0 oy
73 göst.
önce Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından

Hanımlar mhrs'den çam ve sakuraya randevu alıcam ama randevu da ekran da şöyle bir ibare var ; 24 hafta üstü gebelerin eve polikiliğine 30 dk önceden gitmesi gerekmektedir şeklinde bir ibare var . Bu işlem 24 hafta üstü için ayrı bir işlem mi oluyor ? Yani ben daha yeni hamile olduğumu öğrendim kontrole girmem gerek fakat bu ibare yazan doktordan randevu alıp alamicağımı anlayamadım . 182 yi arayıp sordum onlar da bilmiyor . Hastaneyi aradım oda hafta içi arayın dedi randevu var kaçırmak istemiyorum alınabiliyorsa almam lazım bilen biri yazabilir mi ? 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (2,435 puan) tarafından

24 hafta üstü olan gebeler 30 dk önce randevuya hazır bekleyecek erken gelsin yani diyor randevu alabilirsin 24 hafta üstü değilsen senlik bişey değil 

-Reklam-
+1 oy
önce (101 puan) tarafından

Haftası 24ten büyük olanlar kayıt açtırdıktan sonra doktora gitmeden önce tansiyon boy kilo takibi yaptırıyor bu yüzden 24 haftadan büyük olanlar randevusundan yarım saat önce gelsin yazıyor canım senlik bişey yok randevunu alabilirsin 

önce (69 puan) tarafından

Aynn öyle bunu yazmaya geldim

+1 oy
önce (11,858 puan) tarafından

Alabilirsin o randevuyu 

+1 oy
önce (14,227 puan) tarafından

24 hafta üstü gebeler boy kılo tansiyon için 30 dk erken gidiyorlar senlik bır şey yok o doktorlardan randevu alabilirsin ben orda doğum yaptım çok memnun kaldım

önce (101 puan) tarafından

Canım sezeryan yapmışsın galiba, bende ilk dogumumu orda yaptım ama normal doğumdan acil sezeryana alindigim için prosedürleri bilmiyorum şimdi 36 haftalık hamileyim yine doğumu orda yapacağım sana kaç haftalıkken gün vermişlerdi bana hala gün vermediler, kaçıncı haftada doğuma aldılar acaba

önce (98 puan) tarafından

BBM 4. Gebelik yeni öprendim iki gün oldu öğreneli son dopumumu bende orda yaptım dediğin gibi bende çok memnunum ama bu işte yazıyı görünce bi ikilemde kaldım bundan sonra ona göre randevu alırım artık :) çok korkuyorum 4. Yü hamile kalmamam gerekiyordu korunuyorduk da nasıl oldu anlamadım birşey olacak diye ödüm kopuyor piskolijik olarak iki gündür hiç iyi değilim 

0 oy
önce (98 puan) tarafından

???????????????????

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 436 göst.
0 oy
4 cevap 774 göst.
0 oy
0 cevap 103 göst.
14 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (11,858 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 669 göst.
14 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sanalalemi (253 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,521 soru

24,276,865 cevap

342,489 kullanıcı

...