Evlilik yıl dönümümüz yaklaştı, hediye olarak eşimi umreye gönderiyorum😌 tabi bunu sürpriz yapamayacağım için bilgisi dahilinde organize ettim. Çok düşündüm, ortak arkadaşlarımızla istişare ettik ve en unutulmaz hediye olarak bunu seçtim. Size de fikir olur belki diye paylaşmak istedim.
Sen ne güzel eşsin ♥️ ben de eşime geçen sene hamileyken 70 bin tevhid hatmi indirmiştim
Ayy maşallah çok güzel düşünmüşsünüz🤍 aklımda bulunsun :)
Evet canım ya imkanım olursa yap kendin için çocuklar için ben babam hayattayken yaptırmıştım anne ve babama babam 4 ay olacak vefat etti o gün herkes cayır cayır tekrar yapalım diye tutuşurken ben hemen söyledim ben zaten yaptırdım diye sağ olsun arkadaşlarım ve namaz grubunla bir hatim daha indirildi yani iki kez gitmiş oldu çok nasipliydi inşallah bizede nasip olur
Yapmaya çalışacağım inşallah. Abdestli mi okunması lazım?
Abdestli tabi daha güzel ama olmadan da okuyabilirsin
Allah kabul etsin :)
Ben eşime umre hediye etsem ticarete döndü onun yerine çocuk sevindirseydin der :)
Dayım imam, her sene 1-2 kez devletin bütçesiyle (vergimizle dolayısıyla) gider turist pozunu verir, şovunu yapar, yalakalanacağı siyasetçileri etiketler :)) Arada oğullarını da götürür günah çıkarır. Yengemin pahalı siparişlerini alır döner... Dayımların siyasal islama katkıları (!) dizi olsa dünya çapında izlenme rekorları kırar. Kuzenlerimden biri sağduyuludur, hakikaten inançlıdır ve umreye zorla gider. Orada gördüklerinde, anlattıklarında yalan veya abartı olacağına hiç ihtimal vermiyorum. O yüzden dünya ve özellikle o coğrafya bu kadar Müslümanlığı çarpıtmışken bu ticarete çanak tutmak içimden gelmiyor.
Araplar iyi para kazanıyor hacilar sayesinde yalla hacı deyip deyip 😃
Babam da aynı düşüncede, bu sebepten gitmiyor :)
Evet, keşke daha farklı olsaymış ama bir şeyi değiştiremiyorsak ayak uyduracağız mecbur:/ Şov kısmında çok haklısınız. Eğer insanın durumu elverişli ise ömründe bir kez gidip görmesi, ibadetini yerine getirmesi yeterlidir, tatil köyü değil neticede.
Görümcem de her sene gider, gitmeden büyük bir davet verir aşçı tutar yemek ziyafeti verir. Döndükten sonra yine aynı şekilde mevlit adı altında gösteriş yapar, gelen hediyeleri değerlendirir, kimin ne getirdiğiyle meşgul olur. Ben de buna çok karşıyım ve her yerde de söylerim.
Ay o değil bu yorumları görünce şey geldi aklıma benim kayınvalidemle kayınpederim de gitti 2 defa Bir tane de sözde Hacı amcamız var bekar kendisi adam her sene Can takıntısından umreye gidip orada kendine sevgili ediniyormuş 😄 susatan otel görevlilerine kadar yazmış sevgili amcamız tövbe estağfurullah böyle insanlar da yok değil yani
Tövbe estağfurullah ya😄 Komik ama üzücü tabii. İnsanların bilgisiz olması beni çok üzüyor ama en çok da inançla ilgili bilgisiz olmalarına üzülüyorum
1,507,925 soru
24,612,739 cevap
364,158 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın