Hanımlar merhabalar. Çamaşır makinesinde hangi ayarda kaç derecede çalıştırıyorsunuz. Ben günlük giydiklerimizi 40 derecede sentetike atıyorum. Beyazları 60 derece pamuklu atıyorum. Montlari pantolonlari hangi dereceye atıyorsunuz. Deterjandanmi neden bilmiyorum çamaşırlarım temiz olmuyor. Birde yumoş kullanıyor musunuz kullansam camasirlarim hem güzel kokuyor hemde deterjanın köpüğü çıkıyor.
gündelik kıyafetleri 28 dakikalık programda yıkarım.
montları 14 dakikalık programda 20 derecede sıktırmadan yıkarım.
pantolonları ayrı ve sıvı deterjanla yıkarım mutlaka, toz deterjan lekeleri özellikle siyahta kalıyor. yine yüksekte yıkamam 30-40 derecede falan.
köpüklü kalıyorsa deterjanı çok koyuyorsundur. deterjanı azalt ve ekstra durulama varsa o tuşa bas.
hayatımda yumuşatıcı kullanmadım, boşa gereksiz kimyasal hem akciğer hem de cilt sağlığı açısından oldukça zararlı
Ben yorgan 40 ta renklileri pamuklu 60 ta beyazları yıkıyorum. Bir de 3-4 ayda bir çay bardağı limon tuzu ile 90 derece de makinayı yıkatttırıyorum çıkan kiri görünce şok olursunuz. Çamaşırların kötü kokmadığını da göreceksiniz .
Bende günlükleri 40 derece için çamaşır vs 60 derece çocuğunkileride 30 derece atıyorum bingo kullanıyorum yumuşatıcı çok güzel kokuyo toz deterjanı da ona geçtim
1,486,371 soru
24,300,284 cevap
344,027 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın