Travel alsam pişman olur muyum bide memnun olduğunuz marka model varmi
Bütçe varsa Bugabu. Çok beğeniyorum, iyi bir mühendislik işi
Tamam canim kanzda begendim bi tane bide dediğine bakıyorum cok saol
Travel ve kabin boy bebek arabası kullandım kıyaslama şu şekilde yapabilirim travel olan bebek küçükken soğuk havalarda daha korunaklı hem tentesi hem ayak kapama kısmı vs güzel birde hem puset hem normal araba olarak kullanımı ve çift yön kullanımı güzel eksi yönü ağır hantal olması kabin bebek arabası 8.aydan bu yana kullanıyorum hafif pratik heryere sığıyor çek çek şeklinde çekiliyor bu yönlerini seviyorum travel olan joell kabin olan pier cardin marka
yorumuna katılıyorum. traveli çok beğenerek kullandım ben. pişman değilim ama arabaya katla koy vs zor ve yer kaplıyor. hep açık duracaksa alınabilir ama sürekli arabaya indir bindir vs kabin boy pratik oluyor
Travel daha mantikli ilk etapta o zaman hem puseti falanda ayri almak zorunda kalmam. Bilgi için tesekkur ederim. Bende kanzın okie diye bi ürünu varmıs indirime girmiş onumu alsam diye bakiyorum
Marka olarak birşey diyemeyeceğim joell alma ama yolda sürürken önden tekerler kırıldı bu konuda çok şikayeti var
Evet kabin boylar pratik araç kullanımında
Travel kullaniyorum kraft kenya
Kibar travel aldım ben bu sefer, kraft viva markası modeli (kenya ya cok benziyor), cunku oto koltuguna da ihtiyacım vardı, ilk cocugumda kabin boy aldım sağlam degilmiş kırıldı yamuldu bu sefer böyle yapmak istedim, sakın travel alma diyen olacaktır ama kabin boyda bazen sıkıntı oluşturuyor, o yüzden ben rahat katlanan travel aldım
Vivayida gordum kraft ya da kanz almayi dusunuyorum bende. İyi bisey olsun ugrastirmasin diyorum memnunmusun vivadan
Daha kullanmadım canım ama baya saglam gozukuyor, kenya modelinin aynısı sadece kasasının malzemesi farklı, indirimde görünce aldım ben sürüşü falan güzel inşallah memnun kalırız, kabin boy beni cok zorlamıştı yamulunca
Bende sipariş verdim canım daha çok erkende kasım indiriminde aliyim dedim. Viva aldim bende fikir için tesekkurler
İyi yaptın canım gelsin cok begenceksin inşallah biz cok beğendik
1,493,184 soru
24,397,694 cevap
349,883 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın