0 oy
216 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,201 puan) tarafından

Kızlar o belden yapılan iğne çok acitiyormu ya bı de niye kimisine tek seferde kimisine beş seferde iğne vuruyorlar anlayamadım ben olayı 

16 Cevaplar

0 oy
(1,201 puan) tarafından

En İyi Cevap

Sağolun kızlar cevaplar için 😘

-Reklam-
+2 oy
(1,815 puan) tarafından

Doguma dair en hatirlamadigim kisim o iğne,sıfır acı ve his.Şekerinize bakmak.icin parmaginiza iğne atarlar ya onu bile daha cok.hissediyorsunuz o.derece soyleyeyim.

0 oy
(5,546 puan) tarafından

Hayır acımıyor. Benim hiç acımadı. Bana iğneyi ilk soktular yeteri kadar eğilemediğim için geri çıkarıp bir daha soktular ama ikisinde de hiç acı olmadı. Korkma , kendini kasma, kötü düşünme . Benim sezeryan sırasında da sonrasında da her şey çok güzel ve acısız geçti.

0 oy
(2,671 puan) tarafından

Bana da tek seferde yapamadılar ama ben çok kasmıştım kendimi titriyordum devamlı yeniden uğraştı ama hiç birinde de hissetmedim küçük illlaki oluyor ama öyle aman aman asla değil

0 oy
(607 puan) tarafından

2 sezeryanım var 2sinde de tek sefer iğne yaptılar onlar nasıp durman gerektiğini söylüyor dediklerine uyman yeterli ağrı vs de hissetmiyosun ufak bi elektrik çarpması gibi hissediyorsun.

0 oy
(3,679 puan) tarafından

3 yıl önce oğlum için sezaryen oldum o an ne olduğunu bilmediğim için korktum ve sadece ani bir elektrik çarpması hissettim saniyelik ve bitti 5 ay önce kızım için sezaryen oldum yine panik oldum ama gör nasıl titriyorum ellerim ayaklarım benden bağımsız çenem dahil titriyorum nefesim kesilecekti iğneyi yapmadan önce müsaade istedim kendimi toplamak için tabi kzıım erken doğdu aniden alındım doğuma onun paniğide vardı hepsi birleşti ondan o kadar kötü oldum ve burda çok kişiden duydum derin nefes al hiç düşünme kendini bırak diye onu uyguladım resmen damar yolu açılır gibi oldu o kadar basit geçti benimde tavsiyem sakin ol o kadar aklımızda kurduğumuz gibi acıtan birşey değil derin nefes al ver ve gevşek bırak kendini emin o ön yargı sadece 5 sn sürüyor ilk etapta iğneyi yapabilmek için birşey takılıyorlar sonra uyuşması için iğne yapıyorlar her ikiside kendini bırakırsan damar yolu açmak gibi korkma Allah yardımcın olsun 🤲🤲❤️

0 oy
(1,258 puan) tarafından

Canım.doktorlar ve ekibi tüm yapman gerekenleri söylüyor  acıtmıyor  süreç içinde en basit şeyler den biri emin olabilirsin

0 oy
(1,872 puan) tarafından

anlamiyorsun bile ne acimasi

0 oy
(1,754 puan) tarafından

Bana bi 7-8 kere sokup çıkarmıştır. Ama sezaryen kolaydı

0 oy
(2,296 puan) tarafından

Benim hiç acımadı cok güzel rahat yaptılar hiç bişey hissetmedim

0 oy
(3,824 puan) tarafından

Ameliyathanenin soğukluğundan anlamıyorsun zaten.banda yapılırken baya uğraştılar.ama öyle acı filan yoktu.

0 oy
(681 puan) tarafından

Benim hiç acımadı ama kendini rahat bırak dedi vs beni yönlendirdi biri de beni tuttu diğeri iğneyi vurdu

0 oy
(5,292 puan) tarafından

Igneyi hissetmedim bile, sadece kipirdama dediler o kadsr, cidden hic hissetmedim

0 oy
(536 puan) tarafından

Valla benim ilkinde aşırı acımıştı bikac defa yaptılar 2 2 ay önce oldu valla çok hafifti sinek ısırıgi gibiydi hiç mi hiç acımadı damar yolu iğnesi daha çok acıtıyor bide acı eşiğimde düşüktür 

0 oy
(1,532 puan) tarafından

Konudan bağımsız bende şunu sorayım post görmüşken devlettemi ozeldemi oldu doğumlar 

(1,201 puan) tarafından

Doğru bı sorun oldu valla :) insna her türlü korkuyor ya 

(1,532 puan) tarafından

Benim ilk sezeryan özelde oldu hiç acı hissetmedim ayağa kalktım ama belden uyusturmali.

Şimdi ikincisi 1 ay sonra sezeryan ama özeller uçmuş benden doğum için 150 bin istiyorlar devlette olacak die merak ediyorum 

(1,201 puan) tarafından

Çok pahalı kız ,özelden fiyat aldım sezerayn 30 bin drdi yarın inslalah olucam

(1,532 puan) tarafından

30 dese bende özele giderim ama işte büyük şehir fiyatlar böyle malesefki

0 oy
(2,914 puan) tarafından

Bende acitmadi 

Bilmiyorum oburlerini

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 128 göst.
+2 oy