0 oy
84 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (382 puan) tarafından

Kızlar kızıma bu hafta 4 yaş aşısı yaptırmam gerekiyor hangi aşı bu ve ateş yapar mı

1 cevap

0 oy
(1,540 puan) tarafından

Bende burda bekliyeyim karma bir aşımış birde bu galiba yeni çıkmış ben yaptırmak istemiyorum açıkçası ama ne olduğu hakkında fikrimde yok

(8,271 puan) tarafından

benim kızım küçük ama yeğenlerimin hepsi yaptırdı bir şey olmadı. en fazla biraz ateş yapabilir 

(1,540 puan) tarafından

Bilmiyorum korkuyorum artık aşilardan bir korona aşısı dediler olduk mecburen sonra çıktılar içinde ne olduğu belli olmayan asi dediler o yüzden Korkuyorum

(8,271 puan) tarafından

İçindeki her şey belli. Neyin ne için kullanıldığı belli. İlaç firmalarının fonladiğı insanların uydurmaları. Aşı olanlar hasta olmuyor ya da hafif atlatıyor. Ama aşı olmayanlar ilaç kullanıyor. 

Bir hastalık artık görülmüyorsa o hastalığa ilaç üreten firmalar zarar ediyor. Hastalık birsin isterler mi hiç 

(8,271 puan) tarafından

Covid asisindan sonra kalp krizi artto haberleri çıktı artık.oysaki yapılan çalışmalar aşının değil covidin bizzat kalp krizine sebep olduğunu ortaya koydu. 

(1,540 puan) tarafından

Bilmiyorum canım aşıyı bulan aşama TV de özledim soru soruyorlardı kaçıyordu sorulardan

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.
0 oy
6 cevap 270 göst.
+1 oy
6 cevap 403 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Rabiaadarrrr (91 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 226 göst.
4 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (59 puan) tarafından soruldu