Kizlar tokiden ev çıkan var mı tokiden ev sahibi olmak mantıklı mı diyelim ki kurada çıktık evin teslim edilmesine daha süre var evi teslim almadan önce mı ödeniyor taksitleri yoksa teslim aldıktan sonra mı eğer evi teslim almadan önce ise ödemeler zaten kira ödüyorum su an kiracıyım hangisini birden ödeyeceğim.
Sözleşme imzalanınca başlıyor ödemeler diye biliyorum
Orayı bende çözemedim hem kira hem taksitler nasıl ödenecek malum dar gelirli aileler için diolar 9 bin miş sanırsam aylık taksitler.
Bu arada 2014 yılında TOKİ'de oturuyordum ozamnlar böyle değildi evler yapılır biterdi sonra kuralar çekilirdi herkes aynı anda oturur içinde öderdi
Bana zemin kat çıkmıştı olsun farketmez dedik kabul ettik önden biraz peşin ödedik 1 hafta sonra eve oturduk ama şimdi böyle değil
taksitleri cok uygunmus sartlar bize gore degil olsa aninda yazilirrim
Hiç mqntiki değil çünkü her yıl enflasyon oranında ödemeler artacak .memura 2 kez zam gelirse yılda 2 kez enflasyon oranında artacak.odemeleri sabit kalmayacak.
Biz geçen yıl peşinat ödedik geçen yıl kasımdan beri taksit ödüyoruz üstelik kiraciyiz da 13 ay geçti her ay ödeme yapıyoruz yılda iki kez de zam geliyor ama hala teslim edilmedi
Kılavuzu var oku bak yazıyordur hepsi burda yanlış bilgi veren de olabilir istemeden
Vallahi hayatım ben başvuracağım çıkarsa direkt gider otururum yani
Halk bankasından mı basvurdun ziraatten mı
E devletten kimliğinin son hanesi hangisi ise o güne bak o gün başlayacaksın sıfır olan dün bitti zaten 2 salı 4 Çarşamba 6 perşembe 8 ise cuma günü başvuracak ben işte Perşembe günü başvuracağım bakalım çıkarsa çok iyi olur
1,487,481 soru
24,316,716 cevap
345,095 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın