Fotoğraf atmıştım size geçen de koltuklar bugün geldi eşim ölçmüstü ama diğer tarafı tam ölçmemis bir tarafı oldu diğer kısma olmadı karşı karşıya da çok odayı küçülttü geri almıyorlar 20 bin peşin vermişti eşim bir taneyi bırakıp yerine berjer alsam berjerleri çok kötü kaynım yarın gidip tekrardan konuşacak bir tanesini kestirmeye verelim diyor kestirsek nasıl olur bilmiyorum sizce kestirmeye versemmi modeli çok kötü olur mu sizce
Bence böyle kalsın
Odayı küçülttü diğerleri de böyleydi diye sattık bunlarda böyle oldu çok can sıkıcı
koltuk kestirilmez bence. 2 li si yikmuydu. ikiside 3 lu mu . bence ya ayni kumastan baska model berjer al bu koltugun ayaklarindan taksinlar takil oldun. eger berjerlerini begenmediysem takiminkileri. yada 2 lisini yapsinlar koltugun. 3 lu buyuk geldiyse
Yapmıyorlar canım zar zor berjerle değiştiririz bir taneyi dediler oda ben beğenmedim
odanin diger yerlesimi bolgeleri basi kapi mapi tv sehpasi. belki odanin seklini farklilastirirsaniz oturur olculeri
ama bence bu oda köse L koltukluk oda. bu iki koltuk birlestrilip köse konsa birlesimlerine L koltuk anca yakisir bu odaya bence
Yok canım olmuyor
Başını kestirir L ye çevirebiliriz demi öyle olsada olur yaparlarmi acaba mağaza yapmasa da başka koltukcu yaparmi
Tam da aklımdan geçen. Böyle küçük odalara L alınır
Koltukcu bunu L ye çevirir mi peki
Bunu l koltuk yap çok iyi olur
bu güzel fikir. şey görmüştüm ben sadece birinin kolçağını çıkarıp diğeriyle birleştiriyorlar. usta olmadan evde de halledilebilir bir şey
L şeklinde sığıyorsa yapılabilir
Bende evde yaptım taşındım sigmadi kenarını soktum birlestirdim l koltuk oldu
Ama benimkilerin kendi böyle degildi bı olirmu bilmem
benimkiler aynı renk olsa denerdim ben
Yanları çıkmıyor anca bir koltukcu kestirip öyle L ye çevirebiliriz ama bilmiyorum
bence böyle fena değil. berjer olsa yine bunlardan farklı olmayacak
Ben boyle cok begendim aslinda kestirme nasil olcakmis
Senin odada aslında küçük sanki dönerli koltuk daha iyi olacakmış oraya..
Bir koltuk 1 berber tarizysa bence güzel durmaz bu iki koltuğu bir tarafını kestirince bilemedim esitsitsizlik olabilir iyice konuşup oyle kestirebilirisiniz bende kardolubimi sığmadığı onun boyuna göre yaptirmistim syni modeli belli olmuyor ama kesilince nasil olur iskelet bozulursa valla bilemedim
Bende bilmiyorum ya keşke olsaydı hiç L de sevmiyorum
Evdeki hesap çarşıya uymuyor bazen benide masayı oyle ölçüm sandim hani tahmin ettiğim gibi durmadı daralmanın oldu olcuden bence 10 cm 20 cm pay bırakacaksın hep
Aynen öyle oldu şimdi ne yapacağım hiç bilmiyorum kestirsek de model bozulur L de hiç sevmem geri alsalar iyi olacak oda almıyorlar
Solda ki koltuğu az daha aşağı cekebiliyorsan çek canım diğer koltuğu da yan koy,hatta solda ki koltuğu yan tarafını çıkar L gibi olur daha hoş durur gibime geldi ,berjer alırsan hiç olmaz bence
Yok canım denedim hiçbir şekilde olmuyor
Böyle kalsın bozmayın
Odayı daraltıyor perdeyi peteği kapatıyor
1,488,999 soru
24,338,376 cevap
345,945 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın