0 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde (3,767 puan) tarafından

Kızlar yan daireme eşimin aynı köylüsü bir aile taşındı. Aynı köylüyü bırak, kadın kaynanamla aynı sülaleden, uzaktan akraba. Eşim bunu duyduğu anda asla samimi olma, attığın adım köye duyulur, sakın bir şey deme dedi. Ama kadın fazla samimi olma derdi var bunu anlıyorum. Dün hastaneden geldik, tam eve girecez hemen kapıyı açtı sohbet etmeye çalıştı. Şimdi zile bastı büyük ihtimalle eve davet etmemi bekledi. Hemen kaynanamı sordu, geliyor mu falan diye. Nasıl bir tavır takınmalıyım? Eşimin köyünde dedikodu felaket boyuttadır. Kadını terslemek istemiyorum ama samimi olma derdim de yok. Eşim başıma iş geldi diye kızıyor, asla annesinin sülalesini sevmez, hepsi kaypak insanlar der. Ne güzel sakin sakin yaşıyordum ya

10 Cevaplar

+1 oy
(5,282 puan) tarafından

Kapiyi calinca acmayacaksin, 1 aciyirsa 1 acmayacaksin, selamünaleyküm aleykümselam, hadi gorusuruz de kisa kes, soru sordugunda niye sordun hayirdir de

(1,766 puan) tarafından

İşin yaş valla

(3,767 puan) tarafından

Aslında eşim çok ters bir insandır, huyunu da bildiklerine eminim ama kadın belli dedikodu seven bir tip. Yaşı büyük 50 var, ağır terslemek istemiyorum ama sonunda onu yapıcam sanırım

(5,282 puan) tarafından

Biliyorum derse yine, bizi mi gozetliyorsunuz de gulerek. Girmek isterse, esim yorgun musait degiliz kusura bakma de, bir iki boyle tersle nazikce

(25,524 puan) tarafından

Hayirdir bir şey mi isteyeceksin de valla kız 

(3,767 puan) tarafından

Zaten bir daha kapıyı aniden açarsa, ısrar ederse öyöe yapıcam. Kendim hiç sevmem komşuyla oturmaktan, birde akraba aman allah korusun

-Reklam-
0 oy
(32,908 puan) tarafından

Tersle sende uzaklaştır kendinden yumuşak olmak zorunda değilsin zaten eşin de sevmiyomuş ben olsam terslerdim habire kapıyı ne açıyorsun bizi mi takip ediyorsun diye 

(3,767 puan) tarafından
+1

Bu iki oldu resmen kadın yapıştı bana. Eşim tersle hiç acıma dedi, o yüzden halledecem

(32,908 puan) tarafından

Eşin gayet güzel arkanda durmuş çekingen olma ver lafını kessin çenesini kimse onun zırt pırt zil çalmasını çekmez valla güzel bi azarla sen onu 

(3,767 puan) tarafından
+1

Bir daha zile basarsa ısrarla tersleyecem. Zaten kendim de hiç sevmem öyle oturup kalkmayı

0 oy
(3,447 puan) tarafından

Bir daha ısrarla çalarsa abla eşim evde uyuyor böyle ısrarla çalma rahatsız oluyor de. En güzeli. 

(3,767 puan) tarafından

Bende öyle yapıcam. Normalde açmayacatım ama kredi kartı gelecek o sandım, sonra kızımda anne diye bağırınca mecbur kaldım açmaya

0 oy
(1,821 puan) tarafından

kadin zaten baştan dedikodu aramış kaynananı sorup geliyor mu falan diye sorduğuna göre geliyor tabi niye gelmesin ki dersin fazla da muhabbete girme yani belli ki konuşurken bile acik arayan biri demekki

(3,767 puan) tarafından

Hemde nasıl tipinden belli derler ya öyle

0 oy
(5,648 puan) tarafından

Eşin bile öyle dediyse erkek olarak yani biliyorsa dedikodularını uzak dur. Gerekirse mesafeli, suratsız vs desinler dedikoduların ortasında kalmaktan iyidir.

(3,767 puan) tarafından

Kız uzak duruyorum resmi ve yarım ağız konuşuyorum ama genede geldi bugün. 

0 oy
(25,524 puan) tarafından

Bir tane akraba tanıdık hatırlıyorum benim yengem için ( dayımın eşi ) tavanın dibini yakmış diye anneme söylemişti annem Türkiye'nin bir ucunda köyde yaşıyor onlar diğer uçta şehirde kendi akrabalarına demiş akrabaları ( erkek) bunu sanki çok büyük bir ayıbı varmış gibi anneme demişti 😂 bence de ben sevmiyorum komşuluğu de geç 

(3,767 puan) tarafından

Apartmanda oturma pek yok sanırım dedi, bende bilmiyorum ben pek sevmem kimseyle oturmayı dedim ama kadın fazla ısrarcı belli

0 oy
(747 puan) tarafından

Eşin uyarmış zaten seni. Nasıl davranman gerektiğini bilirsin artık duruma göre

(3,767 puan) tarafından

Kadına soğuk tepki veriyorum ama yol yılışık anlamıyır

0 oy
tarafından

Yuz vermicen bacim her zile bastiginda acma karsilastiginda acelem var kusura bakma de asla evine gitme hepsinden onemlisi asla kaynananin dedikodusunu yapma bak boyle insanlar sicak davranip laf almaya calisir ay hic anlattiklari gibi biri degilmis ne kadar iyi biri der sirrini verirsin evine gitmeden lafin koye dagilir yuz goz olma kaynanasiyla altli ustlu oturup ayda bir gideni duydum akrabayla daha kolay emin ol 

(3,767 puan) tarafından

Yok ya asla vermem. Zaten kadından hoşlanmadım bunu da belli ettim ama arsız sanırım. Dün eve girerken sesimizi duydu açtı kapıyı kolay gelsin dedi, nasılsın dedi bende sizede dedim girdim eve. Bugün basmış zile ısrarla çaldi. Eşim nöbetten gelmişti uyuyordu o olmasaydı açmazdım ama uyanacak diye açtım. Eve davet bekledi ama boşuna. Ben kaynanamı evime davet etmiyorum, akrabası uzak olsun

tarafından

Aslinda esin uyansa bi kizsaydi bi daha cesaret edemezdi ben nobetten geldim zirt birt basma zile deseydi 

(3,767 puan) tarafından

Zaten kadın anlamazsa bende eşimin terslemesini sağlayacam

tarafından

En guzeli o bence 

(3,767 puan) tarafından

Normal bir komşu olsa bu kadar takmam ama akraba olması büyük problem sonuçta

0 oy
(299 puan) tarafından

Merhaba hoşgeldin güle güle 😅 kapıyı çalarsa açmayacaksin seni davet ederse bahane bulacaksin ve yolda görürsen nasılsın iyi misin iyim işim var hayde allaha emanet diceksin ☺️🙋🏼‍♀️evet ağzında laf alır ruhun bile duymaz benim başıma da geldi eşim hep dedi inanma guvenme kadına inandım kadın sürekli beni evine çağırıyor du eşime günah ya çok çağırıyor gideyim dedim gittiğim gibi ağzımdan lafı aldı bende çok saf olduğum için aman be onun için çağırmamistir dedim ☺️🤦🏼‍♀️

(3,767 puan) tarafından

Yok asla evime almam, evine de gitmem. Zaten eşimin bütün akrabalarıyla mesafeliyim. Hepsi bir laf arama derdindeler. Bu kadının da amacı bu belli. 

0 oy
(8,447 puan) tarafından

Bela geliyorm dememiş gelmiş 😂 geçmiş olsun 

(3,767 puan) tarafından

Kadını uzak tutarım diye düşünüyorum. Baktım anlamıyor kocam olaya el atar 😅 Çünkü tanıdığım en ters insan ve saçma bir şekilde bütün tanıdıkları eşimle kavga etmekten çekiniyor

İlgili sorular

+3 oy
19 cevap 578 göst.
16 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Seman (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 794 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 3,261 göst.
22 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leylaaaaaa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 924 göst.