0 oy
153 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (156 puan) tarafından

Travel alsam pişman olur muyum bide memnun olduğunuz marka model varmi

4 Cevaplar

0 oy
(8,073 puan) tarafından

Bütçe varsa Bugabu. Çok beğeniyorum, iyi bir mühendislik işi 

(156 puan) tarafından

Tamam canim kanzda begendim bi tane bide dediğine bakıyorum cok saol

-Reklam-
0 oy
(3,644 puan) tarafından

Travel ve kabin boy bebek arabası kullandım kıyaslama şu şekilde yapabilirim travel olan bebek küçükken soğuk havalarda  daha korunaklı hem tentesi hem ayak kapama kısmı vs güzel birde hem puset hem normal araba olarak kullanımı ve çift yön kullanımı güzel eksi yönü ağır hantal olması kabin bebek arabası 8.aydan bu yana kullanıyorum hafif pratik heryere sığıyor çek çek şeklinde çekiliyor bu yönlerini seviyorum travel olan joell kabin olan pier cardin marka 

(9,002 puan) tarafından
+1

yorumuna katılıyorum. traveli çok beğenerek kullandım ben. pişman değilim ama arabaya katla koy vs zor ve yer kaplıyor. hep açık duracaksa alınabilir ama sürekli arabaya indir bindir vs kabin boy pratik oluyor 

(156 puan) tarafından

Travel daha mantikli ilk etapta o zaman hem puseti falanda ayri almak zorunda kalmam. Bilgi için tesekkur ederim. Bende kanzın okie diye bi ürünu varmıs indirime girmiş onumu alsam diye bakiyorum

(3,644 puan) tarafından

Marka olarak birşey diyemeyeceğim joell alma ama yolda sürürken önden tekerler kırıldı bu konuda çok şikayeti var 

(3,644 puan) tarafından

Evet kabin boylar pratik araç kullanımında

0 oy
(5,980 puan) tarafından

Travel kullaniyorum kraft kenya

0 oy
(2,441 puan) tarafından

Kibar travel aldım ben bu sefer, kraft viva markası modeli (kenya ya cok benziyor), cunku oto koltuguna da ihtiyacım vardı, ilk cocugumda kabin boy aldım sağlam degilmiş kırıldı yamuldu bu sefer böyle yapmak istedim, sakın travel alma diyen olacaktır ama kabin boyda bazen sıkıntı oluşturuyor, o yüzden ben rahat katlanan travel aldım 

(156 puan) tarafından

Vivayida gordum kraft ya da kanz almayi dusunuyorum bende. İyi bisey olsun ugrastirmasin diyorum memnunmusun vivadan

(2,441 puan) tarafından

Daha kullanmadım canım ama baya saglam gozukuyor, kenya modelinin aynısı sadece kasasının malzemesi farklı, indirimde görünce aldım ben sürüşü falan güzel inşallah memnun kalırız, kabin boy beni cok zorlamıştı yamulunca

(156 puan) tarafından

Bende sipariş verdim canım daha çok erkende kasım indiriminde aliyim dedim. Viva aldim bende fikir için tesekkurler

(2,441 puan) tarafından

İyi yaptın canım gelsin cok begenceksin inşallah biz cok beğendik 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Canveannesi (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 253 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde E.l.m & (2,708 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
7 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Susambebek (153 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,184 soru

24,397,694 cevap

349,883 kullanıcı

...