Kızlar kızıma bu hafta 4 yaş aşısı yaptırmam gerekiyor hangi aşı bu ve ateş yapar mı
Bende burda bekliyeyim karma bir aşımış birde bu galiba yeni çıkmış ben yaptırmak istemiyorum açıkçası ama ne olduğu hakkında fikrimde yok
Bizi de 3. Kez hemşire aradı çocuk bu yıl kreşe başladı hep hasta beklettim 21 ekimde 4 yaşına girdi
yeni değil aşı eskiden 6 yaşında vurulan aşı. çook uzun zamandır da 4yaşta yapılıyor. suriyeli göçünden sonra erkene aldılar. karma aşı daha önce yaptırdığınız aşıların son dozu. başka da aşı yok zaten
difteri, tetanoz, boğmaca, çocuk felci, kkk ve hepatit a karma aşısı
Sen yaptırdın mi bir yan etkisi oldumu
benim kızım küçük ama yeğenlerimin hepsi yaptırdı bir şey olmadı. en fazla biraz ateş yapabilir
Bilmiyorum korkuyorum artık aşilardan bir korona aşısı dediler olduk mecburen sonra çıktılar içinde ne olduğu belli olmayan asi dediler o yüzden Korkuyorum
İçindeki her şey belli. Neyin ne için kullanıldığı belli. İlaç firmalarının fonladiğı insanların uydurmaları. Aşı olanlar hasta olmuyor ya da hafif atlatıyor. Ama aşı olmayanlar ilaç kullanıyor.
Bir hastalık artık görülmüyorsa o hastalığa ilaç üreten firmalar zarar ediyor. Hastalık birsin isterler mi hiç
Covid asisindan sonra kalp krizi artto haberleri çıktı artık.oysaki yapılan çalışmalar aşının değil covidin bizzat kalp krizine sebep olduğunu ortaya koydu.
Bilmiyorum canım aşıyı bulan aşama TV de özledim soru soruyorlardı kaçıyordu sorulardan
1,489,771 soru
24,348,736 cevap
346,388 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın