0 oy
422 göst.
önce Diğer kategorisinde (7,991 puan) tarafından

Düşüne düşüne strese girdim kızlar. Taşınmadan önce banyoyu tuvaleti yıkadim balkonlari yıkadim mutfak dolaplarınin tozunu aldım .bi yerler kaldı. Eşime dedim yerleri sileceğim hayır silme diyor. Çünkü ev sahibine sinir olmuş. Ev sahibi bir kira daha istiyor eşim de diyor eksik değil vermicem. Bu yüzden adamla arası bozuk ama benim karısıyla bir sorunum yok . Evi öyle kirli bırakmak istemiyorum eşime yarın beni götür diye ısrar mi edeyim. Çünkü gelinine mesaj attım anahtarı kapıya bıraktık diye o da demiş evet kaynanam dedi ara söyle bu ev niye kirli tozlu ben aramadım dedi. Napim ben şimdi. Arada kaldım.  Ev sahibi  eşimin üstüne yürümüş nakliyeciler araya girmiş . . Yoksa diyeyim mi eşim bırakmıyor beni temizlemem için? Ama böyle dersem eşime daha çok bilenirler

Günlerdir taşınma stresi yaşıyorum bir yandan eşimle eşyaları topluyoruz bir yandan ben evi temizliyorum. eşim bana diyor temizleme uğraşma bırak kalsın gelip alay edip yok az temizledin biraz daha temizle diyor. Sinir etti beni günlerdir

12 Cevaplar

+4 oy
önce (2,309 puan) tarafından

Haksız yere bir kira fazladan isteyemez. Üstüne bir de temizlememi de isteyemez. Ben kendi lütfumdan temizlersem temizlerim zaten. Bu ne saçma sapan bir düzen?

Eşimin üstüne haksız olduğu halde yürüyen adama bir posta da ben kızarım. O ne öyle?

Yeterince temizlemişsin, şimdi tekrar gidip neden temizleyeceksin ki? Zaten artık bundan sonra orayı kiracılara gezdirirken bile ayakkabıyla gezecekler yani sen yeri temizlesen ne, temizlemesen ne? O kadar da kirli değildir, abartmasınlar.

Kocanın yanında dur. Arkandan kirli diyecek olan sen temizlesen de der. Kafaya takılacak mesele değil, anahtar teslim edildikten sonrası seni de kocanı da bağlamaz.

Böyle durumlarda anahtar elden teslim edilmeli ama yapacak bir şey yok, geçti gitti. Dertlenme artık.

önce (7,991 puan) tarafından

Yani ama taşınıyoruz eşya topluyoruz diye günlerdir süpürmedim vaktim yoktu kirli yerler ama bu şekilde de bilmiyorum arada kaldım eşime de yaptıkları ortada

önce (2,309 puan) tarafından

Fazla takıyorsun bence. Yerler, sen silsen de iki güne kirlenecek çünkü içeri ayakkabıyla girecekler. Başka kiracı da kaç gün ya da ay sonra gelir muamma. 

önce (8,906 puan) tarafından

Katılıyorum genel olarak temizse gerek yok süpürmeye zaten kirlenecek

-Reklam-
+2 oy
önce (31 puan) tarafından

Aynı durumu bizde yaşamıştık kuyu suyuydu ev sahibi kuyuyu kapattı su yoktu eşimden bir kira fazla istemiş eşimde böyle birşey olmayacak diyince çocuklarından çıksın demiş eşimde dayanamayıp adamı havaya kaldırmıştı elimde ölüyordu bıraktım parayida yüzüne carptim dedi eşim ben görmedim.evde kaba pislik yoktu ama şu olmadığı için yıkama silmede olmadı evde kufleniyordu 2 yıl anlaşma vardı 1 yıl zor oturdum küçük bebeğim olmasa onuda oturmazdim. Oda benden sonra eve bakmaya gelenlere çıkan pisti demiş bu durumda ne yapılabilir ki. Karşıdaki insan olmazsa yapabilecek birşey yok sizede öyle yapmışsa okadar kendinizi yipratmayada gerek yok temizleseniz bile pis diyecektir kiracı olmak çok zor çok şükür biz kurtulduk darısı olmayanlara inşallah 

+2 oy
önce (256 puan) tarafından

Zaten bi yerler kalmış oda kalsın bian önce alakayı kesmeye bakın 

+2 oy
önce (1,627 puan) tarafından

yav abartma ev temiz birakilirda ozellikle de yemizlenmesine gerek yok. zaten evin icinde yasiyorsun nekadar kirli duracanki. normal kendi yasam alaninizin temizligi seklinde birakilir ev. ozel olarak cam mam silmene kapi mapi banyo temizlemene gerek yokki. zaten evin ivinde yasaniyor haliyle zaten temiz kullanilan alanlar . 

Camlara dokunamadim zaten vakit yoktu

+2 oy
önce (1,366 puan) tarafından

Kımse yanlış anlamasın ama bu platformda olan çoğunluk hep temız bırakırım diyor da bi bize denk düşmedi. Annemın ablamın dayımın kiracılarının hiç biri temiz ev bırakmadı hep kir toz içinde bıraktılar. Ve biz bunu sorun etmedık kımi kendı temızledı kimi temızlıkci tuttu. 

Eşini dinle temızleme madem kadını sevıyorsun o eşini ikna etmeye çalışsaydı fazla kira istememesi için

Evet ya bide diyor ben seni severim istemezdim çıkmanı. İçimden dedim madem öyle eşine deseydın kirayı uygun tutsaydi fazla zam yapmasaydi değil mi

+2 oy
önce (54,391 puan) tarafından

heryeri temizlemissin yerlere zaten ayakkabiyla girecek gelenler bide esinle sorunla yasamislar temizlemem.ben 

+2 oy
önce (32,582 puan) tarafından

Yerler de ne var ki o kadar kirli değildir herhalde evi kırklamana da gerek yok oturacak vaziyette bıraksan bile boş kaldığı süreçte kirlenecek zaten tartışma eşinle boştan zaten ev sahibi sıkıntı çıkarmış siz evden çıkınca bişey talep edemez hakkı yok 

+2 oy
önce (2,947 puan) tarafından

Toz içinse temizleme ama yerde kağıt gibi büyük parcalar varsa onu süpürgeyle al tamamdır Vileda yapacak halin yok 

Slnucta iki güne yine kirlenir arkandan pis bırakmış derler

+1 oy
önce (1,784 puan) tarafından

Aslan yattığı yerden belli olur. Arkandan pis bıraktı demeleri hoş olmaz bence senin için 

+1 oy
önce (239 puan) tarafından

Temizle valla biz kaç defa taşındık eşimle birlikte temizler öyle anahtarı teslim ederdik

+1 oy
önce (3,940 puan) tarafından

Hani erkekler  çok biliyo gibi diyo ya elinin hamuruyla erkek işine karışma diye . Aha o hesap s.kyle t..sagiyla kadının işine karışan adama **** oluyorum . Onun değil senin arkandan konuscaklar pis diye kocam izin vermedi desende bahane ediyo kocasını diyecekler 

+1 oy
önce (434 puan) tarafından

Sen bu konuda dinleme eşini temizle 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 207 göst.
0 oy
4 cevap 611 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 199 göst.
6 Mart 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Gri Kedi (2,937 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 358 göst.

Kategoriler

1,485,157 soru

24,285,052 cevap

342,987 kullanıcı

...