Selamunaleykum kızlar oğlum 13 aylık gün içerisinde pek ek gıda veremiyorum maddı ınkan dolayısıyla ağır besleyemiyorum kızıma gelen yardım sutlerınden gece veya gün ıcınde oğluma verebilir miyim hanı süt vermek iyi olurmu
Canım süt verebilirsin bence çok verme ama gaz yapar belki az az başla. Baktın sorun olmuyor devam edersin. Kuru bakliyat kuru fasulye yeşil mercimek vs alamıyor musun onlardan versen. Ek gıda veremiyorum derken ne Kastediyorsun tam olarak anlamadım. Aç kalmasın bir ara da doktora götür vitamin değerlerine baktır eksiği varsa en azından ilaç yazar doktor gelişimini destekler.
Kuru erzak yardımı başvurusu yaptım ama beklıyprum maddı ımkanım sıkıntı makarna bıle alabıldıgıme sukredıyorum cesıt cesıt yedıremıyorum ne yazık kı şuan da vıtamın kullanıyor
Vitamin kullanıyorsa gelişimi olumsuz etkilenmez en azından. İnşallah durumun tez vakitte düzelir. 🤲 diyecek başka birşey yok maalesef.
Amın inşallah Allah razı olsun
Ben veriyorum
Nasıl verıyorsunuz bısey olurmu
Ben suyla karıştırıp verdim bir ay kadar. Yarı su yarı süt. Sonra sdece su ve cicibebe ye geçtim
Nasil gida alcak bu çocuk kirmizi et yemesi lazım kiyma falan yazık degilmi sütle ismi olur ya
Karnı aç kalmıyor sadece ağır besleyemıyorum alacak ımkana sahıp degılım 1 yese uzun zaman sonra yedıremıyorum
24 aylık kızıma 16 aylıktan beri veriyorum diğer kızım 4 yaşında 1 yaşından beri veriyorum Elhamdülillah çok iyi geldi
1,491,319 soru
24,370,159 cevap
347,960 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın