0 oy
204 göst.
önce Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından

Adımdan dolayı dalga geçiyorlar, bir yörenin ismi ve ben oralı değilim. Benim bir ırkçılığım yok ama insanlar anlamıyor. 

8 Cevaplar

+4 oy
önce (2,027 puan) tarafından

Ismin ne merak ettim 

önce (45 puan) tarafından

Berfin

önce (2,027 puan) tarafından

Ayyy çok güzel bir isim ben kızıma çok istiyordum sonra çok yakın bir akraba koyunca vazgeçtim ☺

-Reklam-
0 oy
önce (2,433 puan) tarafından

İsmin ne bende merak ettim 

Berfin

önce (2,433 puan) tarafından

İsminiz güzel bence değiştirmeyin 

0 oy
önce (653 puan) tarafından

Eskisi gibi değil şimdi kolay diye biliyorum daha önce babaya dava falan açılıyordu 

0 oy
önce (34 puan) tarafından

Mahkemeye başvuruyorsunuz bunun için bi para yatırıyorsunuz hemen değiştiriyorlar. 

0 oy
önce (753 puan) tarafından

Berfin bir yörenin ismi değil kardelen çiçeğinin kürtçesi ve çok güzel bir isim soranlara anlamının güzelliğini anlatin anlarlar onun dışında değiştirmek için mahkemeye başvuruyun bi ara e devletende yapılıyprdu

0 oy
önce (144 puan) tarafından

Bir yorenin ismi değil. Kürtçe bir kelime. Irkçılık yapıyorsunuz diye dusnuyorum. Velhasıl bastır parayı değiştirirler . Hemde seve seve değiştirirler

Irkçılık yapsam ya da ailem yapsa koymazlardı ama okulda ayrımcılık yapıyorlar. Yoksa benim için farketmez. Çoğu arkadaşım da doğulu, seviyorum yani oraları 

0 oy
önce (3,775 puan) tarafından

Çok basit canım adliyeye git 2 celselik iş çok da ucuz bu arada merak ettim evli misin ?

0 oy
önce (646 puan) tarafından

Berfin Kürtçe bir isim de neresiyle dalga geçiyorlar merak ettim rica etsem örnek verir misin? Dalga geçilecek bir tarafı yok ki. Yani bu isme ne denilebilir? Yetişkin bir insansın dalga geçtiğini söylediğin kişiler de yetişkindir yani. Bu isme sahip olmandan, Kürt olduğunu varsayıyorum Kürt oldugum için dışlanıyorum dersen daha doğru olur öyle bir şey varsa. Yoksa Kürt olduğunun anlaşılmasından rahatsız olduğunu düşünecem.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 160 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Seray_ (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
0 oy
2 cevap 228 göst.
0 oy
6 cevap 250 göst.

Kategoriler

1,484,483 soru