardi pek alisik da degilim ustumden tir gecmis gibiydim bugun hic bisey yapasim yoktu yapmadim da zaten evdekiler uyudu bende uyumak istiyorum ama uykum kacti
Ay valla erkenden kalktım iş güç alışveriş .Minik kaslı da asla durluyor sürekli oynamak istiyor .onunla oynadım evden fazla eşyaları verdim birine .düzenleme toplama derleme .bir de oğluşu ödevleri .Perişanım şu an :D ayy misafir çok zor oluyo hele çocukluysan .Öncesi ayrı iş sohrası ayrı iş
Kiz misafir dedigim yabanci degil kayinvalidemler geldiler ama yinede dedigin gibi insan guzel agirlamak istiyo ama masaAllah SubhanAllah ne guzel kosturmjssun tum gun bende bi halsizlik hic gucum kalmadi
Afiyet şifa olsun bende yoldayım inş babama gidicem sabah erkenden.taziyeden dönüyordu tanıdık biri oyle diyim arabada yerde vardı Allah razı olsun gidiyorum Ramazan Bayramı'nda en son gidebilmistim bı mezara neladar sevinirse insan şuan oyleyim
Canım benim ya sevinmez mi insan .hadi hayırlı yolculuk kuzum
Allah razı olsun
Yatak keyfi yapıyorum kalkmak için bahane arıyorum ama o da yok 😂😂
Anaaa nerdesin sen kuzuu :D
Kalk bi kahve iç sıcacık ya da çay ohh misss ☺️💚
Yeni Zelanda'dayım eşim çocugu öğretmenine teslim etti onun rahatlığıyla biraz daha keyif yapıyorum ama saat kaç oldu artık kalkmam gerek bu kadar tembellik yeter sonra alışacağım mevlam korusun bi çay içsem iyi olcak
Ayyyy bu uçtasın sennnn ☺️ yeni zellandaya yolun nasıl düştü 💚
Eşim buralı bende matia ahmet olayından sonra buraya kaçtım 3 ay önce temelli yerleştim
Saat 11 buçuktan beridir cucemi yatirmaya çalışıyorum yok yatmıyor kafayı yemeye ramak kaldı işte ne olsun
1,485,155 soru
24,285,036 cevap
342,986 kullanıcı