Kızlar ben yemin ederim delirecem. Kızımı 12' de uyuttum, bende salona uyudum. Zaten 3 yaşında bir kızım var, birde hamileyim. Bir anda öyle bir zil çaldı ki üst üste, kargom gelecekti adam şimdi gidecek dedim. Sonra dürbünden baktım tam komşu. Açmayım dedim ama kadın ısrarla 2 kere daha basınca cinlerim tepeme geldi. Açtım ne var dedim, neymiş biz televizyonu hangi odaya, neresine koymuşuz. Kızınıda almış gelmiş bunu sormaya. Kızımda uyandı ağlamaya başladı, kadın hâlâ konuşma derdinde. Yemin ederim artık kocamın neden herkesi itin g*tüne soktuğunu anlıyorum
Kapıya yazı yapıştır bari bazı insanlar konuşsan da anlamaz bir de laf eder bir çocuk ona var sanki diye. En iyisi yazı yaz kapıya zile basmayın bebek uyuyor diye
2 buçuk senedir burada yaşıyorum asla bu sorınlar yoktu. Zaten kimse kimseye pek basmaz, öyle bir apartmanız. Ama bu kadın kaynanamın akrabası olunca sanki benim akrabam sanıyır sanırım kendini
Televizyonla ne isi varmış onu anlamadım
Samimi olmam öyle komsuyla.
Kadın kaynanamın akrabasıymış. Dünde başka bahaneyle geldi eve almadım. Bugünde bu bahaneyle gelmişler. Eve davet etmemi bekliyorlar resmen. Kadının kızına en son dedim zaten, televizyoncu çağırın bilmiyorum diye.
Eve davet etsen başından gitmezler daha
En iyisi uyarmak . Sürekli gelirler çünkü
Kibarlıktan anlamıyorlar anladım. 2 kere geldi kibarca tepkili davrandım ama olmuyor. Tersleyecem başka yol bırakmadı
2.5 ve 1 yaşında 2 oğlum var benim zilede zırt pırt basıyorlardı güzellikle söyledim bak çocuklar uyuyor sürekli zile basmayın diye ondan sonra ya öğlen saatinde gelmeyi bıraktılar yada yavaşca kapıya vuruyorlar aşağıda basan olursada asla açmıyorum çünkü yabancı yerdeyim gelen gidenin pek olmaz
Anlayışsız insanlara tahammül edemiyorum
Evet eski postunu biliyorum
Eşinin uzaktan akrabası taşınmıştı karşı kapıya
Onu uyar baktın ki anlamıyor onun dilinden konuş
Ters davranıyorum ama anlamıyor kadın. Artık sert çıkışmam lazım sanırım
Benim komşularım watshap mesaj atarlar kapıyı tıklarlar cok nadir zile basarlar
Güzelce tersle dedim sana önceki postta da yumuşak olma şuna ne olursa olsun kapıma gelme artık yeter diye bağır defolsun gitsin
Kız tersledim o günde. Bugün de en son bilmiyorum televizyoncu çağırın bilmiyorum deidm yüzüne kapattım. Daha ne yapıcam aklım almıyor
tam dayaklık yemin ederim
Kapiya yazi asma fikrine bende sıcak bakıyorum. Çocuk uyuyor lutfen zile basmayin de. Yine anlamaz zirt pirt gelirse evde oldugunu bilsede acma anlasin acmak istemedigini
Kapıya Bebek var rahatsız etmeyin yaz buna rağmen Zile basanla kavga et
Benim bir komşu kapıya Cat kapı gelip içeri girmek istedi bende almadım bir daha da gelmedi
Bu kadın kaynanamın uzaktan akrabası, o yüzden kendini benimde akrabam sanıyor biraz. Ama artık bugün sabrım bitti. Kibarlıktan anlamıyor kovacam bir daha gelirse
Herşeyi millete güzellikle söylycez diye saf pollayanna ya döndük
Bir insan benim ona olan tavrımı bana yapsa kapısına varmak ama bazıları anlamıyor. Eşim de bana gülüyor, sen böyle medeni olduğun sürece gelecekler diye
Benim eşim de tam tersi her zaman tatlı dilli ol diyo güzellikle konuş diyo bana
Benimki hiç lafını çekmez, banada kızar. Haftasonu izinli, kadın gelirse ben hallederim bekle sen diyor. Kadının ağzının payınu verip yollamak büyük ihtimalle
Bnim kaynanam da tam bir yıl boyunca bna böyle iskence cektirdi tam cocuğu uyutuyordum tak zile basıyordu o kadar cok uyarıyordum mahsustan yapardı cocuk uyumasında onunla vakit gecirdi diye. Basardı ay unutum derdi en sonunda zilin kablolarını kopardım gelirdi aaa zil calışmıyormu derdi. Sonra ikinci cocuğumda da gelmeye caliştim yeter artık dedim kapıyı acamadım cünkü cocuklar biri evde olunca uyumuyorlar uyusalarda erken uyanıyorlar o yüzden öğleden sonra geliyorsan gel gelmiyorsan almam dedim lafima alınmış gelmedi.
Ben de ilk evliyken kaynanamgille yaşıyırdum. Kızım doğdu evdekilere zile basma diye söylemekten yorulmuştum sonunda. Özellikle görümcem asla anahtar taşımazdı, küfreder gibi basardı. Aynı evde bir bebek var, anahtar kullanmak ne kadar zor olabilir ama bazıları bilerek yapıyor. Sonra ev ayırdık. Akşam bize geleceklerin de birkaç kere zile bastılar eşim kızınca kapıya sessizce tıklatmaya alışmışlardı
Ne düşüncesiz insanlar var saygısız saygısız takılıyorlar sonra niye hürmet edilmiyor niye bizi dişliyorlar bi dönüp kendinize bi bakın ya. Valla bn bu uygulama sayesinde hakımı savunmasını öğrendim önceden aman bna alınmasınlar aman iyi gecinelim aman bnden razı olsunlar iyi gelin desinler baktım ooo enayı bulduk biniyoruz olmuş. Sınırımı cizdim hic kusura bakmayın.
Bende sizin gibiydim, tartışma bile olsa sonunda küslük olmasın isterdim. Ama artık canımı sıkan herkes hayatımdan çıkıyor
1,487,899 soru
24,322,520 cevap
345,363 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın