0 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından
Şu saat olmuş uyuyamıyorum niye çünkü kendi içimde konuşup hirslaniyorum bana bir yol gösterin eşimi seviyorum ama ailesinden nefret ediyorum sorunlu gebelik yaşıyorum kaynanama eşim diyor ki gel kendisi İstanbul da gelemem okulum var diyor oda ne okulu dikiş nakış kursu Allah'ım sen sabır ver ne zamana kadar benim annem bakacak sadece benim annemin değil onlarında torunu şu çocuk doğsun ben neler yapacağımı şimdiden planlıyorum buda beni yoruyor :(

4 Cevaplar

0 oy
(3,757 puan) tarafından

Sen olması gerektiği gibi davran neyi hakediolr ve kendine neyi yakistrior isen canım.

Benim eşimin aile annesi ben hamileym diyince o telden sonra arayip sormadlr senin ki yine iyi

(76 puan) tarafından
Düğünde annesi nevresim takımı yaptırdı parasını istedi kına gecesinde elime gram altın koydular parasını aldılar daha birçok şey hazmedemiyorum laf söylemeden duramıyorum hamile kıyafeti dikiyormuş bana dedim parası ne kadar ne yapayım hak ediyor
(3,757 puan) tarafından
Hakediyor canım sende o şekilde davran ama allah sabredenlerle beraberdir unutma bizim sagladgmz adelet neki rabbimizin adaleti yanında sen sabir et
(76 puan) tarafından
Allah yâr ve yardımcım olsun
tarafından
İyi demişsin helal olsun söyledi mi peki
(76 puan) tarafından
Çok bişey değil dedi afalladı
-Reklam-
0 oy
(982 puan) tarafından
Eşinizle  bir sorununuz yoksa ailesini çokta önemsemeyin Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin siz sadece bebeğinizi düşünün ve bol bol dua edin :)  Allah kimseye muhtaç etmesin diye 
(76 puan) tarafından
Elhamdülillah eşimle iyiki evlenmişim ama ailesi illaki etken oluyor ve ben onlara tahammül edemiyorum
(982 puan) tarafından
Seni anlayabiliyorum beterin beteri var inanki sadece sabr dile Allahtan bende eşimin ailesiyle iyi geçinemiyorum nefes almam bile batıyor onlara ama çok şükürr ki eşim her zsman yanimda birde onlar gibi olsaydı? Ne yapardim beterin beteri var inanki
(76 puan) tarafından
Allah yâr ve yardımcımız olsun
(982 puan) tarafından
InsaAllah aminnn bebekleri saglikla kucahimiza almati nasip etsin rabbim
0 oy
(2,348 puan) tarafından

Basta Allh yardimcin olsun hayrli saglikli dogumun olsun ins agir is guc yapma kendini yorma esnde yardm etsin sana.

Bence bos ve manasiz bi hirslanis sana bakmak zorunda degil sonucta.

Benm kaynanamda bana bakmadi bakmak zorundada degil talepte etmedim sadece  38 haftalikken sancilarm baslayinca kaynanami cagrdik dogum olabilir die zaten kaynanam geldi 1 hafta icindede dogumum oldu snrada annem kaldi 10 gun yanimda o kadr. Kimse mecbur degil bu kadr beklenti icine girmeyin
(76 puan) tarafından
O zaman torunum var diye millete hava atmasın ben fmf hastasıyım ve atak geçiriyorum düştü düşecekle bu zamana geldik insanlara yalan yanlış söylüyorlar daha çok zoruma gidiyor
(2,348 puan) tarafından
Sen kabul et veya etme o cocuk onlarn torunu  babanne oluyorum moduna girebilir. Beni yalns anlama derdim sana onlari savunmak degl ama bi gervk var ortada.
Fmf nedir bilmiorm Allh sifa versn
(76 puan) tarafından
Karın zarı iltihabı Akdeniz ateşi olarak da biliniyor ah o gerçek keşke olmasaydı çok canımızı yaktılar Allah'a havale ediyorum
(2,348 puan) tarafından
Hii evet akdeniz atesi diye duymustum gecmis olsun. Saglikla huzurla keyifle al yavrunu kucagina ins

Allaha havale etmek en dogrusu zaten.
(76 puan) tarafından
Amin aminnnn duanızda benide minik kızımı da unutmayın inşallah
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Rabbim kimseyi elden ayaktan dusurmesin esine bile muhtac etmesin 20haftaligim ama ilk 3 ay yerimden bile kalkmadim kaynanam yalvariodu gel bana ben sana bakarim die gitmedim esim isten geliodu bulasik yemek falan evde oldgu gunde temizlik yapiodu cok sukur Allah razi olsun ondan kaynanamda bazen yemek gonderiodu bekliodumki kaynanam aricakta yemek gonderecek bana saat 8-9-10oluodu yemek yemediyseniz yemek gonderim diodu yine sagolsun gonderdi ara sira o gunlerim cok zordu suyumu bile kndim kalkip alamiodum esim siselere doldurup onume koyuyordu herseyimi cok zordu seni cok iyi anliorum suan yazarken bile agliorum inan o gunlerim gelior aklima ailem sehir disinda babam rahatsz onlara soyluyemiodum bu kdr kotu oldugumu cok sukur dualarim kabul oldu yavas yavas ayaklanmaya basladim ve cocugum birakmadi bni 20haftalik olduk ihtiyaclarimi evimin temizligini yemegimi yapiorum elimden geldgince dua et canim sadece dua et yat kalk dua et baska sansimiz yok cunku Rabbim bizi onlara muhtac etmesin
(76 puan) tarafından
Çok dua ediyorum benimde zor geçiyor fmf hastasıyım ama bı yerde dolup taşıyorum
(5,908 puan) tarafından
Rabbim senide cocugunuda korusun insaAllah canim bunada cok sukur
(76 puan) tarafından
Amin amin bütün evlatları bütün anneleri korusun rabbim

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 377 göst.
0 oy
8 cevap 338 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 311 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (1,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 453 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (378 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,681 soru

24,062,228 cevap

330,181 kullanıcı

...