0 oy
110 göst.
önce Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından

Selam kızlar benim bu oğlum var 3.5 yaşında tedavisiz oldu adetlerim düzensiz en başından beri böyleydi smdiye kadar kimse pcos vs dememisti bugün k.d randevum vardı doktor pcos ve yumurta tembelliği var dedi yas 21.   Boy 1.56 kilo 70 ne önerirsiniz böyle olup tedavisiz hamile kalan varmı :)

5 Cevaplar

0 oy
önce (5,177 puan) tarafından

Diyet yapip, hayıt otu çayı tukettim dabahlari 1 hafta 10 gun boyunca. Doktor pcos gozukmuyor demisti sonra ki kontrolde

önce (1,273 puan) tarafından

evet hayıt tohumu çook faydalı ama dikkatli kullanılması gerekli 21 gün içilip 7 gün ara veriliyor ve üç ay içiliyor sabahları aç karnına demleme yöntemiyle içiliyor rabbimin kadın hastalıkları için yarattığı güzel bir bitki ben de çok faydasını görmüştüm. 

önce (45 puan) tarafından

Bende alayım bakalım adetliykenmi nasıl kullanılıyor 

hayır adet bitiminde sadece üç ay 21 gün kullanılıp 7 gün ara veriliyor yani her adet bitiminde başlanıyor 

Tamam teşekkür ederim 

Ama şunu da söyleyeyim herhangi bir kronik hastalığın varsa zaten şu an hamilelik yok ama hani hamilelik sürümünde emzirme durumunda kullanılmıyor aynı zamanda güvendiğim bir yerde hacamat ve sülükle tedavi uygulayabilirsin

-Reklam-
0 oy
önce (3,623 puan) tarafından

Zaten bu sorunla bir kere hamile kalmışsın ki niye dert ediyorsun ,illaki olur tekrar  Bnde de var ilk çocuğum 4*5 yıl snra oldu bu sorun varken 2 çocuğu ertelemek istemedim ona rağmen 2*5 yıl snra 2, çocuğum oldu 

İlk çocuğumda yoktu bişey  evlendim ilk ay kaldım hemen daha ilk defa bı doktor dedi dert etmiyorum tabiki çok şükür Allah ona sağlık versin bı tane var. Bilgi almak istefim böyle olanlardan

önce (3,623 puan) tarafından

Hamile kalmayı zorlaştırıyor sadece sen akışına bırak Allah gönlüne göre verir :)

0 oy
önce (1,050 puan) tarafından

Pcosun en büyük düşmanı sağlıksız beslenme ve kilo canım , bunları düzene sokarsan hamile kalabilirsin 

Koyacağım inşallah;)

0 oy
önce (109 puan) tarafından

Ben kaldım canım bende de ikisi var, biraz diyet sağlikli beslenme kilo vermemle hamile kaldım 5 yıl sonra, ha ben daha öncesinde zaten cesaret edemiyordum çocuğa o yüzden geç oldu ama Allah'a şükür oldu sende biraz beslenmene dikkat edersen olur Allah'ın izniyle

Allah bağışlasın;) teşekkür ederim

0 oy
önce (163 puan) tarafından

Evlenmeden önce pocs teshisim vardı evlendikten 1 bucuk ay sonra falan hamile olduğumu öğrendim kendine bu durumu hiç stres etme 

İlgili sorular

Kategoriler

1,484,084 soru

24,271,688 cevap

342,139 kullanıcı

...