0 oy
407 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından

İnsanların bana yaptıklarını cok cabuk unutuyorum eşimin ailesi haksızlık yaptı diyelim benim üzülceğim şeyler yaptılar diyelim kesin bi dille tavrımı koyamıyorum söylüyorum ama gene biraz zaman geçtikten sonra yapılanları unutup tekrar konuşuyorum üzülüyorum eşimin adına ailesi sonuçta diyorum insanları cok cabuk affediyorum sizlerde öyle misiniz onca yapılan haksızlıga ragmen bu akşam gene konuştum hiç bşy olmamıs gibi ama onlarda bana karşo öyleler yapıyolar yapıyolar sonra o kadar normal iyi davranıyorlar ki anlamıyorum nasıl davranıcagımı

23 Cevaplar

+1 oy
(5,448 puan) tarafından

Ben unutmuyorum ama unutmuyorum diye de kin güdüp saçma sapan hareketlere de girmiyorum. Direkt hayatımdan çıkartıyorum 

(3,409 puan) tarafından

Bende öyleyim, kavga gürültüye girmem ama samimide olmam artık, bir daha zarar görmemek için

-Reklam-
0 oy
(41 puan) tarafından

Canım herşey bu dünyadan ibaret deği bu dünyanın diğer dünyasında var sen afet ki Allah’ta seni afetsin onlar o içindeki kötülüklerle kalsın Allah’a havale et 

(17 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum 

0 oy
(3,400 puan) tarafından

Vallahi al benden de o kadar. Kin tutamıyorum asla söylenenleri aklımda tutup dedikodu da yapamıyorum. Ama maşallah herkes herşeyi aklında tutup arkamdan sallıyor habire. Bende hiç biri yaşanmamış gibi davranıyorum. Unuttugumdan. Çokta aldırış etmemeye çalışıyorum kendilerinin ayıbı diyip geçiyorum. 

(17 puan) tarafından

Aynen öyle 3günlğük dünya 

0 oy
(386 puan) tarafından

Tanıdık geliyor 

(17 puan) tarafından

Sende benim gibisin anlaşılan

0 oy
(1,430 puan) tarafından

Maalesef bende öyleyim tek değilsin canim

(17 puan) tarafından

Ay canım ya napcaz böyle bilmiyorum :)

0 oy
(386 puan) tarafından

Ben unutmuyorum Allah'a havale edip üstünü kapatıyorum 

(17 puan) tarafından

Öylesi en doğrusu ama aklıma geldikçe üzülüyorum 

0 oy
(960 puan) tarafından

Konu neyse konuşurum içindekini anında söyler rahatlarim sonra ışık hızında soğurum karşıdaki beni arayincaya kadar sonra normal davranırım kim tutmuyorum. Büyük bir mevzu olmadikca.

(17 puan) tarafından

En iyisi öyle 

0 oy
(2,070 puan) tarafından

Belki çok tepki veremesemde artık mesafemi koyarm hatta muhattap pek olmam bu en sevdiklerim bile olsa oluyor artık elimde değil hep altdan alan taraf olmaya tahammülüm.kalmadi ama konuşmaya da direk cekiliyorum köşeme bu insanı yalnizlastiriyor o ayrı mesele 

0 oy
(1,657 puan) tarafından

Maalesef ben de öyleyim. Görümcemle.küstüm geçtiğimiz Pazar kaynanamla bana geldiler. Yeni doğum yapmıştı. İlk bebekle ilgili bir şeyler sordu yüzüne bakmadan cevap verdim. Sonra yemek hazırlarken gelip benle sohbet etmeye çalıştı , doğumunu falan anlatmaya başladı ben de konuşmuş bulundum. Aramız eskisi gibi hiçbir zaman olmayacak ama gördüğümde az da olsa muhabbetim olur en fazla artık onla

0 oy
(269 puan) tarafından

Ben de mesele eskiden yaşadığım kötü olayları istemeden beynimden siliyorum mesela kardeşlerimle konuşurken küçükken şöyle oldu böyle oldu diye bir sürü şey anlatıyorlar ama ben hiç birini hatırlamıyorum yani beynim kötü olayların hepsini siliyor iyi mi kötü mü bilmiyorum 🤷‍♀️ 

0 oy
(47 puan) tarafından

Bende çok kin tutardım birinin bir yanlışını görsem asla affetmezdim yıllarca sürerdi onlar hiç birşey olmamış gibi konuşur ben konusmazdim.ama baktım olmuyor hakliyjen haksiz duruma düşen ben oluyordum uzattigim için şimdide bende onlar gibi oldum lafımı söylüyorum hiç birşey olmamış gibi tekrarda konuşuyorum.sonucda eşinizin ailesi el yani elle uğraşmak gerçekten çok zor ya kafaya takip cildiracaksin yada umursamayip vurdum duymaz olacaksın.

0 oy
(7,547 puan) tarafından

Valla bende öyle şuanda aynı ortama asla gelmemem gereken insanlar var ben yine aynı her işe koşuyorum 

0 oy
(26,241 puan) tarafından

Onceden boyleydim su an asla degilim unutamiyorum her gordugumde nefretle bakiyorum.

(17 puan) tarafından

Tavrını uzun süre koruyo musun 

(26,241 puan) tarafından

Evettt. Yani hic konusmuyoda degilim. Ama mesafe en guzeli onu anladim. Yapabildigim kadar uzak duruyorum.

0 oy
(2,938 puan) tarafından

Ben kinci bir insanım 40 yılda gecse unutmam 

(17 puan) tarafından

Unutmak şöyle unutmuyorum ama mecbur gene konuşmak zorunda kalıyorsun eşinin ailesi tavır yapayım uzun bi zaman küs kalaym yapamıyorım karşımdaki bana cok sıcak davranıyor mesela suratsız duramıyorum bende normal davranıyorum onun gibi

(2,938 puan) tarafından

Valla kimse k.bkmasın iyi davranıyorsa o an icin  yuzune vururum..zamanını bkliyorum bi kacı var yuxune vuracsgım

0 oy
(3,730 puan) tarafından

Unutmam ama devamlı kendi kendime söylenmem. Ama o insanlara karşı anında soğurum ve asla eskisi gibi olmam. Karşımdaki de hisseder zaten, sohbet etmem, kısa cevap veririm, görmezden gelirim. Böyle olduğum için ölüm var affet diyenler oluyor ama ölüm banada var asla kimseyi affedemem. Affettikçe devamı geliyor

0 oy
(3,965 puan) tarafından

Kimseyle ölümüne yolları ayırmam . Dünya hali ne olacağı belli olmaz ya ben ona muhtaç kalırım ya o bana 🤷 Ama araya çok güzel mesafe koyarım aramaya sormaya karşılaşmaya çekinirler. Annemin çok güzel bi sözü var . Ben izin verdiğim kadar beni enayi yerine koyarlar diye .

0 oy
(3,653 puan) tarafından

Asla unutmam aşırı kinciyimdir yapım bu affetmek mi hele de ben ahımı çok alıyorlar bir birde çıkıyor onlardan alma mazlumun ahıni çıkarır aheste aheste demişler , siz öyle alismissiniz 

0 oy
(243 puan) tarafından

Ne unuturum ne unuttururum

0 oy
(183 puan) tarafından

İyiyken çok iyiyimdir ama  birisinden ters Bi hareket Bi söz Bi ima olduğu an direk soğurum sonrasında asla geri eski  samimiyetim olmaz hatta git gide kinlenirim bu huyumu bazen çok seviyorum bazen sevmiyorum 

0 oy
(6,918 puan) tarafından

Ben unutmam sen böyle yapmaya devam edersen kendine olan saygını bitirirsin karşı taraf zatwn senin tavrını görüşünü düşünmüyor 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 789 göst.
9 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aaayys (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 674 göst.
30 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.