Kızlar 1 sene önce meme kanserine yakalandm biliyorsunuz. Tedavim bitti çok şükür.Bu süreçte akıllı ilaçta aldım. Doktorum her 3 4 küre bir beni kalbe gönderiyordu. 10 yaşında kalp hastası oldm. 20 yaşına kadar iğne kullandım. Kalp kapağında leke vardı. Kemoterapiyi Kayseri şehir hastanesinde aldım. Bu süreçte bana hiç bir doktor kalbin doğuştan delik olabilir demi. Hatta rahatsızlığımı anlatınca iyileşmişsn bir şey yok dediler hep. Kendi şehrimde engelli raporu almak için bir kaç doktora gittim. Bunlardan biri de kardiyoloji. Doktora daha önce kalp hastası olduğumu söyledm. Bana senim kalbin doğuştan delik olabilir dedi. Nasl olur dedim. Ben bir senedr düzenli gidiyorm kardiyolojiye bana hiç bir doktor delik demedi dedim. Evet bir şey var ama önemsz dediler hep. Endoskopik ultrason ile kalbine bakacağız. Ancak öyle tam anlarz dedi. Bende bu ayın sonuna Kayseri ye randevu aldm. Bir de ordaki doktoruma gözükeceğim. Rüyama kadar girdi. Ameliyat oluyormuşm kalpten... 😔
Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı.
Veya akrabası tanıdığı böyle olan var mı. ?
Kalple ilgili bi sıkıntınız var miydi peki yani bi belirtisi var mi acaba.. yakinimda vs yok ama kendimden supheleniyorum
Arada sancı giriyor kalbime ama oda her insana giriyodur her halde diye düşünüyorum
Bende nefes darligi var ya ara ara oluyor kalple ilgili mi diye dusunmustum
Babaannem öyleymiş kalbi delikmis doğdu doğalı neyse 2 doğum yapmış Türkiye'de yıllardan sonra Almanya'ya gidiyorlar ordaki doktorlar biliyor doğuştan kalp hastası.oldugunu hatta doktor sen normal olarak 2 doğumu nasil yaptın demiş veseelam 60 yaşında sanırım kallp ameliyatı oluyor kalp kapakçığı domuz derisinden yapılıyor ameliyatta elektrik kesiliyor ve felç kaliyor babannem hastane mahkeme süreçleri vs ...9 sene sonra vefat etti ...siz gencsiniz tabi tıp gelisti Allah'ım şifa versin inşallah
Rabbım mekanını cennet eylesin. Bana da bir doktor sen 2 den fazla doğurma dedi.
Amin inşallah Doktorunuzu iyi bulun çok geçmiş olsun zor evet kalp bizim genetik herkes kalpten ve şekerden gitti hatta benim doktorum bendende korkuyordu şükür bir sorun olmadı elhamdülillah Allah herkesi korusun
Ah cnm bnm Rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah 🌸💞
Allah şifa versinnn
Abim doğuştan kalp deliği vardı ve biz bilmiyorduk abim 18 yaşındayken kötü bir soğuk aldı çok öksurüyordu ve ciğerleri ağrıyordu yani goysum ağrıyor diyordu iyileşmedi bı turlu acile gitti doktor pat diye kalbinde büyük bir delik var demişti abim yağan yağmurun altında yer doke doke eve geldim demişti hemen ameliyat oldu zaten ve kalbinde bir değil iki delik varmis falan falan zor bi surecti iyileşti evlendi bir kızı var kontrolere sık sık gidilmesi gerek ama abimin biraz değişik yani ilerde kalp kapağı değişebilir demişlerdi Allah herkesin yardımcısı olsun 18 yıl kalbi delikti ama hiç haberimiz yoktu bı soğuk algınlığı ile tesadüfen öğrendik işte
1,486,734 soru
24,305,710 cevap
344,375 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın