0 oy
367 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (953 puan) tarafından

image

Hayirli akşamlar kızlar nasılsınız bu minnak ayaklar bı haftadır yürüyor maşallah arkasında helak oldum hala yatmadı mesela 1 aydır memeye aşırı düşkün oldu gece gündüz sürekli emmek istiyor şuan 13.5 aylık sizdede boylemiydi acaba 

Sizler nasılsınız okul ara verdi varmı plan proje.

16 Cevaplar

0 oy
önce (2,825 puan) tarafından

Zaten bu dönemlerden sonra bağımlılık başlıyor benim kızım da 1 yaşından sonra aşırı bağlandı ve bu serüven 3 yaşına kadar sürdü hatta zaman zaman pişman oluyordum keşke bağında olmadan önce kesseydim diye

önce (953 puan) tarafından

Valla diğer iki oğlumda sütüm kesildi 40liyken emzirmedim biri sadece 2 buçuk yaşına kadar emdi ama bunun gibi değildi sürekli emmek istiyor 

önce (2,825 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 

-Reklam-
0 oy
önce (6,356 puan) tarafından

Hayirli aksamlar canim benimki de bu aylarda yurudu cocugun en zor zamani ilk yurume donemi olabilir pesibden koscam diye oluyosun ama bi ogrenince de cok rahatliyosun bi kac aya duzelir Allahin izniyle 

Bizde okul yok zaten 🤭 aynen yatislara devam yarina mjsafirim var yemegimi hazirladim az bisey kaldi evimi supurdum dekorasyon perilerim geldi oyle ugrasiyorum bunlarla ugrascama banyo wc yikasam keske 

Aman valla bizde sıkıntı var bacim misafir gelmeden dip köşe temizle sonra onlar gidince dip köşe gir boşver dinlen okadar iş yapmışsın 

O kadar haklisin ki aslinda yabanci da degil kayinvalidemler gelcek ama binde bir geliyolar iyi agirlamak istiyorum en onemlisi de yarina cok is birakmak istemiyorum ya misafirler gelmeden sıkışıyorum yoruluyorum onlar gelince halim kalmjyo bu sefer geldigimizi istemiyolsr gibi dusunebilirler ya da millet gidince acayip bas agrim tutuyo onun icin bugunden hallediyorum yok illaki banyo wcyi yikarim 

Bende öyleyim şuan değil ama bı gün önce yapmak rahatlık oluyor

Aynen senin cocuk cok bi de daha zor olur 

Allah'tan onlar buyukte bebeğe bakıyorlar yoksa ooo

Gerci dogru cocuklar kucugu sana düşünmüyordur ondan rahatsindir benimki etegimden ayrilmiyo 🤦‍♀️

0 oy
önce (3,756 puan) tarafından

İyi geceler:)

Benimde 2 kuduruğum var küçüğü 1 saat önce uyudu hala sallamaya devam ayakta

Büyüğü ise yeni daldı.felaket bi diş ağrısı çekiyorum bende.ilaç filan hakgetire

Off zor diş ağrısı Allah şifa versin üstüne sarımsak koy alır biraz agriyi

önce (3,756 puan) tarafından

Sağol canım.

0 oy
önce (32,506 puan) tarafından

Oyy maşallah 💕 bizimki de 13,5 aylık yürümüştü düşecek falan diye ilk zaman arkasında geziyodum devamlı emmeyi 7 aylıkken bıraktığı için o konuda yorumum yok

İyiyim yatarım herhalde birazdan 🌸

Benimki bu geç yürüdü diğerleri hepsi 9 10 aylıktı yürüdüler bu hiç yurumesin küçük kalsın büyümesin dedim ama  yürüyoruz teyzesi

Yürüsün yaa bi şekilde büyüyor bu minnoşlar 🥰 bende geçmiş aylardakş fotolarına bakınca garipsiyorum duygusallaşıyorum

Tabi canım ilk oğlumda 18 yaşındaydim doğdu büyüdü ergenliğe giriyo şuan bazen benimki diyorum bu halbuki ozaman aman Allahım bu nezaman yurur gözüm gorurmu derdim

Zaman çabuk geçiyor her an çok kıymetli 🥹💕

0 oy
önce (116 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar canım benim oğlanda 13 aylıkken yürüdü ama meme emmediği için diğer konuda fikrim yok inşallah ikinciye 😅 bende hastanede yatmıştım kaynanama geldim kalmaya birkaç gün buradayım inşallah kendimi toplayana kadar

İnşallah çabuk toparlanirsiniz

0 oy
önce (717 puan) tarafından

Masallah canim ,hayirli aksamlar bende iyiyim sukur az bi sikntim var oda gecse mukemmel olacak hersey

Ben bazı seylericok kafaya takarim biri bana dediki sıkıntı dün yoktu yarında geçer boşver gerçekten öyle sağlığımız yerindeyse çok şükür gerisi geçiyor 

Orasi oyke her halimize sukur ama benmki sagliksal biraz o yuzden canm sklyor bu ara

+1

Biliyorum inş geçer Allah büyük şifa veren o 

İnsallah canim 

0 oy
önce (1,134 puan) tarafından

image

bugün ilk göz ağrımın dogum günüydü 6yasına bastı ona pasta yaptım şimdi uyuttum çocukları geziniyom tlfonda

Maşallah sağlıklı huzurlu yaşları olsun inşallah rabbim güzel yazılar yazsın ❤️

0 oy
önce (229 puan) tarafından

Araba tamiri yapıyorum bacılar resim yukeleymedjm😂😂

Uuuu🤭

önce (229 puan) tarafından

Tamir edilecek oyuncak arabalar varsa yapabilirim😂😂

Yok cano sana kolay gelsin daha arabalarla oynayamiyoruz

0 oy
önce (212 puan) tarafından

image

Benimki de 13 aylık yürümeye başladı simdi hala dengesinş daha tam sağlayamıyor ama başlangıçtayız🥰

Maşallah sizede benimki sağlıyor ama hiç durmuyo 22 Eylül bizimki

önce (212 puan) tarafından

18 Ekim 🫤🫤🫤 bu çok tembel hiç emeklemedi 

Benim diğerleri çok erken yürüdü buda 7 aylık emekledi ama geç yürüdü olsun sağlıklı olsunlarda yururler

0 oy
önce (109 puan) tarafından

image

pijamalğrımız aynı :D görünce atayım dedim :D

Aha bacım sağ olsun kilo verince bana verdi 🤭

image

ne kaaa ayıp🤭

Güzel sıcak tutuyo hemi

önce (2,453 puan) tarafından

Bende de kırmızısı var aynisindan

önce (109 puan) tarafından

Sıcacık hem de çok seviyorum :D

0 oy
önce (613 puan) tarafından

Valla Ne yapalım Bugün dışarıdaydik hava güzeldi ablam geldi çocukları çıkarttık Park market derken eve gelip yemek yaptım yemek ye bulaşık topla Derken saat 9 oldu Annemler köyden geldi ablam gitti şimdi çocukları uyutmaya calisicam Uyurlarsa Kendime Keyf yapsam diyorum Normalde gece 2 ve 3 e kadar yatamıyorum ayaktayım Sabah erken kalkıyorum ama kaç gündür nerdeyse 20 gündür böyleyim geceleri gec yatıp sabah erken kalkıp Ve çocuklarla uğraşmak yorgunluk çöküyor bende 

Bedene uykuda lazım ama oda bizde yok bende öyleyim saatler sürer uyumam

Evet ya Ama Uyumak çalışsak Bi türlü uyuyamıyoruz bı sağa bı sola Kalk sigara iç çay iç böyle böyle oyalıyorum sonra yatıyorum vallahi😄🤣🤣

😂😂bende siziyorum

Ay tam uzandım Deprem oldu çok kuvvetli sallandı uzun Valla yatamıyorum ya saat 4 e kadar olcak diyorlar 😑😑😑😑😑

Allah sakinlik versin korkma besmeleni cek yat korkunun faydası yok sakin ol zor belki ama yapacak bişey yok 

0 oy
önce (2,453 puan) tarafından

Bende anneme geldim cocuklar uyudu bende buraya takılıyorum bizde annemle bugün bahçede ugrastik biraz yeşillik falan dikti annem ona yardım etttim 

Bereketli olsun inşallah 🤗 

0 oy
önce (15 puan) tarafından

image

bizimkide ilgi istiyor daha yatmamış 

Benimki hala ayakta ilgi istemiyor sadece emmek istiyor 🤗

0 oy
önce (1,023 puan) tarafından

Hayırlı geceler desene bu minik ayaklar yaramazlıga başlıyor bizdede okul yok bu sene aynı hayata devam akşam uyuduk şimdi oturuyoruz bklm kaçta yatarız 

Yaramazlık iki aydır var yerden yerden şimdi bakalım beni gören diyo sen ne diyeti yapıyorsun bende diyorum 5 erkek diyeti halanuyumadi yatsa bı bardak çay hakkimdir🤗

önce (1,023 puan) tarafından

5 erkekmi 🫢maşallah gece çayı bende içtim uyuyacak gibiyiz

İvet 4 evlat bı koca☺️

0 oy
önce (4,654 puan) tarafından

Bebeğim 16.5 aylık neredeyse. Yaşına girdiğinden beri memeye aşık 

Allah bağışlasın canım aynı benimde öyle 

0 oy
önce (16,237 puan) tarafından

Daha da bağımlı oluyorlar 

Oğlumu 2.5 yaşındaydı meme meme diye sabah akşam geziyordu 

Zar zor bıraktırdık

Bende iki yaşında biraktiricam ins benim diğerleri büyük ablası süt içen oğlum çok nadir hasta olur iki meyveyle iyileşir o yüzden 2 yaşına kadar verme taraftariyim

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 299 göst.
21 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 560 göst.
11 Ekim 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Delirik (953 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 352 göst.
2 Ekim 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Delirik (953 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,776 soru

24,280,077 cevap

342,680 kullanıcı

...