Mutfak halısı olmuş mu boyutu sızce nasıl idarelik için aldım halı yaptırcam mutfagı buyutunce bunuda kapalı balkonda kullanıcam o yuzden sızce emanet gıbı mı duruyor yoksa gayet ıyı mı
Güle güle kullanın benim mutfağım hemen kirlenir sevmem hiç o yüzden hep koyu renk alırım
Rengi degıl boyutu komik mi duruyor
Hayır tabiki neden komik Dursun bende sadece böyle ortaya küçük atıyorum çok hoş oluyor 🥰
Ya öyle mi bende halı ortamı sevmem ama malum mutfakta açık halı kullanmadım tuhaf geldi
İlk fotoğraftaki gibi biraz ortalığı koyarsanız daha güzel durmuş öyle.
İade etmeme gerek yok o zmn degıl mı iyi duruyor mu boyutu
Bence iyi yerleri silerken kenarlarını kaldırmaya gerek kalmaz rahat silinir.
Ben komple tum evın halıları kaldırıyorum ya ınce oldukları ıcın kenar katlamak basıyo benı🤣
Benim kenarları hep açık hiç hali toplamakla uğraşamam 😄 açık olan yerleri siler geçerim.
En iyisini yapıyorsun ama işte gelde bana anlat supururken bıle kaldırıyorum 6 metrelıgı🤣
Aaaa hiç işin yok mu kız. Ben bir yıkamadan yıkamaya kaldırıyorum halıları 😄 ki zaten hepsinin üzerinde masa koltuk birşey var sokarken zor sokuyom altına bir koridorda kiler kolay toplanıyor aklıma eserse bazen onları kaldırıyorum 😄
Benım hıc bır halının ustunde bırsey yok şat dıye ortada toplaması sermesı kolay 😅 ama seneye hepsının ustunde eşya olacak kaldırmam artık 🤣
Olmamış canım ya çok küçük gelmiş emanet duruyor
Yaa :( aslında emanet şuanlık mutfak buyuyecek bende yenıden yaptırmak istemiyorum yaza kadar benı idare etse kafi
O halıyı ortala o zaman daha iyi durur
Teşekkurler🥰
Is gorur guzelim bosver idarelikmis zaten
Tesekkurler çiçeğim 3 4 aylık için kestırmek istemedim ztn yaptırcam tum eve halı
Ohooo 3 4 ay icin bunu bile almasaydin keske gerci balkona kullancam diyosun
Halım mahvoldu halı kestırdım ne dustuyse halı yırtıldı gıt gıde çöp oldu resmen bende idarelik olarak aldım hem kalın uygundu dedıgım gıbı kapalı balkonum var oraya koyarım yakısır oraya balkon acık suan kapatmadım evı tadılata sokucam ınsallah
Rabbim gonlune gore versin hayatim evet guzel fikir
Cumlemıze canım benım❤️
Biraz minnak olmuş ama bence idare eder 😄
Gelenım gıdenım yok o yuzden rahatım sajsjsjsj mutfagımda mınnak kız😆
Aman gelen giden olsa ne olacak kız normal duruyo işte halı yani gelen de halıyı incelemesin bi zahmet 🤣
Dimi inceleyen alsın derım 😆😆
Büyüklüğü iyi de rengi uymadığı için emanet gibi durmuş
Rengını masaya uydurdum ocak masa sandalye siyah halıda beyaz sıyah seritler var mutfagı yaptırcam 3 sene boyle kullandım 4 ay daha sabır sjsj
Bence imkanınız varsa fayanslarınızı boyayın ben öyle mis gibi oldu dolaplarımi da kendim boyadım böylelikle halı renginde kendiside emanet gibi durmaz
İmkan var ama ugrasmak istemıyorum cunku buyuk tadılata koyucam evi mutfak komple yıkılacak duvar fayans dolaplar fln ben mutfagı boyasam korıdor komple kırık fayans alcı kapama ile dolu onları boyasam beton oda komık olavak tuvalet korıdora baglı oda sart yanı ucundan tuttugun an ardı kesılmeyecek bı ip söküğü gibi az kaldı istedıgım gıbı yaptırcam
Bende aynısını var kızımın odasında serdim
Çok küçük kalmış bence ama idarelik olarak diyorsan dursun bide mermer galiba onlar renkleri çok koyu imkan varsa değiştir yada parke yaptır
Halıdan memnun musun
Mutfak kendısı emanet şuan yazın komple yıkılcak
Evet memnunum ama ben a101 den almıştım 2024 Ocak ayında
Makınede mı yıkıyorsun elde mi ben halıcıdan aldım
Bir kere makinaya koydum kış ayindaydik diye bu sene yazın elimde yıkadım ama bir sorun yaşamadım hala aldığım gibi
Ortala çiçeğim idarelikmis zaten ilk resimdeki gibi güle güle kullan
Tesekkurler cıcegım nasılsın askım
İyi valla nolsun kuşum çay içiyorum sen nasilsin
Kusura vakma askım gec donus yapıyorum afıyet bal olsun ❤️
Olsun kuşum nolacak 😘
Canımmm❤️❤️❤️
Bence güzel duruyor kız idare edilir
Kızz hamılelık masılll
Çok şükür iyi
Kötü olmuş desek Atacan mı aşkım 😁
Yalnız halıya bayildim tam benim tarzım
Evt kaldırcam 🤣🤣🤣eskıyı mecbur koyarım o zmn ajajjs