0 oy
543 göst.
Diğer kategorisinde (345 puan) tarafından

Bu kahve boyle kotu kokuyormuydu ya sankj oncekı kullandığım daha hafıftı zaten bunu ıcersem 3 gun yemek yıyememkı 

image

İnsallah zayıflama uğruna olmem😄

Gunaydınnnn bu arada

15 Cevaplar

0 oy
(3,615 puan) tarafından

image

Günaydın  sabah içtim bnde kahvemi   şimdi kalkıp işlerimi halledicem   hiç içmedim  o kahveyi bilemeyeceğim  🤣
(345 puan) tarafından

Daha hafifti sankı kokusu benı benden aldı yada ben unuttum 2 seneyi geceecek kullanalım cunku 

Afiyet olsunnn 

(3,615 puan) tarafından

Dikkat et   teşekkür ederim 🌸

-Reklam-
0 oy
(163,913 puan) tarafından

bunun zararini en cok sende soyluyodun esmaagg niye aldin

cok sagliksiz bunlar esmaaa ilerde bobrek karaciger vs her turlu probleme yol acar icinde ne oldu belirsiz karisimlad

(345 puan) tarafından

Sevdo işte 2 sene oldu kullanalı yenı 1 2 aydır butun herseye bakıldı bır sorun yok

esmaaaggg anlamiyonki beni suan bi sorun olmaz zaten 1 paket sigara ic akcogerlerinde aninda sorun oluyomu olmuyo sonradan olusuyo zamanla yani suan turp gibisindir ama bu icinde nenoldu belirsiz icicekler vicudunda depolanir 

(345 puan) tarafından

Bu seferde zayıflıyım sonra bakacam

yarasin esmos

0 oy
(1,774 puan) tarafından

Nedir bu kahvenin özelliği

(345 puan) tarafından

Istahı sıfırlıyor 

(1,774 puan) tarafından

Ne zamandır kullanıyorsunuz işe yarıyor mu gercekten fiziki olarak size bi zararı oldu mu

(345 puan) tarafından

Ben bununla 2023de yaklasık 20 kilo verdim 69 ideal kıloma geldım sonra umursamadım stres bebek emzirmeye bırakmıstım derken homıdıgıtlak yedim gerı aldım 

Smdıde ne yapsam veremedim tekrar almak istedim 

Bır tık kalp nabzı yukseltıgı sıkayetlerı var  kendımdede oldu ama benim zaten yıllardır süregelen bır nabız artısı tansıyonum oldugu ıcın kahveden dolayı olmadı yanı.

Icınde oyle degısık bırsey yok 

Bu kahveyi 2023 de kullandım 

2.3 aydır en ince ayrıntısına kadar böbrek karaciğer kalp butun kan degerlerıme bakıldı herseyım ıyı 

Ama ıstahı mukkememl kapatıyor ıstesende yıyemıyorsun cunku gitmiyor cokta su ıcırıyo

(1,774 puan) tarafından

Peki bu kahve ile birlikte diyet yaptınız mı yoksa zaten iştahı kestiği için akşam azda olsa yediniz mi 

(345 puan) tarafından

Yıyebıldıgımı yedım tabı ama cıkolata ıstegını sıfırlıyor yanı oylr bor hale getırırmıstıkk mıdem bulanıyordu gorunce bol bol su ıcıp bırde sporda yapmıştım ama enerjimi hıc dusurmedı meselaa 

(1,774 puan) tarafından

Link rica edebilir miyim 😂

(345 puan) tarafından

Ben trendyoldan aldım :)

Casprıye varya asagıda yorumu var bak o direk satan bır kadından alıyor 

Trendyola forx5 yaz :)

KAMU SPOTU : HERKESTE AYNI ETKI OLMAYA BILIR TAVSIYE DEGILDIR 🤣😅

(1,774 puan) tarafından

Yurtdışında oldugum için tedarik eden kişilerden alamıyorum amazon trendyol ancak alabilirim biraz inceledimde trendyolda çok çeşidi var yada ben mi yanlış inceledim sizinki hangisiydi

(345 puan) tarafından

image

linkte atıcam canım bırazdna
(1,774 puan) tarafından

Trendyolda yorumlar fena değil denemeye değer

(345 puan) tarafından

Kullananlar genelde 2lı kullanıyor ama ben bazen 1 olarak kullanıyorum gunde denemekte fayda var turkıyede fiyata cok arttı ben ılk aldığımı 175emı 275emı ne almıştım:)

Ama sana fazlada gelmez😎😎

Denemekte fayda var 

(1,774 puan) tarafından

Başlarım fiyatına😂😂 10 kilo aldım buraya geldiğimden beri temiz hava oldugu için yemeden duramıyorum utanmasam buzdolabının içinde uyuyacam her saat tıka basa yediğim halde doymuyorum bünyem buraya pek uyum sağlayamadı acilen içimdeki canavar dur demek gerek yoksa nine olcam sağlık mağlık umrumda değil yeterki şu iştahım kapansın artık

(345 puan) tarafından

Uffff ben stresten yedıkce yedim doymak bılmedım kovalar kahveler aburcuburlar hamurıslerı yedıkve yedimmm 93 kiloyum suan yemin yemin kıyafetlerim olmuyor :((( 70 kiloya dustugumde bir ton kıyafet aldım hıcbırı olmuyor😄😄 gecen kaynanama diyorum smdı tak misafirliğe gidecek olsam giyecek bırseyım yok ee al dıyor dedkm valla bu kılohayatta bırsey almam🤣🤣🤣

Gerçekten kendımde cok rahatsız oluyorum 

Bak benım yuksektansıyonum var carpıntım zaten var hamileyken 175lerı gordum normal değerlerim hep 105 hıc altını gormem ılac kullanıyorum 

Smdı norolojı doktorum bırnılac baslamak ıstedı kardiyoloji ve dahiliye onayı ıstedı kardiyoloji doktoruna bu kahveyi soracam ama o zamana kadar gunde 1 ıcıp sonrasında tansıyonumda ve carpıntımda bır oynama varmı yazıp goturucem :))

Valla zayıflıyım baska bırsey ıstemıyoö

(1,774 puan) tarafından

Bende şuan sağlıgı falan umursamam zayıflamak istiyorum eşim rahatsız değil ama ben rahatsızım güzelim kıyafetlerim olmuyor biz kadınlar için zerafet ve zayıf olmak daha önemli 😂

(345 puan) tarafından

Kesinlikle duygusal bır yere gıttım korse gıydım nefesim kesildi sankk :((( 

Esımde normalde rahatsız degil henzaten yanımdada degil onun yuzunden boyle oldum oda ayrı 

Ama ıste sağlığın ıcın dıkkat et diyip duruyor 

(1,774 puan) tarafından

Kilolar eksiye düşünce daha sağlıklı olcaz 😂😂

(345 puan) tarafından

Kesinlikle kılo ınsanı coknkotu yapıyor 

Bu arada odem ıcın bromalaın onenerıım

(1,774 puan) tarafından

O ne ilk defa duydum ödem için dukan birası iyi diye bugün ona başlamıştım o nasıl bişey onuda listeye eklim

(345 puan) tarafından

Bromalaın aslında ananasın ıcındekı bır enzim ama kesinlikle ben diyet yapmadanda ıctım kesinlikle bacaklarımdakı heryerımın ınceldıgını gordum cok memnunum düzenli alıyorum diyet yapıyorsam hergun ıcıyorum ama diyet yapmıyorsam ara sta

(345 puan) tarafından

image

Boylr
(1,774 puan) tarafından

Bunuda alıyorum şimdi nasıl kullanıcam aç tok sabah akşam ara verilerek mi kullanılacak

(345 puan) tarafından

Bu sabah aksam yemekten 15 20 dakıka once 1 yk 1 su bardağına katip ıc

(345 puan) tarafından

Asagıda seda abla var bak o eczacı :)

(1,774 puan) tarafından

İkisinide sipariş verdim 1 haftaya gelir ohh be nihayet içimdeki canavar dur diyebilicem sonunda 💃💃

(345 puan) tarafından

Ayyy sjsjs valla bak bjr ara borsada herkes ytd diyordu smdı bende diyorum ben kullanıyorum ama herkesin kendi kararı 😁 bende yapan sende yapmaz sende yapan bende yapmaz 😁

(1,774 puan) tarafından

Olsun denemekten zarar gelmez hiç değilse denemedim demem bu bile önemli benim için 😁

(345 puan) tarafından

:))))) ayyy bır fotoğrafım var varya gerçekten tıg gibiyim smdı o tunıgım hala duruyor ama kolum bile gırmez

(1,774 puan) tarafından

Giyinme odamda eski kıyafetlerimle konusacak kadar delirdim artık kazaklarımdan kafam bile geçmiyor artık bi an önce eskiye dönmemiz gerekiyor

0 oy
(1,002 puan) tarafından

İçme senin canından önemli değilya kilolar 

Günaydın ☺️

(345 puan) tarafından

CCok Kılo aldım oyy

(1,002 puan) tarafından

Bende kiloluydum 68 i gördüm 3 oğlum küçüktü ozaman peşpeşe oldu sonra babamı kaybettim verdim verdim 44 bedenden şuan 36 38 giyiyorum ama sağlığını tehlikeye atma sakın boşver kilon olsun

0 oy
(1,720 puan) tarafından

hangini aldin iron mu plus mu. iron sevmedim ben  cok sert. zaten öyle sıcak sıcak içmiyorum ben iki yudum suda demliyorum kaynar suda 5 dakika demleniyor sonra üstüne soğuk su katıp su gibi içiyorum😂😂

(103 puan) tarafından

Yemek yemek çok güzel ama ya. Çok güçlü irade lazım

Kilo verdikten sonra tutabilmek verme sürecinden daha önemli. 1sene koruyabilince kolay geri alınmıyomus sizce de öyle mi yani nereye kadar devam edecek boğazı tutma durumu

(345 puan) tarafından

Ya ben bu dünyaya gelip yiyip yiyip kılo almayan insanların dünyaya 10.  0 onde olduğunu dusunuyorummmm

(103 puan) tarafından

Aynen ya. Haksızlık bu :(

(345 puan) tarafından

Ben bırsey yerken neden düşünüyorum bende gece kalkıp dolapta kalan pastayı yemek ıstıyorm *:)

(1,720 puan) tarafından

hele ben :) en buyuk fantazilerimden biridir sabah kahvaltisini dunden kalan pastayla yapmak. bunu yanlizca gercek pisbogaz gurmeleri anlar😂

0 oy
(2,228 puan) tarafından

Ayy ben bunu burda görüp almıştım. Beni mahvetti bedava verseler almam baygınlık hissi oluşturuyor bende çarpıntı yapıyor yemin ederim ayağa kalkamiyordum içtiğimde.  Kendinize yazık etmeyin ya

(345 puan) tarafından

Bende hafıf bır carpıntı olusturdu ama normalden carpıntı sıkıntım vardı zaten 

Onun haricinde enerjimi normal

0 oy
(3,833 puan) tarafından

Yolunun sonu iyiye gıtmıyor 

(345 puan) tarafından

Anlamadıım?

(3,833 puan) tarafından

Bas bas bagırıyorlar bu kahveler saglık sorunu yapıyor diye neden kendıne bunu yapıyorsun içme şu kahveleri diyetisyen tut baska bırsey yap ama şunları içme 

(345 puan) tarafından

Heryerım dokuluyor yapack bırsey yo

(3,833 puan) tarafından

Yapma bunu gençsin zarar veriyorsun bile bile 

0 oy
(7,362 puan) tarafından

Ben bunla 69 a kadar düstüm ama daha sonra cok kilo aldim simdi diyetisyene gidiyorum kilom gıdım gıdım gıdıyor bu hafta tarti takili kaldi hatta bir aldim bir verdim  uymama ragmen hic birsey anlamadim hergun tartildim ondan mi oldu onu da anlamadim

(345 puan) tarafından

Bazen vücut kıtlenıyor 

Kac kıloydun 69 olunca 

(7,362 puan) tarafından

80 canim baya hızli verdirmisti bir hafta da 3 4 kg vermistim 

(345 puan) tarafından

Bende 20 kiloya yalın vermiştim belkı daha fazla

(7,362 puan) tarafından

Sende de geri alim oldu mu canim 

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Bu değilde harmana mı neydi çevremde ondan baya memnun kalanlar var denemeye korkuyorum 😂

(345 puan) tarafından

Onuda soylr aldım herbamına aldım ıcınde sadece bromalaın harmana var ama beğenmedim daha cok acıktırdı benı snakı

(1,121 puan) tarafından

Hadi ya, ben eski kiloma geldim sayılır ama göbeğim çok kaldı acaba işe yarar mı ki

(345 puan) tarafından

Hangısı

(1,121 puan) tarafından

Ay Esma harmana değil matcha şimdi hatırladım 

(345 puan) tarafından

Oda odem attırıcı oluyor 

Göbek ıcın mekik ıp atlama sguat bol yuruyus leslıe 

Sırke ıcebılırsın 

0 oy
(3,176 puan) tarafından

Dediğimi yap yaptığımı yapma hesabı 😁🙈

Bana da çok acı gelmişti özellikle son haftalarda zorlayarak içiyorum kendimi

(345 puan) tarafından

Noldu kız nıye oyle dedın😀😀😀 kullanıyormusun sende

(3,176 puan) tarafından

Nickimi değiştirdim diye çıkaramadım büyük bir ihtimalle ben de posta atmıştım bayağı linclemistinizz beni

(345 puan) tarafından

Lince degıl uyarıdır o ara kalbkm cok carpıyordu hala carpıyorrr😄😄😄 hatta 20 gun sonra holter takılcak ama ben yinede aldım 

He butun  degerlerıme bakıldı hocbırsey yok ama nabzım tavan 

0 oy
(7,509 puan) tarafından

Bende bunları içiyorum iki gün oldu başlayalı 500 gr vermişim iştah azaldı kahve çok güzel ben süt ile yapıp içiyorum

(345 puan) tarafından

Hangi surup 

(7,509 puan) tarafından

Zühre ana bromolin şurup senin attığın resim var ya o

(345 puan) tarafından

Onu suya karıstıp ıc 

Ben ondan zaten cok memnunum cok guzel odem attırıyor

(7,509 puan) tarafından

Öğle yapayım bende kardeşim bir şişede 3 kilo vermiş benim 7 kilo fazlam var onu versem yetecek 58 kiloyum boyumda kısa olunca sanki 68 kilo gibi duruyorum etimde gevşek sıkı değil evde spora başladım baktım olmuyor bide spora salonuna gidicem yaşımda artık orta yaş olunca vermesi zor oluyor 😞😞

(345 puan) tarafından

Dıkakt edersen baya odem attırıyor insan fark edıyp yanı ben memnunum 

0 oy
(8,906 puan) tarafından

Boşver be esma can boğazdan gelir 🫣

(8,906 puan) tarafından

Yaa o kadar var mıydın diyetiseyene gitmiş miydin daha önce 

(345 puan) tarafından

70e dısmustum ıste 

(8,906 puan) tarafından

Hm anladım canım inşallah verirsin 

(345 puan) tarafından

Insallah sjsjs napıyorsun gozukmuyorsun

(8,906 puan) tarafından

Pek girmiyorum öyle iş güç çocuklar aynı uğraşıyorum. Sen napıyorsun 

0 oy
(11,964 puan) tarafından

Hahahha zayıflama uğruna her haltı yapiyoz da boğazımızi tutamiyoz😂 ben hiç bundan kullanmadım. Şuan BİM'in hindiba kahvesini kullanıyorum bir işe yaradığını söyleyemem ama en azından tadı güzel 

(11,964 puan) tarafından

Nerden kaça aldin içinde kaç tane var

(345 puan) tarafından

930 lira 650yede var ben hepsı buradadan aldım 740 

30 tane var cpgu gun gunde bır tane ıcıyprum yetıyor

(11,964 puan) tarafından

Pahali da bir meretmiş. Trendyol da baktim şimdi 700 lira ama cesidir var sanırım iron magic biseyler bişeyler 

(345 puan) tarafından

Yok iron degil klasik olanı alıyorum yukarıda var fotosu pahalı ama cok etkili kız cok zam koydular bır andayaptılar 

(11,964 puan) tarafından

Favoriledim indirime falan girerse denerim bende

0 oy
(137 puan) tarafından

Kıız bu çok tehlikeli ya birde tansiyonun var içme böyle şeyleri

0 oy
(4,664 puan) tarafından

Tekrar eskisi gibi biraz daha kilo almış halime dönersem bunları deneyeceğim bacim

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 368 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (2,228 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 438 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Bahar..❤ (2,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 339 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 645 göst.