0 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde (31,031 puan) tarafından

Çarşamba günü annem geliyor ama ben yine aglak zirlak mooddayim dün gece oğlum çok ağladı bugünde sabahtan beri ağlıyor sanırım kolik ama niye bu şekilde oldu anlamadım sadece akşamları huysuzlanirdi şimdi dünden beri günün her saati huysuz gazlı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım üstüne böyle sözlerde okuyunca hemen ağlamaya başlıyorum 🥹😭😭😭😭😭😭😭

Siz neler yapıyorsunuz? 

image

15 Cevaplar

+2 oy
(213 puan) tarafından

Bende gurbetteyim hep üzülürdüm keşke yakinimda olsaydı diye şu an yakinimdalar yine bunlari diyemedim. Sadece bunu annesi tarafindan önem gosterilmeyen kızlar anlar beni boşuna yıllarca annem keşke yanımda oldaydi demisim şimdi farkkettim 

-Reklam-
+1 oy
(26,232 puan) tarafından

Bende ağladım ama 🥺

Bende hiç diyemedim Nur. 

(31,031 puan) tarafından

Çok zor .. 😭😭😭

+1 oy
(2,654 puan) tarafından

Aynı şekilde çok çok zor uzakta olmak okur okumaz benim bile göz yaşlarım aktı 🥺

(31,031 puan) tarafından

Allah kavuştursun inşallah 😔

+1 oy
(2,751 puan) tarafından

bende ağladım yaa gurbetlik çok zor yaa😭😭 bide annemin 19 günü kaldı gidecek onun üzüntüsü şimdiden yaşıyorum

(31,031 puan) tarafından

Benimki geldi gitti şimdi de bebek mevlidi için geliyor  o kadar zor ki onlardan ayrılmak 

+1 oy
önce (3,788 puan) tarafından

Aynı ben.en zor zamanları tek başıma atlattım.2 gündürde telden konuşuyoruz.dayanamayıp ağlıyorum öyle.

önce (31,031 puan) tarafından

Bende zor zamanlarımda tek başımayım 😔

+1 oy
önce (5,848 puan) tarafından

Bu kelimeleri gün gelip söyleme ihtimalin var öyle düşün. Hiç söylemeyecek olan insanları düşün içini ferahlat

Zaten öyle telkinliyorum kendimi 😔

+1 oy
önce (2,304 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bugün eşim evde . Market alışverişi yaptık ,mezgit aldık acele onu pisirdim. Mutfağı topladım bebegi uyuttum ve kahve içiyorum. 

Bebegin gazı var muhtemelen, tam o aylarda azitiyorlar sonra 2 3 aylik gibi rahstliyorlar. Gaz damlası kullan ve masaj yap sürekli iyi gelir 

Gaz damlası kullanıyorum masajda yapıyorum ama dün çok çok kötüydu sabahta devam etti öğlene kadar 

+1 oy
önce (127 puan) tarafından

Benim annem öleli 9 sene oluyor evleneli 5 sene hiç diyemedim desem de babam çok kıskançtı anamı yollamazdı

Ya mekanı cennet olsun ❤️ 🌹 baba da garip evlat ayrı eş ayrı 

+1 oy
önce (16,248 puan) tarafından

Bazen yalnızlıktan sıkılınca bende eşime diyorum anne geliyorum diyemedim 

Gözün aydın 🥰

Benim de annem bugün geliyor sabah burada olacak 4 au olacak Bursa’dan geldim buraya 😔

Sen nerde yaşıyorsun ki 

önce (16,248 puan) tarafından

Bingöldeyiz temmuz da tayin olduk 

+1 oy
önce (509 puan) tarafından

Benimde oğlum bikac gün önce birden gündüz uykuları gitti gece aglardi ama sabah da uyumuyo artık doğru düzgün Gazi çok var damla aldim yok yani yine gaziGbitmiyo hep inliyo karnından hep ses geliyor ins düzelir ya bu bebekler 

Benimde öyle canım ya senin ki kaç aylık 

2 ayı bitireli 4 gün oldu

Senin geç başlamış sancılar bir an önce biter inşallah 

Hiç sanmıyorum ya iki oğlum da bı yaşına kadar çektim 

+1 oy
önce (345 puan) tarafından

Anne olacak kadar büyüdük ama annemize ihtiyac duyacak kadar çocuğuz hala....Bunu anca annesi gurbette olanlar anlar 🥺 gelince Bayram ediyoruz gidince günlerce yokluğuna alışmaya çalışıyoruz. Ne vardi iki sokak ötede otursaydı başkaları gibi...

Ah keşke keşke .. 😔 o kadar çok isterdim ki yakın olmayı 

+1 oy
önce (5,172 puan) tarafından

Çok iyi anlıyorum seni geçen sene aynı şeyleri yaşadım. Kızlarımın arası 2.5 yaş ama daha ilki her konuda bana bagimli ne kendi yerdi ne uyurdu ne tuvalete giderdi her sey için yanında olmam gerekiyordu. Küçük kızım ise kolik 6 ay boyunca hep ağladı hep, her gün saatlerce. Kimsem yoktu annem başka ülkede ilk 3 ay yalnız baktım sonra baktım öyle olmuyor psikolojim bozulmaya başladı annemi çağırdım 1.5 ay kaldı sonra kiz kardeşim 2.5 ay kaldı. Böylece o ilk 6 ayı bir şekilde atlatmış oldum. Rabbim kolaylık versin uzak olmak zor aileden, ha kayinvalidem 120 km uzakta ama toplasan 2 3 kere ancak gelmiştir o da günü birlik eşiminle çok zor günlerimiz geçirmemize esim cocuk hiç durmuyor hep ağlıyor demesine rağmen bir gün geleyim bakayım yardim edeyim demedi dediği tek şey "yakın olsaydık farklı olurdu" 😂 bir gün yardıma muhtaç olursa bende aynı cümleyi söylemeyi düşünüyorum 

Benim oğlumda doğdu doğalı ağlıyor su bir kaç gündür de morarana kadar ağlıyor kolik tavan yaptı sanırım umarım çabucak biter bu süreç 

+1 oy
önce (4,659 puan) tarafından

Haftanın 7 günü anneme giden ben o kadar uzaktayım ki aşırı zor ya gurbette olmak 😞 sabah eşim bırakırdı taa akşama kadar gelir yemeğimiz yer eve geçerdik ah ahh deli kafam

Bizim de bu dünyadaki sinavimiz bu heralde 😔

+1 oy
önce (113 puan) tarafından

Ah ah ben de bir seslerine bir nefeslerine hasret kaldım 🥹2 yıl oldu.o kadar çok şey biriktirdim ki söylemediğim...

Allah kavuştursun 🥹 

+1 oy
önce (6,413 puan) tarafından

Lohusasin gulum ondan bak senim dogumunda geldi baya da kaldi diye hatirliyorum benim annem surdan yarim saat uzaklikta sen dogurmamistin en son geldiginde heryere herkese yatisiyo bana gelmiyo evlendim 1 sene gelmedi benim evime biliyo musun kotu niyetinden mi asla degil ama su gorselde yazanlarin bende birini bile yapamadim hasta olduk ailece surunduk esim annemi cagiralim mi dedi yok dedim cunku benim annem gelmez oglum hasta oldu kaynanam ertesi gun geldi bi isin gucun var mi yat dinlen dedi minnet etmedim cocuk kocagimda tek elimle sagimi solumu duzelttim baska zaman hastalandik yine annemi aradim belki acir halime gelir dedim teyzem hastaykis onu hastaneyr goturmus kaynanani cagirda corba yapsin dedi sirf annen ne yapti demesinler diye sirf herseyine biz kostuk demesinler diye yikilmadim ama ayaga da kalkamadim dun halam babanem dedem annemlere gelmisler annem baban gelsin getirsin seni dedi gittim onceden haberim olsa bi hediye alirdim yok annemler siz oturun biz bi carsiya cikalim dediler gizliden sordum halangile hediye alcaz dedi para verdim baslarina bi tulbent al benim yerime de dedim 3 tane tulbent almis birini de sen ortun dedim babanem kiyamadi aldi geri getirdi kizim ben napcam demans hastasi kendinij de farkinda bi yere koyarim unuturum bi suru var bende aldim kabul ettim Allah razı olsun dedi verdi elime annem havada kapti bi yere gidersem gotururum ikinizde istemiyosaniz bende kalsin dedi sanki benim hic gidecek yerim yok goturmem yani daha neler neler var aslinda ama biliyorum ki kotu niyetle yapmiyo hani seninki en azindan yapiyo bak sana destek oluyo benimki ne kadar iyi niyetli de olsa beni bu hayatta yalniz oldugumu surekli hissettiriyo anlatabildim mi biliyorum yazdikca yazasim geliyo suan 

Allah razı olsun annem yetişir yine geliyor mevlid yapıyorum diye 

önce (6,413 puan) tarafından

Allah bin kez razi olsun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 244 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 148 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy