0 oy
85 göst.
önce Diğer kategorisinde (514 puan) tarafından

merhaba anneler bugün tuvalet eğitiminde 3.günümüz eylülün 19'unda tam 3 yaşına girmişti kreşe gittiği için şuan 1 haftalık tatile girdiler başlayayım dedim lazımliga oturuyor çişini arada yapıyor sonra aradan çok fazla geçmiyor bakıyorum hemen altıni islatmis günde 7 8 kere üst değiştiriyorum bana asla anne çişş çiş geldi demiyor demedigi için sürekli altını ıslatıyor mesela bu sabah kalktığında altını yine ıslatmisti sonra yine lazimliga oturttum peşine kakasını yapmış ama gün içinde hiç çiş demiyor ve çok altını ıslatıyor bu normal mi anneler düzelir mi yada bilgisi olanlar cevap verirse buraya kadar okuyan varsa simdiden teşekkür ederim

5 Cevaplar

+1 oy
önce (3,701 puan) tarafından

1 haftada çözmesi çok zor. Keşke yazın yapsaydınız. Kızımda ağustos sonunda doğdu. Temmuz'da başladik eğitime çişini 3 günde çözdü ama tam değil, net tutması ve söylemesi 1 ay sonra oldu. Kaka zaten tam işkence oldu, korktu yapmak istemedi. Son 20 gündür kendi kendine yapmak istiyor

önce (514 puan) tarafından

Anladım cnm ben sadece normal mi diye paylaşmak istedim kaka yönden sıkıntımız yok geldiği zaman anlıyorum ama çişini söylemiyor sürekli altını islatiyor

önce (3,701 puan) tarafından

Çok normal, her çocuk aynı değil. Kızım 2 gün üstüne yaptı, sonrasında yavaş yavaş söyledi. Ama eltimin oğlu 2 ay üstüne yaptı asla söylemedi. Süreniz çok az. Ufaktan alışsa bile okulda strese girebilir

önce (102 puan) tarafından

Kaç yaşında bnm kız da 22 aylık kadından rahatsız oluyor yapınca oturmuyor banyoda lazimligi var cisi gelince gidiyor ama altında bez var bazen bn mutdaktayke kendi içerde oluyor geliyor arksni tutuyor koş tuvalete diyorum gidiyor oturuyor kalkıyor hemen oyun mu yapıyor öğretmeye başlasam mı blmym 

-Reklam-
0 oy
önce (1,523 puan) tarafından

Normal ben 3 ayda ancak ogretebildim kakadan korktu tam öğrendi memlekete gittim alaturka tuvaleti görünce yine korktu tutmaya başladı 3 gündür şükür yapıyor artik korkmuyor 

Benimkinde ciş demiyor dese altınida islatmayacak 

önce (1,523 puan) tarafından

Her çise Kakaya götürmeden önce yüksek sesle oğlum yada kızım cisim geldi hadi gidip yapalım doe şöyle öyle öyle alışıyor 

0 oy
önce (2,827 puan) tarafından

Sen onun söylemesini bekleme sürekli sor kendin götür yaptır. Ve çişin gelince bana söyle diye söyle alışır beynine girer

Öyle yapıyorum zaten hiç söylemiyo kendim göturuyorum öyle arada yapiyor

önce (2,827 puan) tarafından

Alışır merak etme 

0 oy
önce (87 puan) tarafından

Çok normal böyle şeyler başlarda o da alışma sürecinde söylemez sizin sürekli sormanız konuşmanız  lazım sürekli çişim var mı diyin gelmese de hadi biraz otur bakalım gelicek mi ven çişim gelince hemen tuvalete yapıyorum rahatlıyorum sende öyle yaparsan rahatlarsın üstün ıslanmaz diye güzellikle sürekli sürekli konuşun sabırla sakın kızmayın yoksa geri teper ..

0 oy
önce (107 puan) tarafından

Tutabiliyor mu acaba  çişini ? Çünkü ben ogluma çok balon şişirttim bir damla kaçırır arada gece altına yapmaz dışarıdayken tutar çok zorda kalacak anca o zman yapar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 359 göst.
0 oy
16 cevap 533 göst.
0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
6 cevap 298 göst.

Kategoriler

1,484,813 soru

24,280,600 cevap