0 oy
327 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (54 puan) tarafından

Komşumla bu konuyı defalarca kez konuşmama rağmen inatla yapmaya devam ediyor. O kadar laf anlatmaktan yoruldum ki. Ya çocuğu uyutuyorum diyorum bırak evde uyusun bizde kahve içelim vs diyor. Çocuğunuzu evde uyurken bırakıp üst ya da alt komşunuza gittiğiniz oldu mu hiç? Ben mi abartıyorum millet mi bir garip anlamadım

22 Cevaplar

+3 oy
önce (25,204 puan) tarafından

Senin sohbetin sarmıyor zaten böyle bir fedakarlığa değmez de. İyiyseniz o sana gelsin derdim ama bu kafa yapısında birinin sohbeti de çekilmez 

önce (25,204 puan) tarafından

Ya da kahvemi en güzel manzaraya karşı sessizlikte içmeyi seviyorum de 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,175 puan) tarafından

O komsun garip. Çocuğumu tek basian birakip keyif catabilenlerden defilim kusura bakma de gorusme bosver

önce (54 puan) tarafından

Diyorum ama yok çok anlamıyor. Bir de kültür olarak farklıyız onlar çok rahat çocuk konusunda

+1 oy
önce (3,337 puan) tarafından

Benim komşum bırakıp işe gidiyor çocuk uyanınca gidiyor annesinin yanına ama bahsettiğim 8 yaşında. Bazende gitmiyor kendisi hazırlanıp okula gidiyor çocuk. Ama ben yapamam şahsen. Uyanıklarken sadece çöp atmaya gidiyorum o da evde artık çok birikir de eşim atmayı unutursa. Oğlum 7 kızım 1 yaşında 2 dk da atıp geliyorum ama hızlı hızlı aklım kalıyor insan bile. 

Ben bir yere bırakamıyorum. Kızım 3 yaşında aklım çıkıyor. Millet rahat biraz

önce (3,337 puan) tarafından

3 yaşında iken bende asla bırakmazdım oğlumu tek başına. Ya tuvalete bile zor giriyordum aklım çocukta kalıyordu. Kaldı ki evde uyurken bırakıp komşuya gitmek. Millet aşırı rahat. 

+1 oy
önce (1,526 puan) tarafından

hayir canim ne munasebet.  komsu diye kahveyi beraber icmek zorunda degilir . belki ben cocuk uyurken yatip dinlenmek istiyorum. kahvemi evde sseslikde icecem. zirt birt gorusmek zorunda degilimki. vocugu evde brakmak istemiyorum vocugumu. uyku duzeni benim icin ikk sohbet edip kahve icmekden daha onemli de

Konuşuyorum hep aynı ve sürekli bu konuşmalar tekrar ediyoe. Kültür olarak farklıyız onlar çocuk konusunda çok rahatlar

önce (1,526 puan) tarafından

ozaman girusmeyi kesicen . cagirdimi musait degilim gelemem isim var diyecen. kendi gelmek iseyince musait degilim diyeceksin biyere gidecem hastayim oyum buyum

+1 oy
önce (224 puan) tarafından

Bu tür rahat insanlardan nefret ederim haklısın görüşme mümkün mertebe 

+1 oy
önce (6,320 puan) tarafından

Ben yapmadim da yapan cok var malesef bekarken kuzenime gitmistim komsulari geldi kadin birakip gelmis ara aea kontrole gitti ya da teyzemden duymustum kucuk cocugu uyutup buyugu kresten almaya gidiyodun dedi gibi gibi benzer cok duydum ama ben birakmam Allah o kadar zorda koymasin insaAllah 

+1 oy
önce (2,239 puan) tarafından

Öyle düşünen biriyle arkadaşlık yapamam . Oturur tek başıma içerim kahvemi . Allah korusun deprem olur yangın çıkar. Cocuklar evde tek bırakılmaz 

+1 oy
önce (371 puan) tarafından

1 yaşındaki de aynı 10 yaşındaki de adı üstünde çocuk bu arkamızı dönsek, sessizlik olsa noldu acaba diye çocuğu evde arıyoruz kaldı ki uyurken başka yere gitmek fazla rahat komşun uyansa Allah korusun bir şey olsa ne olacak

+1 oy
önce (191 puan) tarafından

Asla gıtmem bazıları çok rahat ve sorumsuz

+1 oy
önce (453 puan) tarafından

Çocuğumu uyurken bırakıp duşa bile belli zamanlarda gidiyorum duyabileceğim bir yerdeyken uygun bir zamanda komşuya gitmek ne alaka hayatta böyle şeyler yapmam hiç normalde değil zaten

+1 oy
önce (2,000 puan) tarafından

Ben olsam senin yerinde birdaha o komşuyla muhatap olmam ne demek çocuğu uyutup gel kahve içelim 

+1 oy
önce (18,965 puan) tarafından

Abartmiyorsun. Ben dama çamaşır asmaya gidecegim zaman bile oğlumun uyanmasını beklerim. 

+1 oy
önce (1,018 puan) tarafından

Hayır kırmızı çizgim komşumla kavga ettim bunun için sıgınagı lagm basmış kapıya geldi gel yardıma diye bende çocuk uyuyor dedim olsun o uyanana kadar temizletsin dedi daha 6 aylık felandı dedim gelemem seninde malzemen var dedi bırak dedim eşim gelince temizler dedim hadi o anda yangın çıksa anahtar kırılsa giremesem ne yaparım valla bakkala bile gitmem ki akraba çocugu ramazanda yanarak öldü yavrum beşiginde 

önce (3,898 puan) tarafından

Ay Allah korusun nasi yanarak öldü 

önce (1,018 puan) tarafından

Ramazan ayında aile apartmanın dalar heryeri geziyor annesi bişeymi açık yanık kokuyor diye en son evine gidiyor biri beşikte biri yürüyor çocuklar uyurken çıkmış oda uyanınca çakmak mı ütümü bilemedik ikisindende şüphelendik yatak odası yanıyor digeri kaçıyor saklanıyor dalona ama yanmış oda yattı öbürü yavrum beşikte yandı cennet kuşumuz 

+1 oy
önce (96 puan) tarafından

😫😫😫 Allah'ım ne mal ya haklısınız insan rahat edemez yani allah korusun bakın bir deprem olur vicdan azabindan olursunuz ben çöp bile atmiyiru 4.kattayim aile apartmanındayiz ona rağmen çocuğum huzursuzsq veya uykudaysa inip çöp bile atmiyorum bana da abartiyorsun diyorlar ama bilemem ki ya dışarı çıktığım an deprem olursa 🤦🏼‍♀️hep aklımw bu geliyor siz bildiginizi yapin bence güzel düşünüyorsunuz

+1 oy
önce (2,534 puan) tarafından

Çocuğum 1.5 yaşına girecek bırakıp tuvalete bile gitmiyorum banyo yapmıyorum uyanır ağlar duymam diye

+1 oy
önce (7,267 puan) tarafından

çocuk uyurken ben tuvalete gitmeye çekiniyorum, kapının önüne çöp atmıyorum. milletteki bu rahatlık beni benden alıyor ya🤦🏼‍♀️ kahvesi batsın yani

+1 oy
önce (3,898 puan) tarafından

Of benim arkadaşım yapiyo onu ya çok kızıyorum hatta küfür bile ediyorum ama yok anlamiyo .1 buçuk yaşında çocuğu evde uyurken büyüğü okula goturuyo öğle uykusu vaktinde büyüğün öğle yemegini goturuyo markete gidiyo bide çok rahat yapiyo bunları sinir oluyorum . 5 yaşında benimki uyurken bahçeye çıksam 10 sefer kapıdan sesini kontrol ederim 

+1 oy
önce (24,024 puan) tarafından

Ben gitmedim gitmem de. Allah korusun. En fazla komşuya kapıdan bişey vermek için ya da iki dk çöp atmak için cikiyorum. Onda da koştur koştur. Keyif için tek bırakamam. Ya yanında götürürüm ya da gitmem ya da komşuyu davet ederim. 

+1 oy
önce (331 puan) tarafından

Ben gidemem çocuğum uyurken bir yere çıkmam 

+1 oy
önce (602 puan) tarafından

Kesin bir dille konuşmadığın için her fırsatta böyle söylüyor. Herkes kendi çocuğundan mesul. Ben yokken bir şey olursa sen değil ben vicdan azabı çekecem bir daha böyle bir teklifte bulunma lütfen dersen bi daha ağzını açmaz diye düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 105 göst.
15 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 846 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,288 göst.
23 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 1,477 göst.
29 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,968 soru

24,270,202 cevap

342,059 kullanıcı

...