0 oy
87 göst.
önce Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından

Oğlum bir yaşında emiyo hala baya. Ertesi gün hapı kullansam zararı olur mu kızlar

4 Cevaplar

0 oy
önce (6,209 puan) tarafından

Ben oglum tam 2 yasina girdigi gun kullanmak zorunda kaldim ama bu bahaneyle biraktim. Kimi 12 saat emzirmeyin diyo kimi 1 hafta. Her hap icin farkli zaman oluyo bence en iyisi eczaciya danis.

önce (35 puan) tarafından

Bugün bi sorarım eczacıya ama kullanılmaz büyük ihtimal :((

-Reklam-
0 oy
önce (2,682 puan) tarafından

Bence olur ya. Tam bi bilgim yok tabii de.

Kuvvetli bir ilaç diye biliniyor zaten toplumdada

Peki bakalım ayrık şansa bırakıcam

0 oy
önce (7,344 puan) tarafından

belli bir süre emzirmemen lazım

Evet eczacı 8 saat sonra emzirirken dedi zaten ek gıda alıyo

0 oy
önce (6,985 puan) tarafından

Korunmak şu stresi yaşamaktan, evladının sütünü riske atmaktan daha kolay değil mi ya. İsterseniz yanlış da anlayın ama dünyaya evlat getirmek ya da getirmemek bu kadar hafife alınmamalı. 

Evet haklısınız ama doğum kontrol hapı kullandım emzirirken ve regl olamadım ağrı sancı oldu ama bi türlü regl gelmedi. Dayanamadım bıraktım emzirme bitince her zamanki kullandığımdan kullanırım dedim. . O zamana kadar da çok dikkat ederiz dedik. Ha olursa da olsun bakamıcak durumda olsam rahat davranmam. 5 tane de olsa bakabilecek durumum ekonomim imkanım var. Zaten iki sene sonra için düşünüyorum kardeş. Ha önce Ha sonra. Yani sizin düşündüğünüzün 10 katını düşünüyorum kendim için

Spiral  içinde cesaret edemedim o şekilde de hamile kalınıyor ve daha kötüsü olabiliyo. Kürtaja kadar gidiyo sonu. Her şeyi düşündüm. Kendim için doğru olanı bu şekilde karar verdim.

önce (6,985 puan) tarafından

Bundan bahsetmiyorum ben. Eşiniz niye korunmuyor da tüm sorumluluğu tüm stresi tüm bu ilaç alma/almama işlerini size bırakıyor? Hemen her kadın başa geldikten sonra bakar ama emen bir çocuğunuz var, onun süt hakkı var, sizin vücudunuz yeni toparlıyor hatta belki toparlayamadı, hâl böyleyken eşinizin bu kadar keyfi davranması ta burdan beni üzüyor. 

Ben menopoza girdim. Ona rağmen plansız gebe kalmamak için spirali tutuyorum ve eşim de korunuyor. Bu kadar stresi yaşamaya yaşatmaya gerek yok. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 205 göst.
0 oy
7 cevap 250 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde fatma bsyee (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 245 göst.
0 oy
2 cevap 147 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde htmlhttps (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler