Kusura bakmayın bu soruyu soruyorum ama 15/20 gün önce nasıl olmuş anlamadım prezervatif yırtılmış normalde korunuyoruz ama ilk defa yırtıldı adetim 2 gün geçti bu 10 güne yakındır üstümde aşırı bir yorgunluk halsizlik hiçbir şey yapmak istememe var yarın test yapacağım sizce varmıdır gerçekten çok korkuyorum
böyle bir durum olduğunda ertesi gün hapını niye kullanmıyorsunuz ki?
psikolojik olabilir, stres yapmışsındır ondan olabilir tabi test yapmadan bunu bilemezsin
Aslında aklıma geldi ama yan etkileri cokmuş bide benim oğlum evlendikten 1 sene sonra olmuştu korunmadıgımız halde 1 kere kazadan olmaz diye düşündüm ama gerçekten bu halsizlik nedir anlamadım 2 gün geçti inşallah bir kaç güne regl olurum
yani istemediğin bir gebeliktense en fazla bir kaç sürecek bir yan etki çekilirdi.
bebeğin olması 1 sperme bağlı. istemiyorsanız önlem alacaksınız her türlü
Zaten önlem aldik ilk defa bu yırtılma olayı oldu
Kazadan oluyor bir çok kişi var çevrem de kazayla olan
kazayı farkettiğinizde ertesi gün hapı alacaksınız böyle strese girmeyeceksiniz
Olabilir. Hamilelik belirtisidir halsizlik yorgunluk ama ben öğrendikten sonra başladı bu durum ve 3. Aya kadar çok yoğun yaşadım
İnşallah değilimdir ya 2 gün gecikti bir kaç güne olurum belki adet olucam diye bu belirtiler ama bilmiyorum gerçekten
Varda olabilir yokta olabilir ben 4 aydır korunmuyorum hep bu belirtiler var ama hamile değilim 😁 yani bekle biraz daha sonra test yaparsın
Bu söylediklerin biraz iyi geldi canım sağ ol ya inşallah yoktur
Bazılarının eşi bilerek yapıyor nasıl yirtiliyor ya o halsizlik bende hamileliğini haftası haftasına ögrenmeme rağmen 2.ayda başladı bilemiyorum
Aslında aklıma geldi de oda istemiyor ya bilemedim
Belkide istiyordur nasıl yırtık çıkabilir 🫢
Hamilelik gibi duruyor. 1 sene bebek olmadı demişsin hiç belli olmaz benim ilk gebelik tedaviyle oldu 2. 7 ay korunmasızdan somra oldu 3. Bebek ise tek seferde oldu 🙂
Bebeğin kaç yaşında şuan
4 buçuk yaşında oğlum inşallah yoktur öyle bir şey çok korkuyorum
Büyük oğlun o kadarda korkma
Biz eşimle 3 sene ayrı kalmıştık yani bosanmıştık boşanma tam olarak gerçekleşmedi dava süreci devam ediyor du yani 1 buçuk ay önce barıştık o yüzden korkuyorum nasıl oldu anlamadım inşallah yoktur
1,514,824 soru
24,702,379 cevap
369,000 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın