0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (46 puan) tarafından

Yaklaşık 3 aydır oğlumun her sabah ve akşam mutlaka karnı ağrıyor. 3 ay önce sudan enfeksiyon kapıp kusmustu acil doktora götürdüm ve sonra ozelede götürdüm. İlaçlarını kullandı iyileşti ama hala karnı ağrıyor. Doktor çişini tuttuğu için olabilir dedi. Ultrason , idrar kan verdik herşeyi temiz. Neden sürekli karnım ağrıyor diyor

3 Cevaplar

0 oy
(1,409 puan) tarafından

Kızım 5 yaşında bizde öyleyiz yazın bi ara sabaha kadar 6 7 defa kustu bizde hastaneye götürdük bisey çıkmadı karnında gaz var dedi doktor ondan sonra sürekli karnımız ağrıyor gerçekten dikkat ediyorum özellikle sabahları diyor karnım ağrıyor diyo çişi geldiği için yapınca geçiyor artık karnım ağrıyor diyince çişini yap diyorum yapınca geçti diyor 

(46 puan) tarafından

Demek ki kızınız da çişini tutuyor. Bizde aynı her sabah uyanınca karnım ağrıyor diyor. 

(1,409 puan) tarafından

Evet bazen hareketlerinden anlıyorum çabuk çişe git diyorum zorla gidiyor yoksa tutuyor 

-Reklam-
0 oy
(289 puan) tarafından

Bnm kızımda aynı agrıyor dıyo surekli goturdum bişeyde cıkmadı ama hala devam sağlık ocağı doktoru soguk alıyodur usutuyodur dedı v kışın genelde agrıdını soyluyo bide yemek yiyince gecti dıyo anlamadım bnd iştahı pek yok açlıktanmı acaba 

(46 puan) tarafından

Bende anlamıyorum. Bende kaç kere götürdüm bişey çıkmadi gaz sancısı ya da çişini tuttuğu için diyorlar 

0 oy
(4,039 puan) tarafından

Açlıktan ağrıyordur cisi gelince ağrıyordur gaz birikince ağrıyordur kakası varsa agrigodur ya da karnım agriyo deyince ekstra ilgi gördüğünü anlayıp ilgi görmek için agriyo diyodur. Mesela benim oğlum 5 yaşında kakası gelince karnım ağrıyor benim diyodu kakasını yapınca geçtiğini anladı artık. Benim karnım agriyo galiba kakam var deyip tuvalete gidiyo 

(46 puan) tarafından

Bende diyorum çişini tutma gelince hemen yap diye koşarak gider klozetine yapar yapınca geçti der. Kötü bişey olmasın tek ilgi için olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
4 cevap 148 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,202 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 681 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,774 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 241 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,484 puan) tarafından soruldu